Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Winacties

“Wie jarig is trakteert! Bling bling!”

Ik ben jarig!
Het is vandaag exact 37 jaar geleden dat mijn ouders voor de tweede keer een dochter kregen. Het is vandaag 37 jaar geleden dat mijn zus een jonger zusje kreeg. Het is vandaag 37 jaar geleden dat er een heel lief klein meisje geboren werd. Vandaag ben ik 37 jaartjes jong geworden! Nu ik steeds meer richting de 40 ga, heb ik steeds minder de behoefte mijn verjaardag te vieren. Het helpt ook niet dat ik nog niet echt veel energie heb door de gebroken nachten. Een avond lang borrelen zit er gewoon nog niet in. Daarom vier ik mijn verjaardag wat later volgend jaar. Als de rust wat is teruggekeerd hier in huis.

Een bijzonder cadeau
Natuurlijk wilde ik wel het gezellig vieren met mijn gezin. De meiden hadden een prachtige tekening voor mij gemaakt en manlief wilde met mij naar de juwelier om iets moois uit te zoeken. Helaas hebben we nog niet die ene juiste sieraad gevonden, dus mijn cadeautje komt nog. Een sieraad is echt iets heel persoonlijks en het moet net je smaak zijn. Het is zonde iets te kopen als je weet dat je het toch niet dragen zal, nietwaar? Daarom zoeken we nog vrolijk verder tot we die ring of ketting hebben gevonden waar we allebei echt warm van worden.

Lucardi
Een sieraad is trouwens ook een typisch geschenk wat je onder de Kerstboom legt. De juweliers hebben het er in ieder geval ontzettend druk mee in de decembermaand. Het is sowieso al een stuk drukker in de winkels zo vlak voor de feestdagen. Soms is het dan fijn dat tegenwoordig alles online besteld kan worden. Dat geldt dus ook voor sieraden! Één van de meest bekende juweliers, die zowel winkels heeft als een webshop, is Lucardi. Het voordeel hiervan is dat je bijvoorbeeld eerst naar de Lucardi winkel bij je in de buurt kan gaan om de collectie te bekijken. Je hoeft dan niet iets halsoverkop aan te schaffen, want als je iets hebt gezien dat je bevalt, kan je het nog altijd via de webshop aanschaffen. Of je weet al wat je wilt, zoals oorbellen, en bekijkt deze online om ze vervolgens in de winkel in het echt te bewonderen (als het daar op voorraad is). Kortom, er zijn genoeg voordelen aan een juwelier die zowel een webshop als een daadwerkelijke winkel heeft.

Winnen!
Omdat ik vandaag jarig ben en omdat de feestdagen er aan komen, zal ik iemand blij maken met een shoptegoed van maar liefst €75 te besteden bij Lucardi! Het enige wat je hoeft te doen is mij te laten weten dat je meedoet door je geboortejaar in te vullen als reactie. Als je het artikel deelt, maak je nog eens extra kans. De winactie loopt tot en met 19 december. De winnaar maak ik zoals altijd bekend op facebook. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

 

Facebook Comments

«

»

63 COMMENTS
 • Anna

  2 jaar ago

  Wooooww te gek…!

  Happy Birthday!!

  1988

  Facebook: An Na

 • Betti scheringa

  2 jaar ago

  1991

 • Marjo

  2 jaar ago

  Van harte gefeliciteerd wat een gaaf cadeau geef je weg. Op mijn verlanglijstje staan nog mooie nieuwe oorbellen.
  Mijn jaartal is 1982

 • lenny wibbelink

  2 jaar ago

  Gefeliciteerd met je verjaardag. Ik ben in 1977 feboren

 • Mandy Frederiks

  2 jaar ago

  1987

  GEfeliciteerd. Gaaf cadeau om weg te geven!
  Daar zouden mijn meiden én mama heel blij van worden ❤️

 • Dionne van der Kooij

  2 jaar ago

  Gefeliciteerd! Hoop dat je een fijne dag hebt gehad. Mijn geboortejaar is 1986. Toevallig ga ik maandag naar de juwelier om een bijzonder sierraad voor onze dochter uit te gaan zoeken. Die ze later ook aan haar dochter weer door kan geven.

