Verhalen van een werkende moeder
TOP
Winacties

“Enorm veel leuke winacties in deze Moederdagbloghop”

Alle moeders, oma’s en schoonmoeders wens ik bij deze een hele fijne dag toe. Want het is vandaag weer Moederdag! Tijd om weer voortdurend in de watten gelegd te worden, want wij mama’s hebben toch een dagtaak met het verzorgen van ons kleine grut. En alle oma’s zullen het beamen: je hebt nooit meer een zorgeloos bestaan als je eenmaal mama bent geworden. Maar eerlijk is eerlijk, je zou nooit meer anders willen. De pluspunten overrulen nog altijd de minpunten. Maar één dag per jaar even flink in het zonnetje gezet worden is dan ook het minimale. Toch?

De bloghop

Wij, de mamabloggers, wilden de mama’s ook nog eventjes extra in het zonnetje zetten en zo is er weer een heuse booghop georganiseerd. Maar liefst 29 bloggers hebben naar elkaar doorgelinkt en geven elk een waanzinnige prijs weg. Met een beetje geluk win je dus gewoon 29 producten! In ieder geval de moeite waard ze allemaal een bezoekje te brengen. Wie weet ben je bij mij terecht gekomen via Byjon en ken je mij nog niet. Daarom zal ik mezelf zekerheidshalve nog eens voorstellen.

Dit ben ik

Mijn naam is Miriam en ik ben moeder van drie prachtige meisjes van 1, 4 en 5. Naast mijn blog ben ik nog 32 uur per week werkzaam als juriste. Op mijn website schrijf ik over mijn leven als moeder en alle hectiek erom. Alle perikelen, avonturen, ontwikkelingen en mooie momenten van en mijn dochters passeren de revue. Maar niet alleen rozengeur en maneschijn hoor! Over het aantal ziekenhuisbezoekjes die wij hebben vertel ik ook gewoon. Naast de anekdotes en levenswijsheid (ahum) doe ik graag aan winacties voor mijn lezers. Elke week heb ik er minimaal één.

Wat geef ik weg?

Ik heb lang nagedacht over wat ik nou als prijs wilde weggeven. Er is zoveel leuks te bedenken, maar smaken verschillen nou eenmaal. Daarom heb ik mijzelf er een beetje makkelijk van afgemaakt en laat ik de winnaar zelf wat leuks uitzoeken. Ik geef namelijk een cadeaubon van de Hema weg t.w.v. €25! Daar wordt iedereen toch blij van? Je maakt tot en met 25 mei kans op de bon door mij te laten weten wat je voornemens bent er van aan te schaffen. Gewoon omdat ik nieuwsgierig ben. Natuurlijk vind ik het hartstikke leuk als je nog even blijft hangen op mijn blog, maar ik raad je aan ook lekker door te hoppen naar Aukjeswereld. Deze lieve mamablogger heb ik al een paar keer mogen ontmoeten en is echt zo ontzettend lief! Ik ben blij dat ik naar haar mag doorverwijzen.

Facebook Comments

«

»

79 COMMENTS
 • jessica

  10 maanden ago

  ja wat kun je niet halen bij de hema verzorgingsproducten, kleding voor mijn zoontje, een doos lekkere tompoucen

 • Ingrid

  10 maanden ago

  Oeh, daarmee zou ik helemaal los gaan voor onze kleine op komst. Hema heeft zoveel leuke kinderkleertjes.

 • MarjonS

  10 maanden ago

  Fijne Moederdag hop!
  Ik doe graag mee voor deze leuk prijs.

  • MarjonS

   10 maanden ago

   Oh vergeten… ik heb leuke jurkjes gezien. Dus daarvoor kan ik de bon goed gebruiken.

 • Kim

  10 maanden ago

  Wat een fijne prijs! Mocht ik hem winnen dan zou ik met de kadobon zomerspullen voor mijn dochter kopen, bijvoorbeeld een zonnebril, uv-pakje en badpak.

