Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Verfrissende lol met Toilet Pret van Hasbro Gaming”

Het is inmiddels overduidelijk! Er zijn heel veel spelletjes fanaten onder mijn lezers. Ook opmerkzaam is dat hoe gekker het spelletjes hoe enthousiaster de reacties. Ik snap het ook wel hoor! Wie wordt er nou niet enthousiaste van een ronddraaiende turner of de mogelijkheid iemand anders een ei kapot te zien slaan op het hoofd met een nat gezicht als gevolg? Dat betekent toch alleen maar hilariteit? Het is trouwens niet de eerste keer, dat Hasbro Gaming met zulke leuke spelletjes komt. Misschien herinner je je Pie Face nog wel. Het spel dat je om beurten aan een hendeltje moet draaien en er uiteindelijk eentje eindigt met een toet vol met slagroom. Ook deze komt uit de koker van Hasbro Gaming.

Een soortgelijk spel aan Pie Face is het nieuwe “Toilet Pret”. Het idee is hetzelfde, maar in plaats van slagroom speel je nu met water. Wat mij betreft een hele verbetering, want ik heb liever water in mijn gezicht dan opgeklopte room. Het spel is simpel. Je draait aan de wc rol bij de pot om te weten hoe vaak je doortrekken moet. Dit kan variëren van één tot drie keer aan de hendel trekken. Er komt een moment dat de wc-pot over vol raakt en dan moet er water uit. Als je dan net aan de beurt ben krijg je een plens water in je gezicht.

Alhoewel er vanaf vier jaar op de doos staat, durfde ik het wel aan het spel te proberen met twee tweejarigen en een kleuter. Ze snapten prima hoe het werkten en moesten ook wel lachen als ze nat werden gespoten. Vooral toen mama drie keer achter elkaar de pineut was. Ik denk dat het wachten op de beurt het grootste probleem voor de dames was. Konden ze gelijk daar op oefenen. Na zo’n tien keer spelen was ik er wel een beetje klaar mee. De kinderen vonden het nog wel leuk om door te gaan en met dit spel kan dat prima zonder begeleiding.

Kortom, het is absoluut een grappig spel voor de kleintjes.

Wil je zelf ook eens een toiletdouche ervaren? Laat dan een reactie achter en wie weet win je een exemplaar van Toilet Pret.  De winactie loopt tot en met 29 november. De winnaar maak ik zoals altijd bekend op facebook.  (Klik hier voor de winactievoorwaarden)

Hier vind je Toilet Pret.

Facebook Comments

«

»

17 COMMENTS
 • Hille Morel

  2 jaar ago

  Oh geweldig, dat zou mijn driejarig zoontje ook het einde vinden! Inderdaad, hoe gekker de spellen hoe leuker. Soms wel jammer, als ik liever heb dat hij memory leert te spelen.

 • Wendy Van De Reyd

  2 jaar ago

  Ooh lijkt me geweldig hilarische ,zouden mijn dochters gewoon geweldig vinden kansje wagen

 • Angelique

  2 jaar ago

  Ik maak graag kans op dit hilarische spel

 • Francis

  2 jaar ago

  Dit is nou weer is een ouderwets familie spel met veel lol en plezier. Wil deze graag winnen voor mijn meiden en stiekem ook voor mezelf om gezellig te spelen met hun.

 • trotsema fati

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee voor ons gezin zo kunnen we samen gezellig met de kinderen spelen.

 • elisabeth maria martina

  2 jaar ago

  staat garant voor een hilarisch avondje
  geweldig

 • Michael noo

  2 jaar ago

  Door dit spel laat ik me graag opfrissen :).. Super leuk om met mijn dochter te spelen en helemaal als ik verlies als het aan mijn dochter ligt 🙂 Zal deze leuke actie ook even delen op facebook.

 • Janet

  2 jaar ago

  Lijkt ons een super leuk spel

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Dit is nou nog eens een hilarisch spel.
  Valt vast in de smaak bij mijn kleinkinderen.
  Met water knoeien hebben ze altijd leuk gevonden.
  Wordt weer een super middag met de kleinkinderen, verheug mij er nu al op.
  Ik heb geen Facebook, maar like je op Bloglovin.
  Graag doe ik weer mee.

 • Patricia Bouthisma

  2 jaar ago

  Lijkt me echt super leuk spel om te spelen. Onze kinderen zullen dit vaak willen spelen. Ik maak graag kans

 • Alyt van der Heide

  2 jaar ago

  Ja dit wil ik winnen. Mijn dochter van 5 zit al drie jaar in de poepfase. Haar feestje hebben we er ook op afgestemd incl broodje poep traktatie.
  Dit wordt een dikke (s)HIT!

 • Iris

  2 jaar ago

  Haha, heerlijk spel voor met onze kleuter, ik doe graag mee

 • melissa

  2 jaar ago

  Ik zag dit spel inderdaad al eens voorbij komen en de kids vonden dit hilarisch, tja beiden echt de fase met 4 en 6 jaar met poep en plas… en mama; die speelt wel mee hoor 😉

 • Evi Huys

  2 jaar ago

  Hahaha wat een grappig spel. Mijn dochtertje zou dit geweldig vinden om te spelen. Ik doe graag mee.

 • Liesbeth

  2 jaar ago

  Lijkt mij super om met onze nichtjes te spelen!

 • Lisanne Bons

  2 jaar ago

  GEWELDIG! Ik ben zelf enorm blijven hangen in de poep en plas-grappen dus ik doe zeker mee met een spelletje toilet pret en mijn dochter vindt het waarschijnlijk net zo grappig als ik.

 • Femke Dekker

  2 jaar ago

  Grappig … ik weet zeker dat mijn kids van 4 en 6 dit geweldig zullen vinden. Ik doe graag mee!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
 • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
 • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
 • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger
 • Wist je dat deze week er nog allerlei winacties zijn op mijn blog? Alles in het teken van de @speelgoed_van_het_jaar verkiezing. Wat vind je bijvoorbeeld van het spel Crocs’ Socks van @bs.toys ?
 • Klaar voor Halloween! @carnavalskleding_nl #review #winactie #binnenkortmeer
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
VTech is jarig en trakteert! Win een VTech Speelpret Picknickset

Een feestje! Ik ben dol op feestjes en al helemaal ...

Sluiten