 • trotsema fati

  2 jaar ago

  Proficiat!
  1988

 • Cindy J

  2 jaar ago

  ♡♡♡harte gefeliciteerd! !!♡♡♡

  #mijn jaartal is 1985

  Moeder van 3 schatjes van 3 draakjes!♡.
  Moeder en 3 kinderen hanger.
  Staat hoog op mijn verlanglijstje!
  Zou dolgraag met deze fantastische bon aanschaffen!

  Ivm vele medische kosten van mijn zoontje ivm vele zwanger ziekenhuis opnamens op de intensive care.
  Geliked en openbaar gedeeld.
  Wens mooi verjaardag #ameervanmir ♡

 • Angelique

  2 jaar ago

  Gefeliciteerd! Mijn geboortejaar is 1985

 • Linda meester

  2 jaar ago

  1975

  Ik koop graag stalen oorbellen voor drie allergische dochtertjes

 • Liesbeth Barto

  2 jaar ago

  1967 (dit jaar ben ik dus 50 geworden) 🙂

 • Milou

  2 jaar ago

  1988, gefeliciteerd met je verjaardag lieve Mir

 • Els Wanders

  2 jaar ago

  Gefeliciteerd!
  1982

 • Lynn Mahieu

  2 jaar ago

  Gelukkige verjaardag! Maak er maar een mooi verjaardagsweekend van! 😀 Ik ben van 1989.

 • Stephanie de Waard

  2 jaar ago

  1989

 • elisabeth maria martina

  2 jaar ago

  van harte gefeliciteerd met je verjaardag
  ik ben in 1954 geboren

 • Sharon de Ridder

  2 jaar ago

  Gefeliciteerd! Ik hoop dat je een mooie dag hebt gehad.

  Mijn geboortejaar is 1980!

 • Jolanda Veltman

  2 jaar ago

  Gefeliciteerd
  Geboortedatum hier is 1983

 • Liline Erdmann-van Steenbeek

  2 jaar ago

  Gefeliciteerd! Over 2 weken ben ik weer aan de beurt… 1986 is mijn geboortejaar!

 • Marieke Flikweert

  2 jaar ago

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik doe heel graag mee voor mijn zusje die hier héél blij van gaat worden. Eergisteren bevallen van een lief klein meisje, dus die verdient wel iets leuks 🙂 Haar geboortejaar is 1986 (en de mijne 1982).

 • Xaviera Jamie

  2 jaar ago

  Van Harte Gefeliciteerd. Veel gezondheid en geluk voor het komende levensjaar toegewenst!

 • Linda Raaijmakers

  2 jaar ago

  Hartelijk gefeliciteerd 😀 ik kom uit 1985 en zou het tegoed gaan gebruiken om sieraden te kopen voor onze tweeling 😀

 • Patricia Paling

  2 jaar ago

  Van ❤e gefeliciteerd!
  1979 is mijn geboortejaar!

 • Annemieke

  2 jaar ago

  Gefeliciteerd!!
  Ik ben van 1988.

 • Francis

  2 jaar ago

  Van Harte Gefeliciteerd. Ik ben van het bouwjaar 1979. En wat jij schrijft dat het steeds dichterbij de 40 komt en daardoor minder leuk is om te vieren herken ik zeker maar aan de andere kant ieder jaar moet je vieren.

 • Janet

  2 jaar ago

  Gefeliciteerd! Ondanks dat je geen behoefte hebt om het te vieren is stilstaan bij deze mijlpaal niet verkeerd. Ik ben van 1982

 • Corry de vos

  2 jaar ago

  Gefeliciteerd
  Mijn geboortejaar 1951 pfffg
  Ik loot graag mee
  Ik ben dol op mooie sieraden
  Dus gooi mij maar in de hoge hoed hihi

  Je zal díe bofkont maar zijn.

