Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen

“Ik heb de zomer in mijn bol en aan mijn voeten”

Ik heb helemaal de zomer in mijn bol. De vogeltjes fluiten, het zonnetje schijnt en iedereen lijkt helemaal in zijn nopjes. Wie wordt er nou niet blij van dit weer? Het doet me ook denken aan de naderende vakantie en dan word ik helemaal heppiedepeppie. Ik verheug me nu al op het niets doen aan het zwembad, het elke avond buiten eten en de uren vertoeven op de terrasjes. Nou ja, als de kinderen het toelaten natuurlijk. Maar meestal is dat geen probleem als er een heerlijk zonnetje schijnt en zij appelsap kunnen drinken.

Ik ben qua garderobe ook al bijna klaar voor de zomer. Bijna! Er zal toch nog wat geshopt moeten worden, want qua schoeisel ben ik absoluut nog niet gereed. Althans, dat vind ik. Ik heb wel wat leuke zomerschoentjes met een hak en ik heb natuurlijk de bekende niet zo sexy sandalen. Die laatste waren zeer comfortabel tijdens de zwangerschap, maar echt vrouwelijk zijn ze niet. En mijn andere zomerschoentjes hebben een flinke hak. Dat staat prachtig als je een avondje uit bent, maar niet om op door de stad te wandelen. In ieder geval niet voor mij. Ik zou dus graag mooie platte zomerschoentjes willen, zoals espadrilles van Esprit. Vraag me niet waarom, maar die zijn er zo heerlijk en comfortabel uit. Ik zie mezelf al langs het strand wandelen in een fris zomerjurkje met mijn nieuwe schoentjes aan. Ik vind vooral die canvas variant er erg zomers uit zien.

Oh ja, een kleine tip nog uit eigen ervaring. Als je besluit zomerse schoenen te kopen, en deze zijn wat meer open dan je gewend bent, zorg er dan voor dat je voeten er niet alleen verzorgd uit zien maar ook dat je ze goed insmeert met zonnebrand. Geloof me, verbrande voeten zijn echt niet fijn. En het ziet er ook erg knullig uit.

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Complete surrender 😍
  • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
  • Zo dol op dit meisje 😍
  • We mochten even knuffelen!
  • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
  • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
  • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
  • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Het etentje wat ik mij nog lang zal herinneren

Vanavond zijn we voor het eerst uit eten geweest met ...

Sluiten