 • Miranda

  10 maanden ago

  Met een cadeaubon van Hema word ik zeker blij!

  P.s. Een erg leuk artikel. Ik hop snel verder, heb er al helemaal zin in gekregen (terwijl de kinderen beneden met man van alles aan het maken zijn en ik verplicht in bed moet blijven liggen)

 • Marjo van Leeuwen

  10 maanden ago

  Hema is een ideale winkel voor kids kleding. Verzorging eten maar ook zeker decoratie. Daar zal ik de bon denk ik voor gebruiken of toch een leuk shirt of jurkje voor mezelf?!

 • Ilona

  10 maanden ago

  Ik zou van de cadeaubon een nieuwe tankini kopen. Wordt tijd dat ik een nieuwe krijg en geen zwangerschapstankini.

 • Femke

  10 maanden ago

  Ik zou gaan shoppen voor nieuwe lingerie!

 • Nicole

  10 maanden ago

  Ik maak graag kans op de bon!!! Ik zou er mooie makeup producten van kopen 🙂

 • Aide

  10 maanden ago

  Leuke dingen voor in de slaapkamer. Die is nog wat kaal sinds de verhuizing

 • elisabeth maria martina

  10 maanden ago

  bij de hema hebben ze een prima verzorgingslijn voor de rijpere huid
  ik laat me graag verrassen op deze mooie moederdag

 • Wendy van Zetten

  10 maanden ago

  Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt mijn lieve moeder zeker heel blij zou heel graag deze geweldige giftcard voor haar willen winnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij van haar energie en goede zorgen voor mij en iedereen wordt ik zeker mega blij Ze heeft pas een nieuw huisje en de laatste tijd veel verdrietige dingen meegemaakt nu mijn stiefvader onverwacht is overleden. Ze verdient dit omdat ze ondanks deze moeilijke periode toch doorzet gun haar deze verwennerij hopelijk koopt ze er iets leuks mee voor haar eigen en maakt het haar een beetje blij ze betekent alles voor mij❤

 • Marina Korink

  10 maanden ago

  Fijne moederdag vandaag . Ik doe 1 keer in de week lekker een ontbijtje nemen bij onze HEMA in het zuiden van het land!! Lekker genieten is dat. En daarna loop ik in de winkel rond. Ik neem altijd wel iets mee. Ze hebben daar veel spullen. Ik zou dan voor onze zoon wat schoolspulletjes kopen. Heeft hij altijd wel nodig

 • Debby

  10 maanden ago

  Wat nieuwe spulletjes voor de kleine die onderweg is. Bovenal een paar rompers, want die van die Hema zijn het beste! Dus duimen maar!

 • Kirsten Mamagisch

  10 maanden ago

  Ik zou mooie nieuwe make-up uitzoeken, of een nieuw jurkjes, want die zijn bij de Hema zo leuk, of een nieuw notitieboekje.. genoeg ideeën. Ik ben dol op de Hema!

  Leuk om op deze manier even bij je langs te komen, je ziet me terug op Instagram!

 • Anja

  10 maanden ago

  Wij gaan dit jaar verhuizen dus ik zou er mooie spullen van kopen voor in ons nieuwe huis en waarschijnlijk ook wel het een en ander voor onze kleine man, want de Hema heeft zoveel leuks voor kinderen.

 • Anja

  10 maanden ago

  Ik ben net verhuisd en mis nog wat handdoeken in de badkamer en die can Hema zijn echt fijn dus daar zou ik de bon aan besteden

 • Marieke Flikweert

  10 maanden ago

  Ik zou daar lekker spulletjes voor mezelf voor kopen. Wat lekkere dingen, en douchegeurtje, of ja, misschien toch ook nog wel wat leuks voor mijn kinderen. Dat kan ik dan nooit laten 😉

 • lizette kerlen

  10 maanden ago

  Ik ben weer bezig met gewicht te verliezen, dus hopelijk kan ik binnenkort nieuwe badkleding aanschaffen.