 • Marian B

  2 jaar ago

  Gaaf! Van harte gefeliciteerd! Ik ben van 1980, een goed jaar 😉

 • Stéphanie Rob

  2 jaar ago

  Gefeliciteerd met je verjaardag!! Hoop dat je een gezellige dag met het gezinnetje hebt! Door zieke familieleden om mij heen heb ik in de loop der jaren het besef gekregen hoe belangrijk verjaardagen vieren is en hoe dankbaar je mag zijn dat je er nog een jaar mag zijn. Vandaar dat ik vind dat je moet genieten van elke dag, dat er altijd wel een feestje te vieren valt en vooral met je verjaardag! Succes met het vinden van een mooi sieraad! Fijne dag!! Groetjes, Stephanie (1991)

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Allereerst nog van Harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren in gezondheid.
  En natuurlijk doe ik graag mee met de winactie van 75 euro shoptegoed.
  Daar kun je vast wel een mooie ring voor kopen.
  Ik ben geboren in 1946, precies 9 maanden na de bevrijding van ons land, een bevrijdingskind dus.
  Vind ik een leuke gedachten. Heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.
  Graag waag ik een kansje.

  • miriam

   2 jaar ago

   AUTHOR

   Had je gezien dat je verschrikkelijke ikke had gewonnen?

   • Oma Will

    2 jaar ago

    Nee, want ik heb geen Facebook.

    • Oma Will

     2 jaar ago

     Bij de winactievoorwaarden staat : Tenzij je aangeeft dat je geen Facebook hebt. Toen dacht ik dat ik een mailtje zou krijgen.

     • miriam

      2 jaar ago

      AUTHOR

      Mag ik je adres?

     • Oma Will

      2 jaar ago

      Bedankt voor de reactie, ik heb je mijn adres gemaild.

 • Blogger Gwendy

  2 jaar ago

  Superleuk! En allereerst natuurliji van harte 🙂 1982 is mijn ‘bouwjaar’. Eens kijken of dat geluk brengt 😉

 • Alyt van der Heide

  2 jaar ago

  1980

 • Claudia Diependaal

  2 jaar ago

  Gefeliciteerd, 1975 is mijn bouwjaar.

 • Kirsten

  2 jaar ago

  Happybday!!! Ik ben van 1983. Herkenbaar dat niet vieren. Misschien als ik 40 word

 • melissa

  2 jaar ago

  superleuk zeg. ik ben ook niet zo van het vieren, maar dat komt omdat onze HELE familie in 3 maanden tijd jarig is, pfff, dan blijf ik bezig haha. 1984

 • Marian Zw

  2 jaar ago

  Wat een prijs mijn geboortejaar is 1974

 • Aïde Balk

  2 jaar ago

  Gefeliciteerd! Bouwjaar 1986 hier

 • Sabrina

  2 jaar ago

  Van harte gefeliciteerd nog! Ik loot graag mee voor dit mooie Lucardi tegoed! Bouwjaar 1977, ik volg je via Facebook (Mooie Rooie) en heb daar je bericht geliked en gedeeld.

 • Maris

  2 jaar ago

  1975

 • marieka waalwijk

  2 jaar ago

  gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!!!!!! mijn geboortedatum is 24-05-1974

 • Ineke

  2 jaar ago

  1961

 • Henrieke

  2 jaar ago

  Gefeliciteerd!!

  Ik kom uit 1985, volgend jaar word ik dus al 33. Dat klinkt toch als flink oud in mijn oren. Mijn verjaardag is nooit mijn favoriete dag geweest, maar voor de familie houd ik het er maar in.

