Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Winacties

“Organic baby kneepads and socks + winnen”

Mijn trouwe lezers weten, dat Sanne motorisch nooit echt snel is geweest. Vergeleken met haar is Veerle een ware Speedy Gonzalez. En toch is ze nog niet zo snel als veel van haar leeftijdgenootjes. Intussen maak ik me daar niet zo druk meer om. Gisteren moesten we voor controle naar het consultatiebureau en ook daar maakten ze zich geen zorgen. Ze kan heel goed zitten en is daar blijkbaar tevreden mee. Toch zou het fijn zijn als ze wat eerder zou gaan lopen dan twee weken voor haar tweede verjaardag wat haar zus deed. Dat begint natuurlijk met eerst leren kruipen.

IMG_5621Herinneren jullie je nog de bijtring van Veerle? Die waar ik zo enthousiast over ben? Deze was van MijnBabyBoetiek. Nu heb ik weer een product van hen ontvangen waar ik toch erg enthousiast over ben. Ik bedoel dan de Organic baby kneepads and socks. Zoals alle producten van MijnBabyBoetiek zijn ook deze van natuurlijke materialen gemaakt en wel van organisch katoen. Zowel de sokjes als kniebeschermers zijn voorzien van kleine nopjes voor extra grip. In ons huis hebben we een gladde vloer en is het dus moeilijk voor Veerle om zich overeind te duwen zonder weg te glijden.  Toen ik haar de sokjes en beschermers om deed merkte ik gelijk dat ze meer grip had en haar beentjes niet weg glipten onder haar. Oké, het is nog ver van kruipen maar het is ook wel goed voor haar als ze enigszins comfortabel gaat worden met de kruipbeweging.  Oefening baart kunst zeg maar.

IMG_5663Als ze dan eindelijk kruipt zijn de kniebeschermers ideaal bij het voorkomen van kapotte knietjes. Sanne heeft zoveel broeken versleten in haar eindeloos durende kruipperiode. (Lekker op de knietjes buiten op de tegels.) De sokjes kunnen haar weer helpen grip te houden bij het leren lopen.  Voorlopig hebben wij er dus nog veel plezier van.

 

 

IMG_5638Ben je op zoek naar een leuk (kraam)kado, dan kan ik je de Organic baby kneepads and socks zeker aanraden. Ze zijn bij mijnbabyboetiek verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: camel, grijs en olijfgroen. De prijs is ook zeker aantrekkelijk, want je koopt al een paar kniebeschermers én sokjes voor slechts € 15,-.

MijnBabyBoetiek is zo vrijgevig geweest een extra paar beschikbaar te stellen. Wil je kans maken op een setje in de kleur camel?

Like de facebookpagina’s van MeerVanMir en MijnBabyBoetiek en laat onder dit artikel een berichtje achter. Woensdag 16 december maak ik de winnaar bekend.

Facebook Comments

«

»

6 COMMENTS
 • Anouk

  4 jaar ago

  Ja!!!! Björn met 11 maanden komt nog niet echt vooruit bij ons op de vloer!!

 • Nicole @ Everyday-Life.nl

  4 jaar ago

  Wat handig! Ik doe graag mee voor ons zoontje van 11 maanden 🙂

 • Alicia

  4 jaar ago

  Dat is handig! Ik doe graag mee voor mijn nu nog niet kruipende baby!

 • Heleen Melchers

  4 jaar ago

  Leuk! Mijn jongens zijn al te groot, maar ik zou ze graag winnen voor mijn neefje van 6 maanden. Die zal binnenkort wel beginnen te kruipen!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Poldermama december Winspiratie | on december 5, 2015
 • Pingback: Poldermama december Winspiratie – Marstyle / Poldermama on december 5, 2015
 • Instagram
  • “Ik wil niet slapen. Ik wil niet slapen”
  • Eh...tja. Soort van carnaval toch?
  • Mevrouw heeft spekkies gekregen 😍
  • Er is geen leuker speelgoed dan een pakje billendoekjes 😂
  • #newborn #1month #baby #babygirl #daughters #momsgirl #girlsmom #fourdaughters #sofieke #mamablogger
  • Dit zijn echt top kraamcadeau’s! Dankjewel @mamasliefste @lisetteschrijft en @lotuswritings
  • Valentijnsdiner met mijn skatjes @lisetteschrijft en @lotuswritings
  • Men noemt mij ook wel “de melkkoe van Nootdorp” 😂

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Even weer terug in de tijd en uit de les

  De eerste keer dat ik uit een les werd gezet ...

  Sluiten