Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen

“De oplossing voor als je teveel spullen hebt voor in je huis”

Manlief en ik zijn al bijna veertien jaar samen! Wat een tijd hè? Daarvan wonen we deze zomer tien jaar bij elkaar en op drie verschillende locaties. Aan elke woning heb ik bijzondere herinneringen. Zo hebben we in ons vorige appartement onze oudste dochter gekregen en werd ik zwanger van onze tweede. Onze huidige woning is ons eerste koophuis en hier zijn de andere meiden geboren. Dit is ook het huis waar we de komende jaren zullen blijven wonen en waar onze kinderen zullen opgroeien. Heerlijk huisje boompje beestje.

De eerste plek waar we samen onder één dak leefden was ook een bijzondere plek. Manlief woonde namelijk in een hofje met een woonoppervlakte van in totaal 35m2  verdeeld over drie lagen. En daar trok ik dus met mijn hele hebben en houden in! Wat het nog erger maakte, was dat op de dag van de verhuizing mijn vader kwam aanzetten met al mijn speelgoed uit mijn jeugd. Daar zat ik inderdaad op te wachten. Op mijn barbies en poppenhuis en knuffels en trollen. Verder dacht hij ook nog eens dat ik wel blij zou worden met een doos vol glazen. Dus daar woonden we met twee huishoudens op een woonoppervlakte van een postzegel en mijn pa stopt er nog meer zooi bij. Ik zag het helemaal niet meer zitten, maar gelukkig had ik manlief.

Manlief neemt namelijk geen grote beslissingen zonder er eerst goed over nagedacht te hebben. Hij had natuurlijk allang het inboedel probleem voorzien en er een oplossing voor bedacht. Hij had gewoon een opslag gehuurd. Daar konden we al onze spulletjes kwijt die we niet nodig hadden in het dagelijkse leven (de barbies onder andere). En het mooie was, was dat de opslag dicht bij huis was zodat we gemakkelijk even langs konden rijden als we wat eruit nodig hadden. Bijvoorbeeld onze ski’s voor de wintersport of de tent voor de zomervakantie. Eigenlijk kan ik dus zeggen dat door de opslag we vier jaar lang op 35m2 hebben kunnen samenwonen. Anders was ik vast gillend gek geworden!

Ik kan iedereen met ruimtegebrek dus een opslag aanraden. Er is er vast eentje bij je in de buurt te vinden. Je kan sowieso opslagruimte huren in Amsterdam en opslagruimte huren in Rotterdam, maar ik heb ze ook bijvoorbeeld in Rijswijk gezien. En echt prijzig is het gelukkig ook niet, dus wat houd je nog tegen om een opgeruimd huis te hebben?

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Complete surrender 😍
  • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
  • Zo dol op dit meisje 😍
  • We mochten even knuffelen!
  • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
  • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
  • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
  • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De Privacyverklaring van MeerVanMir

Identiteit. De officiële naam van mijn website is net wat ...

Sluiten