Verhalen van een werkende moeder
TOP
Peuter, Producten, Reviews

“Goede schoenen zijn erg belangrijk”

Mijn trouwe lezer weet inmiddels, dat Sanne motorisch niet de allersterkste is. In juli wordt ze alweer drie, maar ze kon niet niet rennen of springen. Al denkt ze zelf, dat ze het wel kan. Lopen deed ze ook pas twee weken voor haar tweede verjaardag, dus vrij laat. Wij waren ook al bij de kinderfysiotherapeut geweest om de boel even te laten checken. Zij vertelde ons toen, dat Sanne hypermobiel is en dat lopen voor haar best een opgave zou zijn. Daarom maak ik me nu ook nog niet zo druk over het wel of niet kunnen rennen. Zekerheidshalve laten we haar wel binnenkort weer eens checken.

Wat mij erg bijgebleven was van de kinderfysiotherapeut is hoe belangrijk goed schoeisel is. Ik zelf loop op redelijk goedkope schoenen van die welbekende schoenenhandelaren, maar voor Sanne werd dat sterk afgeraden. Het eerste wat wij toen gedaan hebben was nieuwe schoenen voor de Muppet aanschaffen. En inderdaad, de eerste stappen volgden niet snel daarna.

IMG_6475Ongeveer drie maanden terug viel het me op, dat Sanne weer een beetje raar was gaan lopen. Haar ene voetje werd meer naar buiten gezet dan de andere. Ik was een beetje bang, dat ze zichzelf een raar loopje had aangeleerd. Ineens besefte ik me, dat haar schoenen ook nog wel eens te klein konden zijn. Op het internet zijn allemaal voetmeters te vinden om te printen, dus dat heb ik maar gedaan. Wat bleek, haar schoentjes waren inderdaad een tikkeltje aan de kleine kant. Gelukkig had ik al nieuwe schoenen in huis van Falcotto. Mooi roze volgens Sanne. Vol trots liep ze rond in haar nieuwe stappers. Twee weken lang heeft ze er op gelopen voordat ik zag, dat ze twee verschillende schoenen aan had. De een had twee vetergaten en de ander drie. Toen ik de voetzooltjes tegen elkaar deed zag ik dat ik twee verschillende maten in huis had gehaald. Oeps!

Sanne had er niet over geklaagd, dat haar ene voetje in een te kleine schoen had gezeten. Wat een stoere meid, he? Van Naturino kreeg ik binnen een paar dagen een nieuw paar Falcotto’s opgestuurd en stiekem vond ik deze nog leuker ook. Sanne reageerde ook heel erg enthousiast en wil niets anders meer aan. Ik merk ook, dat haar lopen sindsdien weer aanzienlijk is verbeterd. De dames van het kinderdagverblijf was het ook al opgevallen. Dit geeft toch weer aan hoe belangrijk goede schoenen zijn op die leeftijd om te klimmen, rennen en spelen.

IMG_6634IMG_6617

Wij gaan daar in ieder geval niet meer op bezuinigen. Ik ga bij Naturino ook maar eens navragen welke schoenen voor Veerle het meest geschikt zijn. Voor de eerste stapjes heb je namelijk weer een ander soort nodig dan voor de “ervaren” stapper. Ik hoop hier binnenkort dan wat meer over te kunnen vertellen.

En? Wat vind je van de Falcotto’s van Sanne?

IMG_6558 - kopieIMG_6562IMG_6555IMG_6557

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Complete surrender 😍
  • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
  • Zo dol op dit meisje 😍
  • We mochten even knuffelen!
  • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
  • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
  • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
  • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Alfons, NEE! Dat is niet oké

Iedereen kent wel een sprookje van de Deense schrijver Hans Christian ...

Sluiten