Christmas Spirit Giveaway: iedereen verdient een Kerst


Vorige week vroeg ik aan mijn lezers of ze met Sinterklaas of met Kerst cadeautjes aan de kinderen geven. Een enkeling liet mij weten dat ze geen van beiden deden. omdat er gewoonweg geen geld voor was. Het doet je weer beseffen dat niet alles vanzelfsprekend is en dat er genoeg gezinnen zijn, die bijna niet rond komen elke maand. Cadeautjes zijn dan echt een overbodige luxe. Het is dan toch fijn dat er instanties zijn, die dat oppakken en alsnog gezinnen blij maken met een kerstdiner of enkele presentjes. Normaal gesproken doen wij ook een bijdrage aan de voedselbank, maar dit jaar pakken we het wat anders aan.

Christmas Spirit

Met de bloggers CharlotteFleurLindaMargueritaMerelLindaNicole  heb ik de Christmas Spirit Giveaway in het leven geroepen.  Juist omdat wij vinden dat iedereen zou moeten kunnen genieten van Kerst. Jullie weten al dat ik vaak en graag aan mij toegezonden speelgoed weer als winactie weggeef. Toch lijkt het alsof er hier nog genoeg ligt waar niets mee gebeurt. Dit “probleem” hebben de andere dames ook en zo kwamen wij dan ook op het volgende idee:

Surprise Giveaway

Wij zijn eens goed door onze spulletjes gegaan wat we als bloggers hebben binnen gekregen, maar ook als niet-blogger. Daaruit hebben wij allemaal een verrassingspakket kunnen samenstellen om weg te geven. Het pakket is bestemd voor iemand die het dit jaar echt verdient. Over de inhoud kan ik niets verklappen, want anders is het geen verrassing meer natuurlijk. Wel kan ik vertellen dat mijn pakket zoveel mogelijk op de ontvanger zal worden afgestemd. Zolang het gezin maar kinderen onder de tien jaar heeft, komt het helemaal goed. Is de ontvanger zwanger van haar eerste en dus nog geen kinderen? Geen probleem, want ook voor de mama in spé heb ik meer dan genoeg spulletjes om weg te geven.

Meedoen?

De spelregels zijn hier wel iets anders dan bij een normale winactie. Je kan namelijk niet voor jezelf meedoen, maar alleen voor een ander. Wil je meedoen laat dan hieronder een reactie achter voor wie en waarom deze persoon / dit gezin volgens jou een verrassingspakket verdient. Graag hoor ik dan ook de samenstelling van het gezin. Mocht je het liever niet online willen zetten, dan mag je me uiteraard een privé berichtje sturen. Zet dan wel even in de reacties dat je dat gaat doen. In de week voor kerst ontvangt de inzender een bericht van mij met het verzoek om adresgegevens van de gelukkige ontvanger, De doos zal gelijk worden opgestuurd zodat het voor de kerstdagen binnen is.

Het staat iedereen vrij om deel te nemen aan dit project. Heb je zelf geen blog? Dan kan ik je wellicht verder helpen, dus schroom vooral niet om mee te doen.

Facebook Comments