 • dennis

  10 maanden ago

  Ik doe graag mee voor mijn vrouw en (trotse) moeder, ik denk dat ze make-up gaat kopen.

 • Liess

  10 maanden ago

  Ik doe graag mee. Na een maagverkleining (7wekenterug) bezig met een nieuwe ik… Dus kan bij de Hema vast wel slagen voor leuke nieuwe dingetjes voor mezelf

 • Lieke van Veen

  10 maanden ago

  Heel erg leuk! Ik maak graag kans op de cadeaubon van de Hema omdat ze daar altijd leuke inpakspullen hebben.

 • Marian B

  10 maanden ago

  Daar wordt toch iedereen blij van! Ik zou er babykleertjes van kopen voor mijn nichtje die we binnenkort zullen verwelkomen.

 • Iris Bakker

  10 maanden ago

  Ik zou weer eens heel wat toffe nagellakjes inslaan, en de uv topcoat, want die is superfijn!

 • erika panjer

  10 maanden ago

  Rompertjes voor onze meid en een leuk kleding setje zou ik er voor halen

 • Danielle

  10 maanden ago

  Wat leuk! Ik hou van journalen. Ik zag dat Hema weer veel leuks hiervoor heeft. Ik zou mezelf dus veel happy moments geven. Eerst tijdens het aankopen, daarna tijdens het knutselen en veel later nog eens tijdens het teruglezen ervan ❤️

  Ik doe dus graag mee

  Jij ook een fijne Moederdag

 • Liesbeth

  10 maanden ago

  Wat ik als eerste zou aanschaffen? Een mooi comfortabel ondergoed-setje, haha….omdat ik op dit moment 13 kilo lichter ben als vorige zomer kan ik wel wat nieuws gebruiken.

 • Nynke B

  10 maanden ago

  Het wordt iets leuks voor de tuin. We zijn druk aan het klussen en hopelijk wordt het straks met mooi weer ook genieten in de tuin.

 • Rigoberta

  10 maanden ago

  Een Hema cadeaukaart is altijd fijn! Ik zag laatst van die mooie schoolposters met vlinders in de winkel, die zou ik graag een plekje in mijn slaapkamer geven. Net zoals de potjes met cactussen, ik ben dol op kleine groene plantjes want dat fleurt de boel direct op!

 • Dagmar

  10 maanden ago

  De Hema is fantastisch ik zeg altijd ik ga nooit ergens wonen waar ze geen Hema hebben, je kan daar altijd wel wat kopen!

 • Jolanda

  10 maanden ago

  Wat leuk! Ik zou een blouse voor mezelf kopen ervan 🙂

 • Kelly Aarts

  10 maanden ago

  Top prijs dit! Ik zou die lekkere koekjes gaan halen, met die roze glazuurstreep erop! Heerlijk zijn die altijd!

 • Anna Wienen

  10 maanden ago

  ik doe heel graag mee… ik zou voor mijn dochter geen stokpaard maar een stokalpaca willen kopen, die hebben ze bij de hema… mega cool

 • sylvia

  10 maanden ago

  oohh leuk, de Hema heeft altijd zulke leuke knutselspullen voor de kids, we zijn er bijna door dus met deze giftcard zouden we helemaal.los gaan voor onze knutsel kast!

 • Annemieke

  10 maanden ago

  Leuk, bij Hema slaag ik altijd goed voor kleding voor de meiden of mezelf

 • Gera

  10 maanden ago

  Leuk! Ik ga voor een nieuwe zomerse outfit!

 • Cindy Framke

  10 maanden ago

  Superleuk! Ik zou iets uitkiezen voor mijn kleine meisje. Iets van verzorgingsprodukten of een leuk badpakje voor de zomer straks

 • Jolanda van Delft

  10 maanden ago

  Leuk om zelf te besteden bij Hema.
  Ik zou iets leuks voor mijn kleinzoon Djavi kopen.

