TOP
Wat ik nog meer kwijt wil

“Christmas Spirit Giveaway: iedereen verdient een Kerst”

Met een aantal lieve collega bloggers heb ik vorig jaar de Christmas Spirit Giveaway in het leven geroepen.  Juist omdat wij vinden dat iedereen zou moeten kunnen genieten van Kerst en omdat we weten dat het niet voor iedereen weggelegd is. Als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik dol ben op winacties en graag de aan mij toegezonden speelgoed weer weggeef. En nog steeds ligt er genoeg aan producten in huis waar ik anderen mee blij kan maken. Reden genoeg dus om ook dit jaar weer een Secret Santa te spelen voor een gezin dat het gebruiken kan.

Surprise Giveaway

Wij zijn eens goed door onze spulletjes gegaan wat we als bloggers hebben binnen gekregen, maar ook als niet-blogger. Daaruit hebben wij allemaal een verrassingspakket kunnen samenstellen om weg te geven. Het pakket is bestemd voor iemand die het dit jaar echt verdient. Over de inhoud kan ik niets verklappen, want anders is het geen verrassing meer natuurlijk. Wel kan ik vertellen dat mijn pakket zoveel mogelijk op de ontvanger zal worden afgestemd. Zolang het gezin maar kinderen onder de tien jaar heeft, komt het helemaal goed. Is de ontvanger zwanger van haar eerste en dus nog geen kinderen? Geen probleem, want ook voor de mama in spé heb ik meer dan genoeg spulletjes om weg te geven.

Hoe werkt het?

De spelregels zijn hier wel iets anders dan bij een normale winactie. Je kan namelijk niet voor jezelf meedoen, maar alleen voor een ander. Wil je meedoen laat dan hieronder een reactie achter voor wie en waarom deze persoon / dit gezin volgens jou een verrassingspakket verdient. Graag hoor ik dan ook de samenstelling van het gezin. Mocht je het liever niet online willen zetten, dan mag je me uiteraard een privé berichtje sturen. Zet dan wel even in de reacties dat je dat gaat doen. In de week voor Kerst ontvangt de inzender een bericht van mij met het verzoek om de adresgegevens van de gelukkige ontvanger. De doos zal kort daarna worden opgestuurd zodat het voor de kerstdagen binnen is.

Welke bloggers doen er nog mee mee?

Een bijzonder als project als dit is nog leuker als er meerdere mensen aan meedoen, dus met trots kan ik vertellen dat ook dit jaar er door andere bloggers een pakket wordt weg gegeven. Breng daarom vooral ook een bezoekje aan Charlotte, Fleur, Linda, Marjolein, Merel, Kim en Mahwish. Laten we het met zijn allen weer een bijzondere Kerst maken!

«

»

15 COMMENTS
 • Iris

  3 jaar ago

  Wat een fantastische actie! Ik heb je een mailtje gestuurd

 • elisabeth maria martina

  3 jaar ago

  voor jonneke, met 3 kids wel even toe aan een time out verwenmoment

 • Linda Raaijmakers

  3 jaar ago

  Ik zou graag mijn zwangere zus Chantal verrassen aangezien haar zwangerschap alles behalve prettig verloopt. Toen ze eindelijk niet meer misselijk was kreeg ze een bloedpropje waardoor ze uitvalsverschijnselen had en nu kampt ze weer met bekkeninstabiliteit. Ze is zwanger van een jongetje en begin februari uitgerekend, daarnaast heeft ze nog een dochtertje Tess van 1,5 jaar 🙂

 • Evi Huys

  3 jaar ago

  Ik doe erg graag mee voor mijn zus, zwanger van een derde kindje en ze heeft het erg moeilijk. Ze staat er vaak alleen voor, is erg zoekende ivm problemen bij haar oudste zoontje en zit nu thuis door bekkeninstabiliteit. Ze kan wel een hart onder de riem gebruiken.
  Haar zoontje is 4,5 jaar en haar dochtertje is 2,5 jaar. (beide wel eerder voor op hun leeftijd) Het geslacht van de baby weten we niet, maar we gokken op een jongen. Ze voedt haar kinderen alvast zo genderneutraal mogelijk op (al kiezen ze daar eerder zelf voor, want haar zoontje is gek op jurken, glitters en roze).