  Zou graag winnen, voor mezelf zal ik niet zomaar iets moois kopen en met speciale gelegenheden ook niet. Het is dat we getrouwd zijn en ik nou een mooie ring mag dragen, al is dat nog even om de nek tot mijn vingers minder vocht vasthouden. :-p

 • erika panjer

  2 jaar ago

  Van harte gefeliciteerd

  ik ben van 1983

 • Thomas Geurts

  2 jaar ago

  1974

  PS. persoonlijk vond ik mijn 40e verjaardag de allerleukste (tot nu toe). Heb je iets om naar uit te kijken 😉

  • miriam

   2 jaar ago

   AUTHOR

   Goed om te weten!

 • Jan

  2 jaar ago

  Super leuk ! Proficiat !!!

  1979

 • Danielle

  2 jaar ago

  Van harte! Mijn geboortejaar is 1992

 • E.B

  2 jaar ago

  congratulations
  Ik ben van 1966 😉

 • Fatma de Vlieger

  2 jaar ago

  1987. Gefeliciteerd met je verjaardag. Zelf ben ik mama van 2 meiden. Dit jaar mijn 30 verjaardag heb ik helaas niet willen vieren door alle drukte om mij heen. Mama geworden van m’n tweede dochter, moeilijke kraamperiode plus chemo therapie van m’n lieve schoonmama die borstkanker had. Nou alles achter de rug is zou ik gokje willen wagen voor een mooi ring.

  Ps ik heb geen Facebook (weinig tijd☺️). Mijn instagram account is fatmadvs

 • Iris

  2 jaar ago

  Nog van harte gefeliciteerd vanuit 1986! Oja, ik heb geen Facebook

 • Myrthe

  2 jaar ago

  1994 🙂
  Geloved en gesaved op Bloglovin (meermyr)

 • Liesbeth

  2 jaar ago

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  1982 :O

  Ik doe graag mee om mijzelf even lekker te verwennen!

 • Karlijn

  2 jaar ago

  1992

 • Corinne

  2 jaar ago

  Gefeliciteerd! Ik ben een jonge blom geboren in 1979, al draai ik de laatste getallen natuurlijk liever om 😉 haha

 • Sazou

  2 jaar ago

  Alsnog van harte Gefeliciteerd Miriam! ️️ Oehhhh das Waanzinnig Lief zeg, ik maak Dolgraag een kansje. Heb hele mooie dunne ringen bij Lucardi gezien, lijkt me super leuk & speels om te combineren. Wauw, Dat zou nog eens een Onwijs Gaaf kerstcadeau zijn! Mijn bouwjaar is 1983. 😉 Hartelijk Bedankt voor deze Toffe Kans & Suc6 met het uitzoeken van jouw verjaardag sieraad! Ben benieuwd wat het gaat worden 😀

 • Corinne de Graaf

  2 jaar ago

  Van harte.Mijn geboorte jaar 1979

 • brants

  2 jaar ago

  leuk shoptegoed,doe graag mee voor mijn vrouw
  1948

 • kempenaers

  2 jaar ago

  nog gefeliciteerd met je verjaardag , ik en van 1950

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • 35 weken en 3 dagen en kleine is groter dan gemiddeld. Waar verbergt ze zich dan?
 • De kamer van Veerle is deels “early dew”. Heeft ze helemaal zelf uitgezocht. Nu nog wat bloesemwit erbij en dan kan de interne verhuizing starten. Voordat er paniek komt: nee, niet zelf geverfd!
 • Verlof betekent ook extra dutjes doen. Het moet ook wel, want het begint nu gewoon al te rommelen. Veel en pijnlijke harde buiken. Wil haar wel nog twee weken binnen houden, dus wat meer rust nemen nu.
 • Eh.........really?
 • Dit blijf ik zo schattig vinden 😍
 • Mijn rijkdom 😍
 • Het nieuwe vriendje van de kleine. Het is gelijk dikke mik. Dank u @mylittleponybenelux en @theprfactory !!!
 • Op naar een beter ijzergehalte en dus ook meer energie!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De Monsterdoos, wel of niet leuk?

Ik ben dus echt gewoon dol op pakketjes ontvangen. Zodra ...

Sluiten