 • Liline Erdmann

  10 maanden ago

  Met een peuter van 3,5 en een baby van 8 weken kan ik heel veel dingen bedenken, maar het zal waarsch opgaan aan rompers, ik ben verslaafd aan al die leuke Hema rompers!

 • Stacey katuin

  10 maanden ago

  Hema it is!!
  Toffe winkel waar je altijd wel iets kan halen, voor klein en oud. En dan kan eindigen met een lunch of die heerlijke rookworst. Ik doe graag mee voor onze mini, zoek alvast een stoer setje voor papa dag

 • marlon

  10 maanden ago

  we gaan onze slaapkamer opknappen en de hema heeft altijd leuke spulletjes om een kamer gezellig te maken 🙂 dus ik zou dolgraag de bon winnen!

 • Oma Will

  10 maanden ago

  Wat leuk, er is weer een Bloghop .
  En dan nu weer een Moederdag Bloghop.
  Hoop dat je ook een fijne Moederdag hebt gehad!
  Graag doe ik mee voor de Hema cadeaubon.
  Kom veel bij de Hema, dus weet daar de weg.
  Zoveel leuks te koop, dus ik ga wel slagen.
  IK heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin en doe graag mee.
  Dan hop ik nu weer door naar Aukjeswereld.

  • Oma Will

   9 maanden ago

   Sorry ,mooie kaarsen.

 • marion poeste

  10 maanden ago

  ooow wat gaaf  … ik weet 100%zeker wat ik ga shoppen. Sinds het weekend weten we dat we een jongetje verwachten  dus deze mama mag los met jongens baby kleding shoppen  en bij de Hema hebben ze zooo veel leuks om uit te kiezen. Welke moeder wordt er niet blij van shoppen(ook al is het niet voor jezelf haha)

 • Loes van Bommel

  10 maanden ago

  Leuk zeg! Ik zou gaan voor zwemkleding voor de kinderen!

 • Lesley Schlepers

  10 maanden ago

  Super leuk! Met deze bon ga ik mezelf verwennen bij de Hema met het leuke zomerrokje wat ik gezien heb van de week met vier kids ren ik meestal gelijk naar de kinderafdeling bij de Hema maar mocht ik winnen zal ik die braaf overslaan

 • Cobi

  10 maanden ago

  Ik ben dol op demake-up en de sierraden van de hema dus ik doe heel erg graag mee!

 • Lynn Mahieu

  10 maanden ago

  Wie wil dit nu niet winnen?! 😀 Mocht ik winnen zal ik er waarschijnlijk schattige babykleertjes mee kopen. 😀

 • Sharon v Bregt

  10 maanden ago

  Hema is altijd leuk! Wij halen er heel veel maar wanneer ik de bon win zou ik een heerlijke doucheschuim voor mijn kids halen. Ze ruiken heerlijk en zij hebben weer lol onder de douche!

 • Anita H.

  10 maanden ago

  Pin me er niet op vast, maar ik denk dat ik lingerie of iets decoratiefs voor dit shoptegoed zou aanschaffen.

 • Corinne de Graaf

  10 maanden ago

  Ik ga voor een leuke jurk.Die hebben ze zeker wel bij de Hema

 • Ingrid L

  10 maanden ago

  Gaaf, ik loop altijd even bij de hema naar binnen. Het ondergoed, de pyjama’s en de sokken zijn daar zo leuk en zulke dingen zijn niet aan te slepen hier! Ook koop ik bij hemad vaak kleding voor mijzelf en keukentextiel, beddengoed etc. Er is altijd wel iets te vinden:-)

 • G. T.

  10 maanden ago

  Bij de HEMA koop ik natuurlijk kinderkleding! Broeken, ondergoed, sokken, een leuk shirtje… Keuze genoeg!
  Ik maak dus graag kans!

