Verhalen van een werkende moeder
TOP
Reviews, Uitstapjes

“De Maya’s in Avonturenpark Hellendoorn”

Één van de dingen waar ik me nu al op kan verheugen voor als de meiden groter zijn is het met ze naar pretparken gaan. Ook om weer zelf even helemaal kind te zijn. Manlief vertelde me dat zij vroeger als gezin vaak naar Avonturenpark Hellendoorn ging. Het was daarom ook niet meer dan logisch dat zijn zus, man en kinderen voor MeerVanMir het park eens moesten (her)ontdekken. Zeker nu het door Zoover benoemd is tot best gewaardeerde pretpark van Nederland en er tot 4 september wel iets heel bijzonders te beleven is in het park.

IMG_8059Deze zomer is er namelijk een hele bijzondere stuntshow in het park, namelijk “de magische Maya Tempel”. De Maya’s laten zien hoe goed ze kunnen springen op de trampoline. Helaas laat één van hun de staf in het water vallen. Uiteraard proberen ze deze op spectaculaire wijze vanaf verschillende hoogtes weer op te duiken. Daar ik er zelf niet bij ben geweest heb ik aan mijn neefjes en nichtjes gevraagd wat ze het leukst vonden aan de show. Dit zijn hun antwoorden:

 

IMG_8051Sanne (11): Het was cool, omdat het vette trucs waren
Thijmen (9): Ik vond het cool, omdat ze met de cape in brand van de duikplank afgingen
Matthijs (8): Ik vond het grappig, omdat ze hele gevaarlijke dingen deden
Julia (5): Ik vond het heel erg spannend
Daan (4): Ze deden wel gevaarlijk, omdat ze er af sprongen

 

Hieruit kan ik opmaken, dat de show een echt stuntspektakel is dat de moeite waard is om te zien. Kinderen spreken altijd de waarheid toch? En geloof me, als ze het niks hadden gevonden hadden ze me dat ook gewoon gezegd.

IMG_8066IMG_8062IMG_8061IMG_8063IMG_8064IMG_8065

 

IMG_8057Het Avonturenpark Hellendoorn is dus meer dan een normaal pretpark. Naast de welbekende achtbanen en draaimolens is er deze zomer nog veel meer te beleven. Zodra de zon begint te schijnen kan je je vermaken in het Aquaventura Slidepark om te genieten van het prachtige weer en af te koelen in het water. Maar eerlijk is eerlijk, het Slidepark is er volgend jaar ook wel weer. De “de magische Maya Tempel” stuntsshow daarentegen is maar tot 4 september te bewonderen. Genoeg reden om nog dit jaar een bezoekje te brengen aan het park.

Om online tickets te bestellen kan je hier klikken. Voor andere informatie, zoals openingstijden, klik je hier. Veel plezier!!!

 

IMG_8056IMG_8052

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
  • Me and minime
  • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
  • Mijn heerlijke bollie 😍
  • Even tussendoor wat uitwaaien
  • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht
  • Was een heerlijke middag met @mamasliefste en @lisetteschrijft bij @dekoperenkat in #Delft.
  • Lekker in dromenland 😍. Mijn mooie dochter. En ja, ze heeft berg op haar hoofdje en een ooievaarsbeet op haar ogen, maar ik vind haar nog steeds prachtig.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Een opfris workshop van How2Talk2kids – gesloten

Een tijdje terug heb ik al eens geschreven over mijn ...

Sluiten