TOP
Uit het leven gegrepen

“Lieve lezers, bedankt voor 2018!”

Het jaar is alweer bijna om en ik kan je zeggen dat ik inmiddels echt uit kijk naar 2019. Ik vond het afgelopen jaar namelijk een behoorlijk pittig jaar. De hoeveelheid ziekenhuisbezoekjes, onderzoeken en vraagtekens van de afgelopen twaalf maanden zijn niet eens meer op vier handen te tellen. Wat dat betreft hopen we echt dat volgend jaar een rustiger jaar zal zijn met alleen maar goede ontwikkelingen.

Natuurlijk hebben we als gezin ook veel liefde en vrolijkheid gehad het afgelopen jaar. Ik blijf me erover verbazen hoeveel je van je kinderen kan houden en hoe bijzonder het is om mama te zijn. Het is cliché, maar het is gewoon echt een verrijking van je leven. Vind ik dan. Natuurlijk is het niet altijd een en al zonneschijn, zo is het leven nou eenmaal niet. Toch zou ik het voor geen goud willen missen. Geen enkel moment!

Het afgelopen jaar was ook een bijzonder blog jaar voor mij. Niet in bezoekers aantallen, dat had wel wat beter gekund. Maar meer in de interactie tussen mijn lezers en mij en de lezers onderling. Het is leuk om te zien hoe er elke keer gereageerd wordt op artikelen. Maar het is vooral heel erg bijzonder om te merken hoe jullie meeleven met ons gezin. Ik ontvang zo ontzettend veel reacties op mijn persoonlijke berichten. Als ik mij een beetje neerslachtig of verdrietig voelt, merk ik dat dat mij toch weer even opbeurt. Wat dat betreft is mijn blog niet alleen een goede uitlaatklep, maar ook een energieboost.

De maanden november en december hebben echt in het teken gestaan van de feestdagen en het geven aan anderen. Ik heb oprecht genoten van alle winacties die ik op touw hebben kunnen zetten voor mijn lezers. Het is ook leuk om te zien dat er daardoor veel nieuwe volgers bij gekomen zijn. Ik hoop dat iedereen ook gezellig blijft en mee leest over het reilen en zeilen in ons gezin. Natuurlijk verwacht ik in 2019 weer genoeg nieuwe winacties te kunnen bieden. We starten in januari alvast met een thema winweek, namelijk baby en dreumes. Ik kijk er nu al weer naar uit.

Ja, het was dus een bewogen jaar met veel zorgen maar ook veel blijdschap. Ik wil al mijn lieve lezers bedanken voor hun steun, gezelligheid, deelnames en lieve berichtjes de afgelopen twaalf maanden. Laten we van 2019 een fantastisch jaar maken!

«

»

1 COMMENT
 • Oma Will

  2 jaar ago

  Ik heb altijd met veel plezier op je blog gezeten en nog zal doen en reacties geschreven.
  Ook had je prachtige winacties, waar ik altijd aan heb meegedaan. Leuk die spanning, wie gaat winnen.
  Hoop dat het komende jaar veel goeds zal brengen voor jou en je gezinnetje.
  En ik wens jullie een gelukkig en vooral gezond 2019 toe.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Read previous post:
Noor heeft de slappe lach

https://youtu.be/PYQc9SzygTo

Close