Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen

“Even de zomerkast van manlief aanvullen”

De zomer komt er aan en ik ben druk bezig om de kledingkasten uit te mesten. Alle winterkleding mag naar achteren op de planken en de shirtjes, rokjes en jurkjes mogen naar voren. Ook de kast van manlief moest er aan geloven. Ik heb mezelf door al zijn T-shirts heen geworsteld en waar gaten in zaten linea recta in de prullenbak gedeponeerd. Natuurlijk niet degene met sentimentele waarde zoals zijn shirts van concerten waar hij naar toe is geweest. Die dingen draagt hij toch niet meer, dus die mogen wat mij betreft jarenlang versloffen in de kast. Ik was eigenlijk vrij snel klaar met de zomerkleding van manlief tevoorschijn halen, want echt veel heeft hij niet. Waar de meiden en ik praktisch een complete zomergarderobe hebben (met onder andere jurkjes van Only), heeft hij slechts enkele kledingstukken. Dat kon ik natuurlijk niet accepteren.

Dus ging ik op zoek naar nieuwe korte broeken voor manlief. Aangezien hij er zelf echt geen fluitenkruid om geeft, had ik carte blanche om voor hem te winkelen. Wat dat betreft ben ik soms een tikkie oppervlakkig, want ik vind me dat toch heerlijk! Gewoon even lekker shoppen. (Mijn moeder haat dat woord trouwens, dus voor mij des te leuker om het te gebruiken).

In ieder geval, ik ben dus inderdaad goed geslaagd na een middagje winkelen. Oké, wel online maar dat maakt het plezier er niet minder om. Manlief is nu verrijkt met twee prachtige nieuwe korte broeken, een mooie lange broek van PME legend en een nieuw paar schoenen. Hij komt in stijl de zomer wel door dankzij zijn lieve vriendinnetje en haar gevoel voor mode. Ahum. Nou ja, het is sowieso beter dan wat hij al had, wat bijna niets was. Wat zou hij toch zonder mij moeten? Dan zou hij zijn kleren moeten gaan kopen en dat vindt hij toch leuk……

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Nu in de bioscoop: Casper & Emma maken theater

Er zijn van die televisie series op Netflix waar ik ...

Sluiten