Verhalen van een werkende moeder
TOP
Kleding en accessoires

“Zes leuke verkleedkostuums voor je kind”

Als mama weet ik hoe leuk mijn kinderen het vinden om zichzelf te verkleden. Je kan je kinderen uren bezighouden door een leuke verkleedkist te maken. Uiteraard moet de kist wel gevuld worden met leuke kostuums. Ik heb een lijstje gemaakt met verkleedkleding voor je kind die niet mag ontbreken in de kist!

De 3 leukste kostuums voor meisjes!

De meeste meisjes zijn dol op de Disney prinsessen. Wie droomt er nou niet om als prinses verliefd te worden op een mooie prins? Ik zorg er altijd voor dat er voor mijn dochters een paar Disney kostuums bijzitten. Een sneeuwwitje kostuum is hier nog steeds een favoriet. Regelmatig wil mijn muppet verkleed als sneeuwwitje door het huis dartelen.

De laatste tijd is niet meer alleen sneeuwwitje helemaal het einde. Sinds de nieuwe Disney film wil mijn dochtertje weer graag verkleed als Belle. Belle & het Beest blijft een betoverend sprookje en de gigantische baljurk mag natuurlijk niet ontbreken. Mijn laatste tip is om minimaal รฉรฉn outfit uit Frozen in de kist te doen. Een verkleedkist is echt niet compleet zonder Frozen. Met een Elsa kostuum van Frozen krijg je de kist compleet.

De leukste kostuums voor jongens!

Natuurlijk mogen kostuums voor jongens ook niet ontbreken in de verkleedkist. De meeste jongens houden van stoere kostuums. Van superhelden tot de echte slechteriken. Een Darth Vader kostuum is super stoer. Stiekem vind ik het ook wel schattig om de jongens in een Darth Vader kostuum te zien lopen. Het is weer eens iets anders vergeleken met Frozen. Een ander stoer kostuum is het Hulk pak. Jongens kunnen tijdens hun extreme woede uitbarsting eindelijk in de echte Hulk veranderen. Alleen dit keer zal de Hulk een menigte mensen redden.

Een hulk pak hoort toch wel echt in de verkleedkist. Nog een tip is een Batman masker. Dit laat wel zien dat je echt niet alleen dure kostuums hoeft te kopen. Mijn kinderen zitten vol met fantasie en veranderen met alleen al een simpel masker in Batman. Met deze kostuums is je verkleedkist helemaal klaar voor gebruik!

 

 

 

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Dit dus...
  • Geen protest op de Dam, want ik vind dat weer te ver gaan ten opzichte van alles wat we de afgelopen weken hebben doorgemaakt en richting de zorgverleners. Maar aandacht voor de strijd tegen racisme kan natuurlijk altijd. Op een stille manier in dit geval. #blackouttuesday #blacklivesmatter
  • Die voetjes ๐Ÿ˜
  • Borstvoeding! Het blijft iets bijzonders. Ik wil het weer minimaal een half jaar geven. Zo mooi dat dat kan. #normalizebreastfeeding #borstvoeding #moedermelk #vloeibaargoud #mamaslagroom #metmijntietinjefeed
  • Zusterliefde ๐Ÿ˜
  • Mijn rijkdom ๐Ÿ˜
  • Dit zijn mijn oudste boefjes. Vanavond komt er een artikel online over hun bekentenissen ๐Ÿ˜‚
  • Even een selfie in het zonnetje, want dat doe ik niet zo vaak. Ik maak liever fotoโ€™s van anderen. Vooral omdat ik bijna nooit een foto van mezelf echt leuk vind. @rvgpr vroeg mij wat over mijzelf te vertellen na hun eerste online paneldag met producten van @karchernl @zoedt_nl @dutchdeluxes @asmodeenl en Cobi. Ik vond het wel een leuk idee. Leren jullie ook gelijk wat meer over mij.
.
Ik ben dus Miriam en mama van vier heerlijke meiden. In het dagelijkse leven werk ik als juriste en blog ik op meervanmir.eu. Samen met manlief woon ik in de omgeving van Den Haag. Ik ben dol op gezelligheid met mijn familie en vriendinnen. Op mijn site vertel ik over alles wat ik als moeder van 4 tegenkom qua opvoeding en producten. Ik voer een Jan Steen huishouden, dus je zal geen picture perfect aantreffen. Wel gewoon eerlijkheid. Ik heb toch geen tijd voor Photoshop en filtertjes? Dus als je een kijkje in mijn hectische leventje wil, weet je waar je zijn moet.
.
Nu ben ik ook nieuwsgierig naar jullie leven, dus...

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Een beter cadeau bestaat niet: de Easywalker Mosey+

Er zijn van die momenten in het leven, dat er ...

Sluiten