 • Anna

  3 jaar ago

  Ik doe mee voor mijn vriendinnetje Dyon omdat ze een hele zware tijd achter de rug heeft..

  Facebook: An Na

 • Cindy j

  3 jaar ago

  Gun het mijn moeder.
  Ze is vader en moeder tegelijkertijd. Mijn vader herft nooit naar ons omgekeken.
  Ze heeft warm hart niks is haar te veel.
  alleenstaande moeder greet van Loon mijn moeder verdient na zware lichamelijke klachten afscheuren spieren atrose. En tegeslagen. Op ander gebied dit gun ik niemand! Gun die moois voor kerst!

 • Kelly Aarts

  3 jaar ago

  Ik doe mee voor mijn zus! Zij is dit jaar voor het eerst moeder geworden, en heeft het de eerste maanden heel pittig gehad en kan nu pas een beetje genieten. Gun het haar en haar mooie meisje dus enorm!

 • janny

  3 jaar ago

  Ik doe heel graag mee voor mn schoonzusje en mn nichtjes van 5 en 2.5, omdat mijn broertje en haar man en hun papa helaas kortgeleden en heel onverwachts is overleden.

 • Marieke Flikweert

  3 jaar ago

  Ik doe heel graag mee voor mijn het gezin van mijn zus.
  Ze hebben gisteren een heel lief klein meisje gekregen, Lisa. En Aron (2,5jaar) is daarmee trotse grote broer geworden.

 • Claudia Diependaal

  3 jaar ago

  Wat zijn jullie toch geweldig. Ik zou hier heel erg graag mijn vriendin mee blij maken. Ze hebben nooit geld en ik geef of leen ze af en toe wat. Ze weten dan ook dat ze bij mij mogen aankloppen en gelukkig doen ze dat nu ook.

 • Els Black-Stoker

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee voor goede vrienden van ons, die het niet altijd heel makkelijk hebben. Ze hebben een zoontje van 4 en een dochtertje van 1

 • melissa

  3 jaar ago

  Ik doe mee voor mijn schoonzus. Ze is in februari uitgerekend van hun eerste meisje. Een zeer gewenste, mooie, bijzondere maar soms ook zeer emotionele en confronterende zwangerschap. Vorig jaar augustus is namelijk hun oudste zoontje op 7 jarige leeftijd aan (hersenstam)kanker overleden. Heel erg snel na de diagnose. Ik vind het erg knap hoe ze zich (samen met haar partner en 2 jaar jongere broertje) erdoorheen worstelen. Nu dus weer zwanger, echter alle babyspullen waren destijds al weggegeven en het is soms erg moeilijk voor ze om optimaal te genieten van het shoppen. Dus hoe leuk om ze dan te verrassen!

 • Marian B

  3 jaar ago

  Wat lief! Ik doe mee voor mijn zusje.Ze doet het toch allemaal maar! Ze heeft wee kinderen van 1 en 4

 • ilsiee prins

  3 jaar ago

  Wauw!!!! wat superleuk en vooral wat een lieve winactie!
  Ik doe graag mee voor het gezinnetje van mijn zus
  Moeder van mijn superlieve neefje van 4 en nichtje van 1….
  Ben super trots op haar hoe ze het allemaal maar doet, daarom zal het super zijn haar eens extra te verrassen deze kerst!

  Groetje Ilsiee

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Christmas Spirit Giveaway | Omdat iedereen een mooie kerst verdient! - Lotus Writings on december 11, 2017
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  Vroeger was het echt niet zoveel beter

  Een paar maanden terug vertelde ik over mijn lelijke val ...

  Close