Verhalen van een werkende moeder
TOP
Beauty, Producten, Reviews

“De echt heerlijke (en betaalbare) crème van Lavera”

Ik ben geen persoon, die honderden euro’s aan gezichtsverzorging spendeert. Ik weet gewoon dat dat voor mij zonde van het geld is, omdat het vervolgens vaak staat te verpieteren in de kast. Ik ben namelijk heel erg lui als het om mijn hoofd gaat. Ik ken mensen die rustig drie kwartier eerder opstaan om zichzelf representatief te maken. Ik denk alleen dan dat ik die tijd ook nog had kunnen slapen. Make-up draag ik dan ook niet zo vaak. Het aanbrengen kan ik nog relatief snel doen, maar het ‘s-avonds er weer af halen, vind ik altijd zo’n gedoe. Op het moment dat ik besluit naar bed te gaan, wil ik ook gewoon snel gaan slapen.

Helaas ben ik nu op een leeftijd gekomen, dat mijn huid wel de nodige extra’s kan gebruiken. Ik heb altijd wel al een moeilijke huid gehad. Met veel onderhuidse ontstekingen waar ik dan aan ging zitten en ik vervolgens met korstjes op mijn hoofd rond liep. Het was zelfs een keer zo erg, dat een winkelier aan me vroeg of ik ernstig ziek was. “Eh nee, dat zijn puistjes waar ik niet vanaf kan blijven.” Dit voorval is gelukkig al van jaren geleden, maar het heeft wel een litteken achter gelaten.

Echter, het probleem wat ik met de meeste crèmetjes heb is dat ik het of niet lekker vind smeren of ik heb het gevoel alsof ik de hele dag een laagje op mijn gezicht heb. Het voelt alsof mijn huid niet meer ademt als het ware. Zelfs de dure merken hebben mij niet weten te overtuigen dagelijks van hun producten gebruik te maken. Eigenlijk had ik het al een beetje opgegeven. Totdat ik een half jaar terug op een persdag van een prbureau kwam en daar kennis maakte met het merk Lavera.

Lavera produceert dus natuurlijke cosmetische producten. Dit betekent het volgende :

 • 100% gecertificeerde natuurcosmetica met hoogwaardig biologische plantingrediënten
 • 100% vrij van siliconen, paraffine, ftalaat, plastic microbeads en minerale oliën
 • 100% vrij van parabenen en genetisch gemodificeerde ingrediënten (GMO)
 • 100% vrij van synthetische parfums, kleurstoffen en conserveermiddelen

Ik kreeg een nachtcrème thuis gestuurd om te proberen en inmiddels heb ik deze zelf aangevuld met de dagcrème. Ik heb nog niet eerder zo lang braaf elke morgen en elke avond mijn gezicht ingesmeerd. De crème van Lavera voelt echt heerlijk aan en maakt mijn huid erg poezelig. Zelfs manlief is verbaasd dat het nog niet aan het verstoffen is in de kast. Sterker nog, ik heb alweer nieuwe potjes aangeschaft. Zo blij ben ik met dit spul.

Dus als je je huid eens lekker wil verwennen voor een zeer aantrekkelijke prijs, dan kan ik je deze twee crèmetjes van Lavera zeker aanraden!

    

De dagcrème kost € 12,99

De nachtcrème kost € 12,51

 

 

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: "Groene" verwenmomentjes voor mama - MeerVanMir on maart 13, 2018
 • Instagram
  • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
  • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
  • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
  • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
  • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger
  • Wist je dat deze week er nog allerlei winacties zijn op mijn blog? Alles in het teken van de @speelgoed_van_het_jaar verkiezing. Wat vind je bijvoorbeeld van het spel Crocs’ Socks van @bs.toys ?
  • Klaar voor Halloween! @carnavalskleding_nl #review #winactie #binnenkortmeer
  • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Gastblog Sanne: grote mensen zijn stom

  Weet je, ik vind die grote mensen soms maar stom. ...

  Sluiten