Verhalen van een werkende moeder
TOP
Winacties

“Alweer een winfeestje met de mamabloggerspaashop”

Als je mij al wat langer volgt weet je dat eens in de zoveel tijd er een mamabloggershop georganiseerd wordt waarbij je met tientallen winacties mee kan doen. Speciaal voor Pasen is er weer een hop georganiseerd en wel 45 bloggers doen mee, dus er zijn ook 45 prijzen te winnen. En je hoeft er nauwelijks iets voor te doen!

Hoe werkt het?
Je bent nu dus bij MeerVanMir. Misschien is dit je startpunt of ben je via de vorige blogger bij mij terecht gekomen. Hoe dan ook: welkom! Mijn naam is Miriam en ik ben de mama van Sanne (3) en Veerle (2). Baby drie verwachten we pas in oktober. Op MeerVanMir vertel ik heel veel over het opvoeden van twee puberpeuter en ook mijn zwangerschap. Daarnaast heb ik ook nog eens wekelijks een winactie. Reden genoeg om dus vaker langs te komen of volg mij gewoon op Facebook. Na mij kan je doorhoppen naar de volgende blogger Nathalie van Veusteveul. Ook zij heeft een leuke winactie voor je paraat staan. Nathalie ken ik nog niet, maar ze laat wel altijd lieve berichtjes achter op mijn instagram. Volgens mij is het een hele warme vrouw. Het is natuurlijk ook goed mogelijk dat je al even aan het hoppen bent. Dan heb je in ieder geval al een bezoekje gebracht aan Cassandra van Momambition. Ik heb het genoegen gehad lieve Cassandra al een paar keer in het echt te hebben gezien. Het is een echte lieverd met een gouden hart en ik hoop dat haar dromen voor een tweede kindje ooit zich zullen verwezenlijken.

SES creative
Heel origineel ben ik niet wat betreft de winactie in de mamabloggershoppen, maar dat komt gewoon omdat ik gewoon fan ben van SES creative. Ik vind het zo bijzonder dat het van Nederlandse bodem is en dat ze elke keer weer met nieuwe producten de creativiteit van kinderen weten te stimuleren. Voor mij reden genoeg om SES Creative elke keer weer in het zonnetje te willen zetten.

Keer op keer weer nieuwe armbanden maken kan met de klittenband armbanden van SES. Je krijgt drie stuks om te versieren en deze zijn elke keer opnieuw te gebruiken. Ideaal voor onze kleine prinsesjes. Prinsjes mogen er uiteraard ook mee spelen.

De lievelingskleuren van Sanne zijn roze, wit en glitter. Dit strijkkralen pakket sluit daar perfect bij aan. Het leuke van deze set is dat de plaatjes waar je de kraaltjes op plaatst niet groot van formaat zijn. Zo kan je kind er makkelijk eentje volmaken of als het enthousiast is gewoon meerdere.

Ik herinner me van vroeger de magische kaarten waar je over heen kraste en er een tekening tevoorschijn kwam. De colouring with water set van SES deed mij daar aan denken. Je gaat met een natte kwast over het velletje en er verschijnt een prachtige tekening. Ideaal dus voor kleine kinderen!

Winactie
Dit hele pakket mag ik namens SES creative weggeven. Geweldig toch? Laat in een reactie achter dat je mee doet en like het bericht. Delen wordt gewaardeerd, maar is geen verplichting. De actie loopt tot en met 7 april 2017. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden). Oh ja. mocht je nieuw zijn op mijn site, kijk dan even naar de afgelopen week. Er staan nog 5 andere winacties online!!!!

Facebook Comments

«

»

50 COMMENTS
 • Linda Raaijmakers

  3 jaar ago

  Wauw Miriam! Wat een leuk pakket is dit. Hiermee zou ik heel graag aan de slag gaan met onze tweeling Lucas & Eva 😀

 • Mirjam

  3 jaar ago

  Wij hebben de set ook, zó leuk! Fijne bloghopdag!

 • elisabeth maria martina

  3 jaar ago

  mooi pakket voor kreabea kleindochter benthe

 • Selina

  3 jaar ago

  Oh weer super gaaf Mirjam! Ik doe graag mee met de mooie actie voor mijn knutsel meiden.

