Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Voor als je kind alleen buiten speelt”

Er gaat een dag komen dat mijn kinderen zonder ouderlijk toezicht gaan buiten spelen. Voor mij is die dag nog ver weg, maar ik kan me best goed voorstellen dat je je kind waar je kan dan extra wil beschermen. Tegenwoordig hebben ze daar speciale horloges voor met een GPS tracker er in zoals die van Gpskidz. Dana en haar dochter mochten er eentje testen.

Als moeder van een dochter van 6 jaar kom je rond deze leeftijd voor uitdagingen te staan. Een van deze uitdagingen is het los laten van je dochter. Iets wat ik moeilijk vind, ik kreeg nl de vraag: mama mag ik met mijn vriendin buitenspelen. Mijn eerste antwoord was: natuurlijk mogen jullie in de tuin spelen, maar dat was niet de vraag. Ze wilde in de buurt buiten gaan spelen, iets wat ik vroeger ook altijd deed en ook super leuk vond. Daar kom je ook vriendjes uit de klas tegen en hoe leuk is dat. Maar dat betekent dat ik niet altijd mijn ogen of oren op haar kan hebben. Met de moeders op school sprak ik hierover en die zeiden dat hun kinderen van 6 jaar een mobiel had. Dit verbaasde mij, mijn man en ik zijn van mening dat een kind van deze leeftijd nog geen mobiel moet hebben. Maar ja je dochter buiten laten spelen en niet weten waar zij is wanneer je weg moet, eten gaat of als er iets met haar is, dat vonden wij ook geen fijne gedachten. Toen kwam Miriam met de vraag wie de GPS tracker wilde testen, nou dat wilde ik wel.

Toen wij hem ontvangen hadden was het horloge al helemaal ingesteld, dat was heel fijn. Wij moesten alleen de app op onze telefoon zetten. Na het installeren van de app kon het uitproberen beginnen. Mijn dochter heeft hem met buitenspelen en met uitjes om. De GPS is is niet tot op het adres nauwkeurig en het lokaliseren van de watch gaat bij mij niet altijd even goed, maar het is een goed uitgangspunt, ik heb haar nog nooit hoeven bellen omdat ik haar niet kon vinden. Het fijne van het horloge is dat jij als ouder bepaald welke nummers zij kan bellen maximaal 10. Met mijn dochter heb ik de afspraak gemaakt dat zij mij alleen mag bellen als er iets gebeurt is om het onnodige bellen te voorkomen.  Voor een kind van zes is uiteraard namelijk niets leukers dan een horloge waarmee je kan bellen. Voor ons is de de horloge van Gpskidz echt een goede uitvinding, Wij hoeven ons kind nu geen hand geschreven bandjes meer om te doen en wij zijn niet afhankelijk van andere volwassenen die ons kind helpen wanneer zij verloren is.

Natuurlijk zijn er ook kleine min punten:

– het horloge is voor mijn dochter van zes nog iets aan de grote en zware kant

– het gps kan iets nauwkeuriger

– sneller lokaliseren van de watch

Ik denk dat het horloge van Gpskidz een uitkomst is voor ouders die hun jonge kinderen alleen buiten wil laten spelen. Of voor de ouders wiens kind naar de BSO gaat (dan kan je checken of je kind op de opvang is).Maar ook voor bij uitjes naar het strand / pretpark enzo.  Wij hebben er een prettig gevoel bij en onze dochter vind haar horloge geweldig.

Winactie

Van Gpskidz mag ik iemand blij maken met een volledig geïnstalleerde horloge. Wil jij kans maken? Laat dan een reactie achter welke kleur je zou willen winnen en like het bericht én de facebookpagina van Gpskidz. Delen wordt gewaardeerd, maar is geen verplichting. De actie loopt tot en met 4 februari 2017. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden)

 

Facebook Comments

«

»

15 COMMENTS
 • elisabeth maria martina

  2 jaar ago

  voor kleindochter benthe zou de blauwe wel heel cool zijn

 • Nienke

  2 jaar ago

  Supermooooooiiii voor Sare. In blauw of roze

 • Tamara

  2 jaar ago

  De blauwe voor Emma, supercool!

 • Anna

  2 jaar ago

  Jaaaa te gek ik doe mee voor de blauwe…!
  Facebook: An Na

 • Anne

  2 jaar ago

  Wauw.! wij doen mee voor de groene!
  Mn zoontje vind m fantastisch en mij scheelt het minimaal 2 levensjaren gok ik. Mag hij deze zomer misschien toch alleen naar het speelveldje op de hoek.

 • Mieke Stam

  2 jaar ago

  Oh dat lijkt me wel wat! Timo wil steeds meer vrijheid en dat vind ik best lastig. Er in de zomer zitten we heel veel op het strand, dan zou het ook super handig zijn! weet je in elk geval welke kant je op moet zoeken…. ik waag graag een kansje voor een groene 🙂

 • Gea

  2 jaar ago

  dat zou fijn zijn!
  dan heeft oma ook rust…..
  de kleur blauw graag

 • Ingrid Dijk-Hopster

  2 jaar ago

  De blauwe is wel erg gaaf en zou er erg blij van worden want mama ik ben al 7 en kan wel alleen en mama vind het niks

 • Marieke

  2 jaar ago

  Die blauwe daar zou ik mijn oudste zoon van 8 blij mee maken en stuk vrijheid kunnen geven waarnaar hij naar verlangt, waarmee ik nog veel moeite heb hem te geven.

 • Marian zw.

  2 jaar ago

  Ik zou wel graag een blauwe willen! Vooral zoonlief kan nog wel eens uren weg zijn zonder dat ik weet waar hijnis. Dit zal me echt een heel stuk meer rust geven!

 • Marian B

  2 jaar ago

  Lijkt me een prettig idee. Ik vind loslaten best moeilijk 😉 De lievelingskleur van mijn zoontje is groen, dus we gaan voor de groene variant.

 • Lesley

  2 jaar ago

  Dit lijkt mij ook ideaal voor onze dochter! Doe erg graag mee!!

 • Fleur

  2 jaar ago

  Ik doe nog graag mee! Nu mijn oudste dochter alleen naar school mag fietsen, vind ik het wel een veilig gevoel. Ook zou mijn jongste hem kunnen dragen als ze gaat buiten spelen

 • Linda Smeets

  2 jaar ago

  Ideaal, ons meisje is een echte avontuurlijke onderneemster, ik doe dan ook graag mee voor het roze exemplaar.

 • Roos

  2 jaar ago

  Leuk voor mijn nichtje!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Mijn nieuwe vriendje 😍. Dankjewel @universal_nl en Tessa! 😘 #huisdiergeheimen2
 • Neef en nicht 😍
 • Mini Sanne 😍
 • Heerlijk kind van mij 😍
 • Als je papa je grootste held is 😍
 • In glitterjurk en helemaal jarig! (Nieuwsgierig naar wat ze zal trakteren? Check dan snel mijn blog)
 • Kijk dan! Mijn kleine meid was hier net geboren en nu is ze vandaag gewoon 6 geworden!!!
 • 😂😂😂 @vtechspeelgoed

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Hoe Floris oma Bobje liet schrikken

Laatst erg geschrokken. Mijn echtgenoot en ik hadden beloofd om ...

Sluiten