Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Het hilarische spel ei-hoofd van Hasbro Gaming”

Je hoeft niet al op de basisschool te zitten om fan te zijn van spelletjes of er fanatiek in te zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook steeds meer leuke spelletjes, die geschikt zijn voor zowel jong als oud. Want wat is er nou leuker dan met het hele gezin een avond vol plezier te hebben? Gisteren vertelde ik je al over het nieuwe spel van Hasbro Gaming, de Toffe Turner. Maar wist je dat ze ook onlangs het hilarische “ei-hoofd” hebben uitgebracht? De kinderen van Dana waren bereid ook deze uitvoerig te spelen:

Na het spel de toffe turner te hebben mogen spelen, werd ons gevraagd om ei-hoofd te spelen. Mijn dochter van 7 jaar wist meteen waar ik het over had (zij had de reclame op tv gezien) mijn zoontje van 3 jaar wist niet wat hij moest verwachten. Mijn man en ik hadden de reclame gezien maar konden ons er niets bij voorstellen. Na het openen van de doos zagen wij 10 eieren in een echte eierdoos zitten. Het is net echt, alleen deze eieren kunnen keer op keer gebruikt worden. Verder heeft het spel nog een draaiwijzer. Het spel is heel simpel en de korte uitleg die erbij zit is duidelijk.

 

Wij begonnen met het vullen van de eieren en dan begint de lol eigenlijk gelijk al. Want hoe zorg je ervoor dat niemand weet waar de gevulde eieren komen te zitten in de eierdoos? Wij losten het op door de gevulde en niet gevulde eieren op de tafel te leggen, ze door elkaar te husselen en dan in de eierdoos terug te plaatsen. Daarna begint pas echt de pret. Om beurten mag je aan de draaischijf draaien. Deze heeft vier verschillende vakjes : 1 ei op je hoofd kapot drukken, 2 eieren op je hoofd kapot drukken, een ei bij iemand anders op het hoofd drukken en pas. Bij ons thuis wilde in het begin de kinderen vooral de eieren op hun eigen hoofd kapot drukken, maar toen zij eenmaal door hadden dat zij dit ook bij papa en mama konden en mochten doen, werd het helemaal leuk. Wat hebben ze gelachen!

Het spel is goed te doen voor zowel mijn zoon van 3 jaar als mijn dochter van 7 jaar.  Mijn dochter kan ook zelf het spel klaar zetten (de eieren vullen). Als ik een nadeel van het spel moet noemen ( die is er eigenlijk niet) dan zal dat het morsen van het water zijn, maar dat is nou ook juist het leukste van het spel. Je kan dit oplossen door het hoofd boven een handdoek te hangen wanneer je een ei kapot drukt. Wat ons betreft een super leuk spel, wat niet te lang duurt en keer op keer weer spannend is.

Ei-hoofd is dus een ideaal spel voor het hele gezin. Ik kan mij voorstellen dat het ook zeker in de zomermaanden een groot succes zal zijn. Durf jij de eier-roulette uitdaging aan te gaan en zou je wel dit spel willen ontvangen? Laat dan een reactie achter en maak kans op een eigen exemplaar. De winactie loopt tot en met 25 november. De winnaar maak ik zoals altijd bekend op facebook. (Klik hier voor de winactievoorwaarden)

Het spel ei-hoofd is onder andere hier te koop.

Facebook Comments

«

»

17 COMMENTS
 • Marian Zw

  2 jaar ago

  Gisteren bij de live uitzending van de club van Sinterklaas kwam dit leuke spel ook voorbij. Ik had twee hele enthousiaste kinderen op de bank zitten, dus ik doe graag mee voor dit spel

 • Anna

  2 jaar ago

  Heel cool ik doe graag mee!

  Facebook: An Na

 • elisabeth maria martina

  2 jaar ago

  daar weet ik een paar leuke ei hoofdjes voor

 • Els

  2 jaar ago

  Wij zagen hem bij de club van sinterklaas en mijn jongens vonden het hilarisch. Ik doe dus heel graag mee aan deze actie

 • Milou

  2 jaar ago

  Wat een grappig spel! Ik ken het niet maar als ik het zo lees is het gegarandeerd heel veel plezier!!

 • Wendy Van De Reyd

  2 jaar ago

  Hier zijn ze al in de wolken van slagroomsnoet ,is steeds lachen ,maar met dit spel zouden ze ook veel pret hebben lijkt me ook super grappig en tof kansje wagen voor de meisjes

 • mandy

  2 jaar ago

  Dat lijkt me een leuk spel voor onze meiden van 5.5.
  Het wc-spel is al dikke pret, dit spel zal vast net zoveel pret opleveren ♥

 • Magda van lonkhuijzen

  2 jaar ago

  Ik waag graag een kans. De meiden zouden dit spel geweldig vinden

 • cindy creatief

  2 jaar ago

  Oh hier hadden mijn meiden een filmpje van gezien en riepen in koor! Mamaaaaa, die moeten we hebben! Bij deze doe ik dus graag mee.

 • Marcia Kan

  2 jaar ago

  Lijkt me hilarisch, waag graag een kansje!

 • Liesbeth

  2 jaar ago

  Te grappig! IK doe heel graag mee voor een leuke middag met onze nichtjes!

 • Iris

  2 jaar ago

  Haha, lijkt me geweldig voor de regenachtige zondagmiddagen, ik doe graag mee

 • Esmeralda Groenland

  2 jaar ago

  Klinkt als een spel waar je veel plezier mee kan hebben. Ik maak graag kans

 • Claudia Diependaal

  2 jaar ago

  Lijkt me erg hilarisch ik doe dus héél erg graag mee! Ik lig nu al dubbel! Yuano onze kleinzoon wordt boos als dat bij net bij hem gebeurt maar ja ach dat zijn leerprocessen.

 • Marijkehorjus

  2 jaar ago

  Wat heb je een leuke win acties zeg!! Ik doe heel graag mee want dit spel lijk mij zo leuk met onze dochter Ylva en haar nichtjes te spelen!!haar nichtjes Soraya en Quinty komen elke week bij ons spelen,dus dit zou wel erg leuk zijn om te winnen

 • Michael noo

  2 jaar ago

  Met dit spel zullen ik en mijn dochter veel lol gaan beleven.. Wij zijn wel van dit soort spellen en uiteraard helemaal als ik papa de sjaak ben 🙂 Doe heel graag mee

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Hilarisch spel, leuk!!
  Daar doe ik mijn kleinkinderen vast een groot plezier mee.
  Voor hen doe ik graag mee, maar heb geen Facebook.
  Volg je wel op Bloglovin.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
 • Me and minime
 • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
 • Mijn heerlijke bollie 😍
 • Even tussendoor wat uitwaaien
 • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht
 • Was een heerlijke middag met @mamasliefste en @lisetteschrijft bij @dekoperenkat in #Delft.
 • Lekker in dromenland 😍. Mijn mooie dochter. En ja, ze heeft berg op haar hoofdje en een ooievaarsbeet op haar ogen, maar ik vind haar nog steeds prachtig.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Muziek luisteren is nog nooit zo leuk geweest

Heb ik ooit al eens verteld dat ik lange tijd ...

Sluiten