Wie jarig is trakteert! Bling bling!


Ik ben jarig!
Het is vandaag exact 37 jaar geleden dat mijn ouders voor de tweede keer een dochter kregen. Het is vandaag 37 jaar geleden dat mijn zus een jonger zusje kreeg. Het is vandaag 37 jaar geleden dat er een heel lief klein meisje geboren werd. Vandaag ben ik 37 jaartjes jong geworden! Nu ik steeds meer richting de 40 ga, heb ik steeds minder de behoefte mijn verjaardag te vieren. Het helpt ook niet dat ik nog niet echt veel energie heb door de gebroken nachten. Een avond lang borrelen zit er gewoon nog niet in. Daarom vier ik mijn verjaardag wat later volgend jaar. Als de rust wat is teruggekeerd hier in huis.

Een bijzonder cadeau
Natuurlijk wilde ik wel het gezellig vieren met mijn gezin. De meiden hadden een prachtige tekening voor mij gemaakt en manlief wilde met mij naar de juwelier om iets moois uit te zoeken. Helaas hebben we nog niet die ene juiste sieraad gevonden, dus mijn cadeautje komt nog. Een sieraad is echt iets heel persoonlijks en het moet net je smaak zijn. Het is zonde iets te kopen als je weet dat je het toch niet dragen zal, nietwaar? Daarom zoeken we nog vrolijk verder tot we die ring of ketting hebben gevonden waar we allebei echt warm van worden.

Lucardi
Een sieraad is trouwens ook een typisch geschenk wat je onder de Kerstboom legt. De juweliers hebben het er in ieder geval ontzettend druk mee in de decembermaand. Het is sowieso al een stuk drukker in de winkels zo vlak voor de feestdagen. Soms is het dan fijn dat tegenwoordig alles online besteld kan worden. Dat geldt dus ook voor sieraden! Één van de meest bekende juweliers, die zowel winkels heeft als een webshop, is Lucardi. Het voordeel hiervan is dat je bijvoorbeeld eerst naar de Lucardi winkel bij je in de buurt kan gaan om de collectie te bekijken. Je hoeft dan niet iets halsoverkop aan te schaffen, want als je iets hebt gezien dat je bevalt, kan je het nog altijd via de webshop aanschaffen. Of je weet al wat je wilt, zoals oorbellen, en bekijkt deze online om ze vervolgens in de winkel in het echt te bewonderen (als het daar op voorraad is). Kortom, er zijn genoeg voordelen aan een juwelier die zowel een webshop als een daadwerkelijke winkel heeft.

Winnen!
Omdat ik vandaag jarig ben en omdat de feestdagen er aan komen, zal ik iemand blij maken met een shoptegoed van maar liefst €75 te besteden bij Lucardi! Het enige wat je hoeft te doen is mij te laten weten dat je meedoet door je geboortejaar in te vullen als reactie. Als je het artikel deelt, maak je nog eens extra kans. De winactie loopt tot en met 19 december. De winnaar maak ik zoals altijd bekend op facebook. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

 

Facebook Comments