Verhalen van een werkende moeder
TOP
Uitjes

“De leukste en familievriendelijke festivals in Europa”

Toen ik nog geen moeder was, ging ik graag naar festivals. Er is niets fijners dan op een festivalterrein rond te lopen en ondertussen te genieten van de vrijheid, dat het biedt in de frisse buitenlucht terwijl je luistert en kijkt naar geweldige artiesten. Ik dacht altijd dat dat geen plek was om kinderen mee naar toe te nemen tot ik er recentelijk achter kwam dat er ook gewoon festivals bestaan, die juist uitermate geschikt zijn voor ouders en hun kroost. Als je dus nog geen concrete plannen hebt voor deze zomer, kan je een rondje entertainment met het gezin plannen. En het leuke is dat je daarbij gelijk ook wat van Europa ziet! Uiteraard hoef je niet zelf uit te zoeken waar en wanneer welke festivals zijn, want HomeToGo heeft ze allemaal al voor je op een rijtje gezet. De enige vraag die je jezelf nu moet stellen is of je de tijd hebt om ze allemaal te bezoeken, want het “seizoen” is van 8 juni tot en met 10 september!

Naast alle gezelligheid is het nog altijd erg belangrijk welke artiesten er komen op een festival. Daarom heb ik een klein overzichtje gemaakt met de verwachte muzikanten per locatie:

1. Isle of Wight Festival
Top Line-up: Rod Stewart, Arcade Fire, David Guetta, Run DMC, Alison Moyet
2. Donauinselfest
Top Line-up: Mike Perry, Marc Pircher, Rene Rodrigezz and Mando Diao
3. Pohoda Festival
Top Line-up: Solange, M.I.A., Birdy en alt-J
4. Latitude Festival
Top Line-up: The 1975, Mumford en Sons, Fleet Foxes and Two Door Cinema Club
5. Colours of Ostrava
Top Line-up: Imagine Dragons, alt-J, Moderat, Norah Jones, Birdy
6. Camp Bestival
Top Line-up: Madness, Mark Ronson, All Saints, Anne-Marie
7. OFF Festival
Top Line-up: Swans, PJ Harvey, Talib Kweli, Feist
8. Sziget Festival
Top Line-up: The Chainsmokers, Kasabian, P!nk, Wiz Khalifa
9. Electric Picnic
Top Line-up: The xx, A Tribe Called Quest, Duran Duran
10. Lollapalooza
Top Line-up: Foo Fighters, Mumford & Sons, The xx, Beatsteaks
11. Into the great wide open
Top Line-up:Spinvis, Moss, Jens Lekman, Foxygen, Perfume Genius
12. Parkpop
Top Line-up: Alison Moyet, Henk & Melle, Jon Tarifa, Bootsy Collins, Broederliefde en nog veel meer
13. Kids ‘n’ Billies
Top Line-up: Doghouse Rose, The Give ‘Em Hell Boys, Boogie Beasts, Steve Lucky & The Rhumba Bums en nog veel meer

Ik weet het. Ik heb de keuze nu vast nog lastiger voor je gemaakt. Of heb je stiekem al een voorkeur voor één van de festivals? In ieder geval veel plezier alvast!

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Die voetjes 😍
  • Borstvoeding! Het blijft iets bijzonders. Ik wil het weer minimaal een half jaar geven. Zo mooi dat dat kan. #normalizebreastfeeding #borstvoeding #moedermelk #vloeibaargoud #mamaslagroom #metmijntietinjefeed
  • Zusterliefde 😍
  • Mijn rijkdom 😍
  • Dit zijn mijn oudste boefjes. Vanavond komt er een artikel online over hun bekentenissen 😂
  • Even een selfie in het zonnetje, want dat doe ik niet zo vaak. Ik maak liever foto’s van anderen. Vooral omdat ik bijna nooit een foto van mezelf echt leuk vind. @rvgpr vroeg mij wat over mijzelf te vertellen na hun eerste online paneldag met producten van @karchernl @zoedt_nl @dutchdeluxes @asmodeenl en Cobi. Ik vond het wel een leuk idee. Leren jullie ook gelijk wat meer over mij.
.
Ik ben dus Miriam en mama van vier heerlijke meiden. In het dagelijkse leven werk ik als juriste en blog ik op meervanmir.eu. Samen met manlief woon ik in de omgeving van Den Haag. Ik ben dol op gezelligheid met mijn familie en vriendinnen. Op mijn site vertel ik over alles wat ik als moeder van 4 tegenkom qua opvoeding en producten. Ik voer een Jan Steen huishouden, dus je zal geen picture perfect aantreffen. Wel gewoon eerlijkheid. Ik heb toch geen tijd voor Photoshop en filtertjes? Dus als je een kijkje in mijn hectische leventje wil, weet je waar je zijn moet.
.
Nu ben ik ook nieuwsgierig naar jullie leven, dus...
  • She’s rockin’ it 😂
  • Samen kijken we naar de blogpanelvideo van @rvgpr . Sofieke vond het erg rustgevend 😂. Ik ben vooral weer enthousiast geworden!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De twintig weken echo van Nano

Vorige week had ik een wel heel aparte dag. De ...

Sluiten