Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Winacties

“(thee)tijd voor ons zelf + winnen”

Het  is zaterdag en weer tijd voor een product. Deze sluit aan bij het artikel van gisteren. Het is tijd om eens aan de vrouw (en dan niet de mama) te denken. Herinneren jullie nog wat een tag is? 2wmn heeft de theetag verzonnen. Deze heb ik ingevuld.

1. Losse thee of theezakjes?
Theezakjes!!! Dit soort momenten ben ik erg gemakzuchtig. Bovendien houd ik er niet van stukjes in mijn mond te krijgen wat ik meestal dan heb. Ik doe waarschijnlijk iets fout, want mijn moeder heeft dat nooit.
2. Sterke thee of slappe thee?
Slappe thee. Met één zakje zet ik 2 kopjes thee en soms wel 3.
3. Wat voor lekkers eet je graag bij de thee?
Koekjes of chocola
4. Wat zijn je favoriete merken thee?
Ik was altijd wel fan van Pickwick, maar mocht recentelijk een nieuwe soort proberen. Deze staat nu op nummer één. Het is dan ook mijn winactie van komende week.
5. Drink je op bepaalde tijdstippen een specifieke soort thee?
Nee, eigenlijk niet
6. Noem je drie favoriete theesmaken op dit moment
Rooibos, Monkey Pinch en Dragon Well
7. Uit welke kopje(s) of glazen drink je het liefst thee?
Gewoon de simpele glazen van één euro bij de blokker
8. Waar moet jouw ideale theekopje aan voldoen? (Denk aan groot, klein, dik/dun glas, dik/dun steen)
IMG_5804
9. Welke thee vind je echt niet te pruimen?
Rookthee! Het is lapsuang of zoiets dergelijks. Mijn moeder is er erg fan van.
10. Wanneer geniet je het meest van een kopje thee?
Na het avondeten op de bank. Helemaal als het ook nog eens regent buiten.

IMG_5805Van Or Tea ontving ik een pakket met allemaal theesoorten om te proberen. Gelukkig had ik veel visite die wel wilden meehelpen het te testen. Als eerste werd de verpakking bestudeerd. Op het doosje staat precies beschreven wat voor soort thee het is (duh), maar ook waar het goed voor zou zijn. Daarnaast staat er dat het doosje en het zakje milieuvriendelijk zijn. Daar houd ik nou van. IMG_5803Het zakje zelf ziet er erg feestelijk uit. Dat kan je prima op tafel zetten als er visite is. De blaadjes moet je in het bolletje of iets dergelijks doen. Dat is één grote zak natuurlijk. Ik kan alle thee gaan beschrijven wat betreft de smaak, maar ik zal me beperken tot de Monkey Pinch, mijn favoriet. Deze thee is erg licht van kleur, maar heeft wel nog voldoende smaak. In tegenstelling tot andere thee kan ik me niet voorstellen, dat deze ooit gaat vervelen. Als je me vraagt waar het naar smaakt zou ik het niet weten. Ik kan het echt nergens mee vergeleken. Op de verpakking staat de volgende tekst: “This rare species of oolong tea, known as Tie Guan Yin grow only on remote cliff edges, making them difficult to harvest. Astonishingly, monkeys are trained to pick them pinch by pinch. Precious enough?”  Bizar idee toch? Het is dus echt een unieke thee!

Omdat we af en toe aan onszelf moeten denken is de winactie van deze keer ook niet voor het kind, maar voor de ouder. Wil jij een pakket vol (detox)thee winnen? Like dan de facebookpagina van MeerVanMir en laat een berichtje achter met het woord thee erin. Op 30 december maak ik de winnaar bekend.

Facebook Comments

«

»

6 COMMENTS
 • Miriam

  4 jaar ago

  Ik ben een echt thee-liefhebber, gem. zo’n 6 koppen per dag! Ik ben heel benieuwd naar dit pakket, en win deze graag:-)

 • Marijke

  4 jaar ago

  Ja wij van mama’s met thee willen deze thee wel winnen. Ik ken ze ook nog niet en wil graag samen met mijn zus ook een gezellige proefsessie gaan doen

 • Linda

  4 jaar ago

  Lijkt me heerlijke thee! Doe graag mee 🙂

 • Birgit

  4 jaar ago

  Ik ben ook een echte theeleut. Ik doe niet mee met je winactie, maar wil je tag wel graag overnemen 🙂

  • Miriam

   4 jaar ago

   AUTHOR

   Natuurlijk!

 • Sabine Gahrmann

  4 jaar ago

  Dit lekkere pakket met thee wil ik wel graag winnen!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
 • Me and minime
 • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
 • Mijn heerlijke bollie 😍
 • Even tussendoor wat uitwaaien
 • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht
 • Was een heerlijke middag met @mamasliefste en @lisetteschrijft bij @dekoperenkat in #Delft.
 • Lekker in dromenland 😍. Mijn mooie dochter. En ja, ze heeft berg op haar hoofdje en een ooievaarsbeet op haar ogen, maar ik vind haar nog steeds prachtig.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De nadelen van vrouw zijn

Eigenlijk is het heel zwaar om vrouw te zijn. Ik ...

Sluiten