  Hou ons vooral op de hoogte van je zwangerschap! Ik hoop dat je een fijne zwangerschap heb!

  • Selina

   3 jaar ago

   Ik heb je naam fout geschreven sorry Miriam

 • Janske

  3 jaar ago

  Wat een leuk pakket. Ik doe graag mee voor mijn kleine knutselfrutsel Lola

 • Wendy Van De Reyd

  3 jaar ago

  Amai das nog eens een leuk en creatief pakket ,waag dus graag kansje voor mijn creatieve dochters die graag knutselen en creatief bezig zijn ,

 • Monique

  3 jaar ago

  Wat een mooi pakket! Daar zou mijn lieve Lise heel blij mee zijn 🙂 Doe graag mee dus!

 • Linda Meester

  3 jaar ago

  Dat zullen drie dochtertjes erg leuk vinden met de Paas- en meivakantie voor de deur

 • Linda Post

  3 jaar ago

  Leuk, wij maken heel graag kans!

 • Anna

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje…
  Facebook: An Na

 • Michael noo

  3 jaar ago

  Hoppen geblazen vandaag! Heel leuk voor mijn dochtertje doe graag mee

 • Cassandra

  3 jaar ago

  Wat een super tof pakket schattie!

 • Rory

  3 jaar ago

  Oh superleuk! Hier zou Mila wel heel blij mee zijn. Als mede-paashopster (hmmm, klinkt wel akward dit) doe ik graag mee 😉

 • Malou

  3 jaar ago

  Wat een leuke prijzen, ik doe mee 😀

 • Marian Zw

  3 jaar ago

  Ses is inderdaad altijd leuk, zeker voor meiden. Ook met verjaardagsfeestjes is dit hier een favoriet kado

 • Joyce

  3 jaar ago

  Super leuk, dit knutselpakket! Ik doe graag mee voor mijn lieve nichtje 🙂

 • Luisa

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee! Voor mijn eigen kleintje en voor een iets ouder vriendinnetje!

 • marjonS

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee aan deze leuke win actie.

 • Lesley

  3 jaar ago

  Wat leuk! Doe graag mee voor mijn meisjes! Vinden ze heel leuk!!

 • Meike

  3 jaar ago

  Wat een leuk pakket! Daar kan ik mijn dochtertje blij mee maken. Ik doe graag mee.

 • Femke Dekker

  3 jaar ago

  Sara en haar vriendinnetje Noa zijndol op knutselen! Ik zou de dames graag verrassen met dit mooie knutselpakket.

 • Kelly Aarts

  3 jaar ago

  Ja, superpakket dit! Vooral die kaarten met water ben ik erg benieuwd naar, heb daar laatst de review over gelezen, denk dat mijn jongste dochter die super zal vinden!

 • Annie Eggink

  3 jaar ago

  Hier kunnen de kleinkinderen (en oma) zich prima mee vermaken tijdens het volgende logeerweekend!

 • Claudia Diependaal

  3 jaar ago

  Wat een geweldig creatief pakket. Zo leuk vooral de armbanden en het verven met water. De strijk kralen ook. Maar daar zijn ze nog te klein voor.

 • ellen

  3 jaar ago

  Ohw wat een leuk pakket van ses creative. Féline krijgt de strijkkralen vormen ook nooit vol en houdt er dan mee op. Dit lijkt me ideaal!
  Het waterverven ook trouwens handig voor haar ongeduldheid hihi
  Ik volg je overal natuurlijk! Zal het bericht ook even liken.

 • Jikke

  3 jaar ago

  Met een knutselverslaafde in huis komt dit echt geweldig van pas. Ik doe dus heel graag mee met de winactie

 • Renate

  3 jaar ago

  Ik doe mee !!

 • Lucia

  3 jaar ago

  Heerlijk. Lekker koekjes bakken en daarna knutselen met Pasen. Dat wordt genieten.

 • Evi Huys

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn kleine prins die gek is op roze en glitter 🙂

 • Marieke Flikweert

  3 jaar ago

  Wat een superleuke prijs zeg! Superleuk hoeft niet origineel te zijn toch?! Vooral Elin zou een gat in de lucht springen, als ze maar kan knutselen. En het leuke is dat er ook wat voor Joas bij zit. Ik zeg: wij doen dus graag mee 🙂

 • Marguerita

  3 jaar ago

  Leuk zo’n creatief pakket en als je oprecht fan bent, is dat toch alleen maar leuk?

