Verhalen van een werkende moeder
TOP
Beauty, Producten, Reviews

“De echt heerlijke (en betaalbare) crème van Lavera”

Ik ben geen persoon, die honderden euro’s aan gezichtsverzorging spendeert. Ik weet gewoon dat dat voor mij zonde van het geld is, omdat het vervolgens vaak staat te verpieteren in de kast. Ik ben namelijk heel erg lui als het om mijn hoofd gaat. Ik ken mensen die rustig drie kwartier eerder opstaan om zichzelf representatief te maken. Ik denk alleen dan dat ik die tijd ook nog had kunnen slapen. Make-up draag ik dan ook niet zo vaak. Het aanbrengen kan ik nog relatief snel doen, maar het ‘s-avonds er weer af halen, vind ik altijd zo’n gedoe. Op het moment dat ik besluit naar bed te gaan, wil ik ook gewoon snel gaan slapen.

Helaas ben ik nu op een leeftijd gekomen, dat mijn huid wel de nodige extra’s kan gebruiken. Ik heb altijd wel al een moeilijke huid gehad. Met veel onderhuidse ontstekingen waar ik dan aan ging zitten en ik vervolgens met korstjes op mijn hoofd rond liep. Het was zelfs een keer zo erg, dat een winkelier aan me vroeg of ik ernstig ziek was. “Eh nee, dat zijn puistjes waar ik niet vanaf kan blijven.” Dit voorval is gelukkig al van jaren geleden, maar het heeft wel een litteken achter gelaten.

Echter, het probleem wat ik met de meeste crèmetjes heb is dat ik het of niet lekker vind smeren of ik heb het gevoel alsof ik de hele dag een laagje op mijn gezicht heb. Het voelt alsof mijn huid niet meer ademt als het ware. Zelfs de dure merken hebben mij niet weten te overtuigen dagelijks van hun producten gebruik te maken. Eigenlijk had ik het al een beetje opgegeven. Totdat ik een half jaar terug op een persdag van een prbureau kwam en daar kennis maakte met het merk Lavera.

Lavera produceert dus natuurlijke cosmetische producten. Dit betekent het volgende :

 • 100% gecertificeerde natuurcosmetica met hoogwaardig biologische plantingrediënten
 • 100% vrij van siliconen, paraffine, ftalaat, plastic microbeads en minerale oliën
 • 100% vrij van parabenen en genetisch gemodificeerde ingrediënten (GMO)
 • 100% vrij van synthetische parfums, kleurstoffen en conserveermiddelen

Ik kreeg een nachtcrème thuis gestuurd om te proberen en inmiddels heb ik deze zelf aangevuld met de dagcrème. Ik heb nog niet eerder zo lang braaf elke morgen en elke avond mijn gezicht ingesmeerd. De crème van Lavera voelt echt heerlijk aan en maakt mijn huid erg poezelig. Zelfs manlief is verbaasd dat het nog niet aan het verstoffen is in de kast. Sterker nog, ik heb alweer nieuwe potjes aangeschaft. Zo blij ben ik met dit spul.

Dus als je je huid eens lekker wil verwennen voor een zeer aantrekkelijke prijs, dan kan ik je deze twee crèmetjes van Lavera zeker aanraden!

    

De dagcrème kost € 12,99

De nachtcrème kost € 12,51

 

 

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: "Groene" verwenmomentjes voor mama - MeerVanMir on maart 13, 2018
 • Instagram
  • Go Glam nageltjes. Mogelijk gemaakt door @pinkstudio.amsterdam
  • Twee kleine diva’s helemaal happy met hun nieuwe nageltjes van Go Glam. Iedereen mocht het bewonderen van ze. #goglam @lindenbarbosa #binnenkortmeer #uitgenodigd #mamablogger #reviewvolgt @pinkstudio.amsterdam
  • Dol op die oude filmpjes. Mini Sanne hier 😍
  • Dit soort humor houd ik van 😂
  • Ja hoor, we zijn alweer in de stemming 😂
  • Dit is toch zoveel liefde op een vierkante meter? Mijn meisjes! Ze zijn mijn draakjes en mijn allesjes. Wat ben ik trots op wie ze zijn. En ja, er is nog een lange weg te gaan met ook veel hulp van derden, maar de liefde is er niet minder om. En wat zijn ze ook dol op elkaar! Een zusje erbij maakt het helemaal af.
  • Tja...
  • Vind dit spel nu al leuk #megableu #whatdoyoumeme

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Gastblog Sanne: grote mensen zijn stom

  Weet je, ik vind die grote mensen soms maar stom. ...

  Sluiten