Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Zwangerschap

“Een geboortekaartje uitkiezen, oftewel aaaaaaaaaaaaah!!!”

Nu ik met verlof ben, wordt het de hoogste tijd om de laatste dingetjes te regelen. Één van die dingen waar ik altijd erg naar uitkijk, maar waar ik tegelijkertijd ook verschrikkelijk tegenop zie, is het geboortekaartje. Dit kost zoveel immens veel tijd en stress! Het begint al met de adressenlijst. Wie gaat er wel een kaartje krijgen en wie niet? Ga ik iemand voor het hoofd stoten als hij / zij geen persoonlijk bericht ontvangt? En waarom die wel uit die ene vriendengroep, maar die ander weer niet. Het is alsof je een kinderpartijtje geeft en moet bepalen wie op je feestje mag komen. Het liefst zou ik gewoon iedereen die ik ken een kaartje willen sturen, maar ik vrees dat mijn portemonnee dat niet aan zal kunnen.

Als de na veel bloed, zweet en tranen, de adressenlijst af is, volgt het volgende probleem: het kaartje zelf. Dit is overigens een echt luxe probleem hoor, want het is gewoon de hoeveelheid keuze aan kaartjes waardoor ik soms door de bomen het bos niet meer zie. Ik kan me voorstellen dat dat kiezen vroeger een stuk gemakkelijker ging. Dan was de vraag hoe groot het strikje op de kaart moest zijn. Niet zoals nu of je er eentje met foto van de baby wil of een tekening of alleen maar tekst. Je zou ook zelf iets kunnen ontwerpen, maar dat zou voor mij nog meer stress betekenen. Zelfs als je al weet dat je bijvoorbeeld alleen een simpel wil, dan heb je nog honderden (en ik overdrijf niet) voorbeelden waar je uit kan kiezen. En wat ik echt leuk vind, is niet altijd wat manlief weer leuk vindt. Even vlug een keuze maken bestaat niet. We zijn er inmiddels al meerdere avonden zoet mee.

Het helpt natuurlijk ook niet dat er zoveel leuke websites zijn waar je geboortekaartjes kan kopen. Zo stuitte ik al de eerste avond op hippe-geboortekaartjes.nl en hipdesign.nl. En ik weet dan dat er nog veel meer websites zijn waar ze leuke kaartjes aanbieden. Mijn zoektocht lijkt dus nog verre van over, alhoewel ik stiekem wel al misschien iets gevonden heb. Maar dat vertel ik later nog een keertje ;-).

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Wat een uitzicht 😍
  • Zo dol op dit meisje 😍
  • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
  • Me and minime
  • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
  • Mijn heerlijke bollie 😍
  • Even tussendoor wat uitwaaien
  • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog oma: het soms wat wrede leven

Laatst schreef ik over mijn buurvrouw van twee huizen verder, ...

Sluiten