Verhalen van een werkende moeder
TOP
Kleding en accessoires

“Bedelarmbandjes bewaren je herinneringen”

Één van de meest bijzondere sieraden vind ik het bedelarmbandje. Het heeft iets speciaals om de bedeltjes te verzamelen waarbij ze stuk voor stuk iets speciaals voor je betekenen. Mijn eerste bedelarmbandje kreeg ik toen ik echt nog een klein meisje was. Mijn ouders waren 12,5 jaar getrouwd en voor deze gelegenheid had mijn moeder van haar bedelketting drie armbandjes laten maken voor haar drie dochters. (Mijn broertje kreeg een speelgoedpistool). Aan iedere armband zaten ook al een paar bedeltjes, die van mijn moeder waren geweest. In de loop der jaren kwamen er steeds meer bedeltjes bij. Het armbandje heb ik nog steeds en tradtitiegetrouw zal ook ik ooit deze verdelen onder mijn meisjes.

Als volwassene heb ik een andere vorm van een bedelarmband en ik heb gemerkt dat Sanne deze zeer interessant vind. Met name het kinderwagenbedeltje vindt ze bijzonder, want deze heb ik gekregen van mijn ouders en schoonouders na de pretecho van Sanne toentertijd. Het feit dat alles kan bungelen helpt natuurlijk ook wel haar enthousiasme op te wekken. Vandaar dat ik voor haar op zoek ging naar een eigen bedelarmband.

Gevonden!
De zoektocht duurde niet lang, want al snel stuitte ik op Names4ever. Ik had al een beetje op hun site gekeken toen ik blij verrast werd met een mailtje dat ze mij ook hadden gespot. Niet lang daarna ontving ik per post het eerste zilveren bedelarmbandje voor Sanne.Je had haar gezichtje moeten zien toen ze het doosje opende! Aan het armbandje hing ook het eerste bedeltje, namelijk een hartje in een cirkel met haar naam erin gegraveerd. Ze herkende gelijk dat haar naam er stond. Het armbandje is sindsdien één keertje af geweest bij dansles,maar is nimmer uit het oog verloren. Alhoewel het nog een beetje te groot voor haar is kan het met een beetje creativiteit toch om haar polsje. En ze is er zo blij mee!!!

Winactie
Ook Names4ever wilde graag meedoen aan deze speciale winweek. Wil je kans maken op een zilveren armband inclusief een bedeltje? Laat dan in een reactie achter dat je mee doet en like het bericht. Delen wordt gewaardeerd, maar is geen verplichting. De actie loopt tot en met 7 april 2017. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

Al gezien wat Joyce online heeft gezet? Niets minder dan een setje Nijntjes boeken! Altijd leuk!

Facebook Comments

«

»

22 COMMENTS
 • elisabeth maria martina

  3 jaar ago

  wat een p.r.a.c.h.t.i.g. kado

 • Linda Raaijmakers

  3 jaar ago

  oeh, I love it! Ik doe heel graag mee 😀

 • Jamila

  3 jaar ago

  Ook met deze actie Zou ik wel willen winnen voor mijn dochtertje

 • Natascha Velthuis

  3 jaar ago

  Oh wat een mooie prijs. Ik doe heel erg graag mee met de winactie.

 • Anna

  3 jaar ago

  Oooooh geweldig! Ik doe mee…
  facebook: An Na

 • Christin@

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee .

 • melissa

  3 jaar ago

  Dat wil ik heel graag voor ons meisje-meisje die nu al gek is op kleding, make up en jawel: sieraden. Ze heeft alleen een ketting en zelfgemaakte armbandjes maar nog niet zo’n mooie (echte, zoals ze dat zelf noemt, haha). Dus ik doe graag mee.

 • Claudia Diependaal

  3 jaar ago

  Ik doe heel ergraag graag mee! Wat een leuke actie.

 • Marian B

  3 jaar ago

  Wat leuk! Ik zou precies dezelfde willen voor onze Sanne!

 • Marieke Flikweert

  3 jaar ago

  Oh, wat mooi! Ik doe graag mee voor Elin

 • Claudia Diependaal

  3 jaar ago

  Wauw……. ik doe heel erg graag mee!

 • Femke Dekker

  3 jaar ago

  Wauw …. Sara zou blij zijn met een echte armband. Hopelijk mag ik haar blij verrassen!

 • Annie Eggink

  3 jaar ago

  Leuk voor mijn oudste kleindochter!

 • Manon Toemen

  3 jaar ago

  Supermooie armband! Die wil ik graag winnen zodat ik de namen van mijn zonen ook nog met trots aan mijn pols kan dragen!

 • Bep H

  3 jaar ago

  iK DOE ERG GRAAG MEE

 • Mientje Lok

  3 jaar ago

  Ik maak heel graag kans op deze mooie prijs voor onze dame!

 • Luisa

  3 jaar ago

  Ook zo’n leuke prijs. Ze is nu net de leeftijd dat ze armbandjes niet meer probeert op te eten haha!

 • Annemieke

  3 jaar ago

  Wow, heel erg mooi deze!! Doe graag mee!

 • Sharon de Ridder

  3 jaar ago

  Heel erg mooie armband! Ik doe graag mee 🙂

 • Patricia

  3 jaar ago

  Ook dit zou erg mooi zijn voor mijn nichtje.

 • Celina

  3 jaar ago

  WAUW! Ik heb zelf ook een bedelarmband met jasseronschakel. Het zou super zijn als mijn dochtertje er ook een heeft! ♡

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Baby's Keepsake Ornament voor herinneringen - MeerVanMir on maart 29, 2017
 • Instagram
  • Samen kijken we naar de blogpanelvideo van @rvgpr . Sofieke vond het erg rustgevend 😂. Ik ben vooral weer enthousiast geworden!
  • Zelf ondertekenen voor je identiteitskaart. We hebben even soort van geoefend. De “e” is lastig en in Veerle zitten er maar liefst 3! Maar in één keer geslaagd! We kunnen weer op vakantie dus.
  • Ze gaat nog net niet in de bak Duplo zitten
  • Dankjewel @bijdas voor de prachtige bloemen!
  • Ook deze dame is fan van je outfit @kellycaresse en @noppiesofficial Komt er weer een nieuwe lijn binnenkort?
  • Jeej, een sprongetje! #alleenmaarbijmamawillenzijn #negentienwekensprong #pittig #oeiikgroei #teamnosleep
  • Ik kreeg haar al met moeite erin, maar het jurkje van @ca uit doen bleek echt onmogelijk. Dus hebben we letterlijk de schaar er in gezet. 1x gedragen maar! #mamageeftslagroom #borstvoeding #ietsmetdikkearmpjes #hollandswelvaren
  • Sofieke heeft nu al een mening

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Tips om je kind voor te bereiden op het digitale tijdperk

  Eigenlijk heeft mijn generatie een goede beschermde en veilige jeugd ...

  Sluiten