 • Marian Zw

  10 maanden ago

  Oh dat is een leuk cadeau, ik ga iets lekkers voor bij de koffie uitzoeken en misschien nog wat make up!

 • Ilsiee

  10 maanden ago

  Wat leuk & handig.. een cadeaubon van de hema komt altijd van pas.
  Groetjes

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)

  10 maanden ago

  Super leuk! Ja wat koop ik wel niet bij de Hema. Kleding, items voor in huis, eten, creatieve items. Op dit moment zou ik dan het cadeautegoed gebruiken als bijdrage voor mijn instax camera die al tijden wil hebben. Mijn hobby is fotografie en ik vind het heel erg leuk om verschillende camera’s te gebruiken.

 • Alyt van der Heide

  10 maanden ago

  Ben dol op de jurken en shirts van de HEMA voor mijzelf. De meiden hebben genoeg. Maar Ja, ik ken mijzelf als ik er weer ben ga ik toch weer los op de kinderkleding .

 • GerlindeIJ

  10 maanden ago

  Leuk! Regelmatig koop ik kleding bij de hema voor mezelf maar ook voor de kids. Dit zal dus goed van pas komen. En ik ben fan van de nagellakjes

 • Goele H

  10 maanden ago

  Ik zou er heel graag wat verwennerij voor mezelf mee kopen (badschuim, bruisbal, grote reep chocolade,…) maar ik vrees dat het in praktijk weer iets voor de kinderen gaat worden hahaha. Maar die chocolade eet ik toch zelf op hoor dan!

 • Bonnie

  10 maanden ago

  Poeh lastig! Zoveel leuks altijd te vinden daar. Denk dat het leuke accessoires voor in huis worden dan

 • Lotte van Breukelen

  10 maanden ago

  Heb je nieuwe zomercollectie al gezien? Normaal gesproken vind ik dat er altijd weinig voor jongens is en veel voor meisjes. Nu ben ik erg tevreden over het aanbod voor jongens!! Super veel leuke items in vrolijke kleuren! Ik zou dan ook graag een nieuwe zomer outfit voor mijn zoontje halen!

 • anita kempenaers

  10 maanden ago

  leuk shoptegoed, kan er iets moois van kopen voor één van de kleinkinderen

 • Els Wanders

  10 maanden ago

  Ik loop regelmatig bij de Hema binnen en shop ook vaker online. Wat ik van het shoptegoed zou halen weet ik nog niet, op dit moment niets op het oog. Waarschijnlijk kleding voor de kindjes.

 • Linda Smeets

  9 maanden ago

  Enorm leuk! Ik doe graag mee en zou er een aantal kunstof opbergboxen en een (collage)fotolijstvan kopen.

 • Marieke

  9 maanden ago

  Jaaa ik doe graag mee, ik heb hier drie Kids die allemaal nieuwe zomerkleding moeten hebben dus dan zou ik vast en zeker wel een leuke korte broek of, 2 kunnen scoren

 • Rianne weerd

  9 maanden ago

  Leuk! Ik doe graag mee. Ben geneigd om te zeggen dat ik voor mijn kids wat zou willen kopen. Maar een keer wat voor mijzelf is ook wel erg fijn! En dan denk ik aan leuke decoratie voor in huis. Heb genoeg leuks zien staan de laatste tijd bij HEMA

 • Jikke

  9 maanden ago

  Wat koop ik niet bij de HEMA….. Zo veel producten. Ik denk dat ik met deze bon schoolspullen ga kopen samen met mijn zoon. Hij gaat naar de brugklas na de zomervakantie.

