Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Gadgets van Coolgift”

Ik ben weer helemaal in mijn nopjes. Ik heb namelijk een nieuwe online gadget shop ontdekt en je weet hoe dol ik ben op gadgets. Met de meest onzinnige dingen kan je mij blij maken. Manlief klaagt er ook over, dat ik veel in zijn ogen nutteloze producten in huis haal. Het is stiekem ook wel zo. Ik koop vaak in een opwelling spulletjes, die vervolgens in de kast verdwijnen. Toen ik hem dus vertelde over Coolgift reageerde hij in eerste nogal sceptisch. “Weer meer rotzooi dat in de kast verdwijnt.” Gelukkig zat hij er dit keer naast. Er zijn een paar items, die ik gewoon echt even moet uitlichten.

Sinds ik blogger ben ontvang ik geregeld uitnodigingen voor beurzen en events waar ik dan kennis kan maken met allerlei soorten producten en bedrijven. Uiteraard ga ik op pad met een flinke berg visitekaartjes. Het staat alleen zo knullig als ik dan het doosje tevoorschijn haal waarin ze aan mij geleverd waren. In het bijgeleverde visitekaartjehouder kunnen hoogstens tien kaartjes in, dus dat zet ook geen zoden aan de dijk. Toen zag ik mijn eerste nieuwe hebbedingetje bij Coolgift: een mini koffer voor visitekaartjes! Het is zo’n schattig dingetje en er kunnen genoeg kaartjes in. Ik ben dus helemaal in mijn nopjes en verheug me erop het te showen op de volgende beurs.

IMG_7831 IMG_7830

Het volgende item wat ik echt helemaal fantastisch vind is de tablift table stand. Eerlijk waar, het is een geniaal ding. Het komt mijn netflix verslaving helemaal ten goede. Ik kijk graag mijn series tijdens de was opruimen en het strijken en zo. Om niet de hele tijd mijn laptop heen en weer te zeulen gebruik ik de Ipad. Het vervelende alleen is dat dat ding de hele tijd om dondert. Het is zo ook al twee keer op Veerle haar hoofdje gevallen. Door de tablift heb ik dat probleem niet meer. Ik kan de ipad nu in alle posities neerzetten zonder dat het omkiepert of het ten koste gaat van het geluid. Dit betekent dat ik op zondag het ook prima naast het ledikantje zou kunnen zetten als ik zou willen uitslapen. En als ik ‘s avonds in bed nog mijn series wil kijken hoef ik het niet vast te houden. Kortom, als je een tablet hebt kan ik je de tablift echt aanraden.

IMG_7828 IMG_7829

Ook voor Sanne heb ik een leuke gadget gevonden. Zij is namelijk nogal fan van mijn laptop en dan met name het toetsenbord is haar favoriet. Ik weet niet waarom, maar ze wil graag op de knopjes drukken. Net zoals op het groene knopje van de pinautomaat. Blijkbaar heeft dat een soort aantrekkingskracht. Mijn laptop is niet zo bestand tegen kleine kindervingertjes, dus tegenwoordig heeft zij een eigen laptop, maar dan wel een hele bijzondere. Deze is namelijk volledig van hout. Het toetsenbord is een soort puzzel geworden en het scherm is een heus krijtbord. Omdat je het kan dichtklappen is het ook weer leuk voor op vakantie of onderweg.

IMG_7676 IMG_7675

Nog leuker aan hebbedingetjes is als je er ook eentje mag weg geven, dus dat doe ik dan ook. Zou jij wel zo’n houten krijtbord / puzzel laptop willen? Laat dan een reactie achter onder dit bericht. Zondag 10 juli ontvangt de winnaar persoonlijk bericht.

Facebook Comments

«

»

10 COMMENTS
 • Anna

  4 jaar ago

  Jaaaa super leuk!! Ik doe mee

 • Marjo

  4 jaar ago

  Oeh dat is leuk, hier ook een knopjes fan, en tekenen is ook favoriet! Ga de website even checken zag leuke dingen voorbij komen!

 • Liesbeth

  4 jaar ago

  Supergaaf voor in mijn klas!

 • iris

  4 jaar ago

  Wat een lachen gadget! Wil ik wel winnen voor ons heertje die ook een fascinatie heeft voor knopjes en vooral voor MIJN laptop, haha!

 • Barbara

  4 jaar ago

  Dat koffertje! I want one

 • Maureen

  4 jaar ago

  Hoe ontzettend leuk voor de kleine en papa. ♡

 • Lisanne Boem

  4 jaar ago

  Wat leuk, daar zouden we hier thuis heel blij mee zijn 🙂

 • Bianca

  4 jaar ago

  Leuk leuk! Ik doe mee! Dan hoeven mijn kids niet meer op mijn laptop te rammen haha

 • Pim

  4 jaar ago

  Nuttig artikel bedankt.

  • miriam

   4 jaar ago

   AUTHOR

   Geen dank!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog: Een brief aan mijn moeder

Vandaag laat ik weer een ander aan het woord. Chantal ...

Sluiten