 • Manon Toemen

  3 jaar ago

  Grappig deze paashop!
  Ook ik doe graag mee, met een lieve creatieveling in huis komt dit pakket zeker tot zijn recht!

 • Sharon de Ridder

  3 jaar ago

  Wat een tof knutselpakket! Ik doe graag mee 🙂

 • cobi

  3 jaar ago

  Wat een leuk knutselpakkiet ik doe heel erg graag mee

 • GerlindeIJ

  3 jaar ago

  Leuke actie met een superleuk pakket. Ik doe graag mee

 • Marian B

  3 jaar ago

  Leuk pakket! Ben nu al benieuwd naar de creaties die worden gemaakt. Zelf ben ik niet bepaald creatief, maar mijn apenkopje gelukkig wel.

 • Tamara

  3 jaar ago

  Ses creative, dat is altijd zo leuk! IK loot graag mee voor Emma en sofie!

 • Linda Smeets

  3 jaar ago

  Oooo wat leuk en leerzaam voor de kids! Ik doe graag mee.

 • Kreanimo

  3 jaar ago

  Ik pas hier, maar ik kom wel even hallo zeggen!

  Bij mij is er ook een SES winpakket, met iets andere invulling!

 • melissa

  3 jaar ago

  Wauw. Ik heb hier 2 knutselkonten. Elise is de grootste knutselkont en knutselt als het kan elke dag. Maakt niet uit wat, allerlei creaties worden gemaakt voor haarzelf, mij, papa, opa en oma en ook de juffen en vriendinnen worden overspoeld met knutsels af en toe, haha. Broertje jarno lijkt ‘besmet’: kleuren vindt hij niets aan, maar knutselen en verven wel. Een prachtpakket dus voor die 2 van ons 🙂 Liefs Melissa

 • Mientje Lok

  3 jaar ago

  Heel leuk! Ik maak graag kans!! 🙂

 • Celina

  3 jaar ago

  Ik vind ses ook echt super leuk! En volgens mij bestaat het ook al lang, als kind heb ik ook veel met ses geknutseld. Het zou leuk zijn om dat nu ook samen met mijn kindjes te kunnen doen. Tot nu toe hebben we alleen de ses my first stiften.

 • Iris

  3 jaar ago

  Helemaal leuk, lekker knutselen, ik doe graag mee

 • Gera

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee!

 • Bodil

  3 jaar ago

  Oh cool!
  Dat tekenen met water is echt wat voor mijn kleinste!
  (Die wil alles kunnen wat haar grote zus kan, maar dat is soms nog best lastig :p)
  Fijne paashop en vrolijk pasen!
  (ps ik heb geen Facebook)

 • Oma Will

  3 jaar ago

  Leuk deze Paashop.
  Ik denk dat mijn kleindochter heel erg blij zou zijn met dit leuke pakketje.
  Voor haar doe ik graag mee.
  Ik volg je op Bloglovin, maar heb geen Facebook.
  En nu hopperdehop ik weer door en wens je een fijne Pasen.

 • brants

  3 jaar ago

  doe graag mee voor dit mooie pakketje , kleinkinderen knutselen graag

 • kempenaers

  3 jaar ago

  leuke actie, gaaf pakketje voor wanneer de kleinkinderen komen logeren

 • Annemieke

  3 jaar ago

  Wat een leuke set! Onze dochter is nog iets te klein voor de eerste twee setjes, maar verven gaat ze helemaal leuk vinden 🙂

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
 • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
 • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
 • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger
 • Wist je dat deze week er nog allerlei winacties zijn op mijn blog? Alles in het teken van de @speelgoed_van_het_jaar verkiezing. Wat vind je bijvoorbeeld van het spel Crocs’ Socks van @bs.toys ?
 • Klaar voor Halloween! @carnavalskleding_nl #review #winactie #binnenkortmeer
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
“Als mama een baby krijgt wil ik er ook één”

Sinds de Muppets weten dat er een baby in mijn ...

Sluiten