 • jan van voorst

  9 maanden ago

  ik zou mijn vrouw verrassen met een bruisbal voor in bad of een heerlijk douchegel, zodat ze zich zelf kan verwennen

 • mechelina

  9 maanden ago

  mooie nagellak. Mijn dochters zeggen. Mama jij hebt helemaal geen make-up. Wij hebben veel meer.
  Met een mooie nagellak zijn mijn nagels weer helemaal zomerproof

 • Claudia Diependaal

  9 maanden ago

  Oh wauw wat een ontzettend leuke prijs! Ik vind niet dat je je er makkelijk vanaf maakt! Want aan het aantal reacties zie je wel dat iedereen graag bij de Hema komt. Ik zou graag leuke hoezen voor buiten willen kopen voor de kussens daar op de bank!

 • Kelly Callemeijn

  9 maanden ago

  Ik doe heel graag mee voor ons zoontje Daley van 3,5 hij groeit zo snel uit zijn kleren en wat zou hij er dan mooi bij lopen als mama binnenkort jarig is

 • Yvonne

  9 maanden ago

  Waarschijnlijk koop ik er verzorgingsprodukten voor, want die zijn zo fijn van Hema. Maar ik heb ook leuke woonaccessoires gezien. Met een bon van 25 euro en misschien een beetje bijleggen, kan ik het gewoon beide kopen!

 • Linda

  9 maanden ago

  Jaaa uitstekende keuze hoor! Ik ben dol op de Hema!
  Ik zou een stuk gebak meenemen voor mezelf, gewoon omdat het kan! Ik hoef echt geen hele, maar gewoon zo’n halve en dan deel ik hem!
  En verder hebben ze een heel tof okergeel tshirt met cheetahs en die vind ik stiekem wel leuk voor beide kids zodat ze kunnen twinnen, want gelukkig gaan die shirtjes tot maat 98 🙂 En broertje en zus twinnen vind ik echt te lief.

 • Femke Dekker

  9 maanden ago

  Jaaaa …. leuk! Ik ben nog op zoek naar een nieuwe snoeptrommel Ik denk dat we die wel kunnen vinden bij HEMA.

 • Tamara

  9 maanden ago

  Dat is nog eens een leuke prijs! Op dit moment ben ik hoogzwanger van ons tweede kindje, ik zou er dus leuke kleding van kopen voor beide jongens. Genoeg leuke kleding bij de hema.

 • Viv Schobben

  9 maanden ago

  Nieuwe handdoeken! Haha niet het meest leuke cadeau maar wel zeer noodzakeijk. De onze zijn al zo ontzettend oud (ahum) en hard aan vervanging toe. De hema heeft echt fijne dus we zoeken dan een leuk kleurtje uit! Sowieso heeft de hema fijne spullen, ook voor de kids slaag ik er geregeld. Dit shoptegoed komt dan ook meer dan goed van pas, super fijn cadeau!

 • m chen

  9 maanden ago

  Eetbare producten die bij een high tea hoort!

 • Saskia

  9 maanden ago

  Wat ontzettend lief Miriam! Een Hema bon is altijd feest! Ik heb toevallig net een heel gaaf jurkje gezien en een mooi nagellakje.

  Super bedankt voor de gave kans & Happy weekend!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • “Ik wil niet slapen. Ik wil niet slapen”
 • Eh...tja. Soort van carnaval toch?
 • Mevrouw heeft spekkies gekregen 😍
 • Er is geen leuker speelgoed dan een pakje billendoekjes 😂
 • #newborn #1month #baby #babygirl #daughters #momsgirl #girlsmom #fourdaughters #sofieke #mamablogger
 • Dit zijn echt top kraamcadeau’s! Dankjewel @mamasliefste @lisetteschrijft en @lotuswritings
 • Valentijnsdiner met mijn skatjes @lisetteschrijft en @lotuswritings
 • Men noemt mij ook wel “de melkkoe van Nootdorp” 😂

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Disney Doorables is schattigheid in klein formaat

Het regent uitnodigingen voor kinderfeestjes de laatste tijd. Hartstikke leuk ...

Sluiten