Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Bedelarmbandjes bewaren je herinneringen”

Één van de meest bijzondere sieraden vind ik het bedelarmbandje. Het heeft iets speciaals om de bedeltjes te verzamelen waarbij ze stuk voor stuk iets speciaals voor je betekenen. Mijn eerste bedelarmbandje kreeg ik toen ik echt nog een klein meisje was. Mijn ouders waren 12,5 jaar getrouwd en voor deze gelegenheid had mijn moeder van haar bedelketting drie armbandjes laten maken voor haar drie dochters. (Mijn broertje kreeg een speelgoedpistool). Aan iedere armband zaten ook al een paar bedeltjes, die van mijn moeder waren geweest. In de loop der jaren kwamen er steeds meer bedeltjes bij. Het armbandje heb ik nog steeds en tradtitiegetrouw zal ook ik ooit deze verdelen onder mijn meisjes.

Als volwassene heb ik een andere vorm van een bedelarmband en ik heb gemerkt dat Sanne deze zeer interessant vind. Met name het kinderwagenbedeltje vindt ze bijzonder, want deze heb ik gekregen van mijn ouders en schoonouders na de pretecho van Sanne toentertijd. Het feit dat alles kan bungelen helpt natuurlijk ook wel haar enthousiasme op te wekken. Vandaar dat ik voor haar op zoek ging naar een eigen bedelarmband.

Gevonden!
De zoektocht duurde niet lang, want al snel stuitte ik op Names4ever. Ik had al een beetje op hun site gekeken toen ik blij verrast werd met een mailtje dat ze mij ook hadden gespot. Niet lang daarna ontving ik per post het eerste zilveren bedelarmbandje voor Sanne.Je had haar gezichtje moeten zien toen ze het doosje opende! Aan het armbandje hing ook het eerste bedeltje, namelijk een hartje in een cirkel met haar naam erin gegraveerd. Ze herkende gelijk dat haar naam er stond. Het armbandje is sindsdien één keertje af geweest bij dansles,maar is nimmer uit het oog verloren. Alhoewel het nog een beetje te groot voor haar is kan het met een beetje creativiteit toch om haar polsje. En ze is er zo blij mee!!!

Winactie
Ook Names4ever wilde graag meedoen aan deze speciale winweek. Wil je kans maken op een zilveren armband inclusief een bedeltje? Laat dan in een reactie achter dat je mee doet en like het bericht. Delen wordt gewaardeerd, maar is geen verplichting. De actie loopt tot en met 7 april 2017. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

Al gezien wat Joyce online heeft gezet? Niets minder dan een setje Nijntjes boeken! Altijd leuk!

Facebook Comments

«

»

21 COMMENTS
 • elisabeth maria martina

  3 jaar ago

  wat een p.r.a.c.h.t.i.g. kado

 • Linda Raaijmakers

  3 jaar ago

  oeh, I love it! Ik doe heel graag mee 😀

 • Jamila

  3 jaar ago

  Ook met deze actie Zou ik wel willen winnen voor mijn dochtertje

 • Natascha Velthuis

  3 jaar ago

  Oh wat een mooie prijs. Ik doe heel erg graag mee met de winactie.

 • Anna

  3 jaar ago

  Oooooh geweldig! Ik doe mee…
  facebook: An Na

 • Christin@

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee .

 • melissa

  3 jaar ago

  Dat wil ik heel graag voor ons meisje-meisje die nu al gek is op kleding, make up en jawel: sieraden. Ze heeft alleen een ketting en zelfgemaakte armbandjes maar nog niet zo’n mooie (echte, zoals ze dat zelf noemt, haha). Dus ik doe graag mee.

 • Claudia Diependaal

  3 jaar ago

  Ik doe heel ergraag graag mee! Wat een leuke actie.

 • Marian B

  3 jaar ago

  Wat leuk! Ik zou precies dezelfde willen voor onze Sanne!

 • Marieke Flikweert

  3 jaar ago

  Oh, wat mooi! Ik doe graag mee voor Elin

 • Claudia Diependaal

  3 jaar ago

  Wauw……. ik doe heel erg graag mee!

 • Femke Dekker

  3 jaar ago

  Wauw …. Sara zou blij zijn met een echte armband. Hopelijk mag ik haar blij verrassen!

 • Annie Eggink

  3 jaar ago

  Leuk voor mijn oudste kleindochter!

 • Manon Toemen

  3 jaar ago

  Supermooie armband! Die wil ik graag winnen zodat ik de namen van mijn zonen ook nog met trots aan mijn pols kan dragen!

 • Bep H

  3 jaar ago

  iK DOE ERG GRAAG MEE

 • Mientje Lok

  3 jaar ago

  Ik maak heel graag kans op deze mooie prijs voor onze dame!

 • Luisa

  3 jaar ago

  Ook zo’n leuke prijs. Ze is nu net de leeftijd dat ze armbandjes niet meer probeert op te eten haha!

 • Annemieke

  3 jaar ago

  Wow, heel erg mooi deze!! Doe graag mee!

 • Sharon de Ridder

  3 jaar ago

  Heel erg mooie armband! Ik doe graag mee 🙂

 • Patricia

  3 jaar ago

  Ook dit zou erg mooi zijn voor mijn nichtje.

 • Celina

  3 jaar ago

  WAUW! Ik heb zelf ook een bedelarmband met jasseronschakel. Het zou super zijn als mijn dochtertje er ook een heeft! ♡

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
 • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
 • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
 • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger
 • Wist je dat deze week er nog allerlei winacties zijn op mijn blog? Alles in het teken van de @speelgoed_van_het_jaar verkiezing. Wat vind je bijvoorbeeld van het spel Crocs’ Socks van @bs.toys ?
 • Klaar voor Halloween! @carnavalskleding_nl #review #winactie #binnenkortmeer
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Tips om je kind voor te bereiden op het digitale tijdperk

Eigenlijk heeft mijn generatie een goede beschermde en veilige jeugd ...

Sluiten