Verhalen van een werkende moeder
TOP
Winacties

“Een feestje vieren met Sinterklaas”

De intocht
Wat een feest! Sinterklaas is weer in ons land! De hele intocht op televisie hebben we helaas gemist, want ik hoorde dat het paard van de Goedheiligman één van de Pieten een behoorlijke opdonder heeft gegeven. Mocht je het nog niet gezien hebben, klik dan hier. Wel hebben wij het weer getrotseerd om de Sint in ons dorp te verwelkomen. En wat was het koud! Toch kan dat de pret niet drukken en stonden de kinderen vol verwachting de Goedheiligman op te wachten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook weer de spanning voelde, dat ik als kind voelde bij de intocht van Sinterklaas. Het is nou eenmaal de start van twee weken vol plezier. Mocht je zelf de intocht gemist hebben, dan hierbij een paar foto’s van de intocht bij ons vandaag.

Video van Sint
Ik vraag me wel af of de persoon, die deze feesttijd bedacht heeft, er wel eens bij stil gestaan heeft dat november / december niet de meest warme dagen zijn om de Sinterklaas buiten op te wachten. Als het hard geregend had, was ik niet naar de intocht gegaan. Dat weet ik wel zeker. Maar hoe zorg je er dan voor dat je kids genoeg persoonlijke aandacht van de Sint krijgen? Gelukkig is er tegenwoordig zoveel mogelijk dat ieder kind een boodschap van Sinterklaas kan ontvangen. Ik heb het dan natuurlijk over Video van Sint. Al negen jaar lang verblijden zij menig huishouden met een persoonlijke boodschap van de Goedheiligman. Je kan maar liefst 8 personen opgeven per afname, dus het hele gezin kan toegesproken worden. Zelfs de kat! Je kan allerlei hobby’s doorgeven, maar ook het lievelingseten of de wijze raad van de Sint. Alles wordt verwerkt samen met de geüploade foto’t tot één video. Het is niet alleen leuk voor de kinderen nu dat Sinterklaas ze toespreekt, maar ook zeker een leuke herinnering voor later. Reden genoeg dus om een Video van Sint in huis te halen. En als je nu bestelt ontvang je ook nog eens een kaartje uit Spanje.

Winactie
De Oude Man is een goede bui, want ik mag twee mensen blij maken met een Video van Sint. Wil je meedoen? Laat het me weten in een reactie. De winactie loopt tot en met 25 november. De winnaar maak ik zoals altijd bekend op facebook. (Klik hier voor de winactievoorwaarden)

 

Facebook Comments

«

»

11 COMMENTS
 • Claudia van Heck

  2 jaar ago

  Dat zou echt zo SUPER leuk zijn voor onze kinderen!! Onvergetelijk!! Ik waag dan ook heel graag een kansje voor hen 🙂 helemaal leuk!! Wij duimen!!!

 • elisabeth maria martina

  2 jaar ago

  daar zou oma lies haar kleinkinderen graag mee verrassen
  #duimen dat dit leuke kado in mijn schoen mag passen

 • Danielle van Boekel

  2 jaar ago

  Jaa leuk! Doe graag mee!

 • Eline

  2 jaar ago

  Super leuk! Daar wil ik onze dochter wel mee verrassen!!!

 • Milou

  2 jaar ago

  Dat zou nog eens leuk zijn!! Het is zo enorm genieten momenteel nu onze oudste helemaal in het verhaal zit! Daarom waag ik een gokje en doe mee aan deze super toffe winactie!!!

 • Els

  2 jaar ago

  Dat zouden mijn jongens echt geweldig vinden! Ze zijn nu 6 en 3 dus we zitten er dit jaar echt helemaal midden in en ze zijn er allebei heel druk mee. Ik waag dus graag een kansje

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Graag doe ik mee voor mijn kleinkinderen, die allemaal gespannen zouden kijken naar de boodschap van de Sint.
  Ze geloven allemaal nog in Sinterklaas en dat is zo leuk.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op bloglovin.
  Graag waag ik een kansje.

 • Liline Erdmann-van Steenbeek

  2 jaar ago

  Ja leuk, ik doe mee!

 • Marian B

  2 jaar ago

  Vorig jaar voor het eerst eentje besteld, en was echt super leuk! Dit jaar zou het natuurlijk weer geweldig zijn, helemaal als we er eentje zouden mogen winnen 😉

 • Mieke Stam

  2 jaar ago

  oh leuk! ik denk dat dit het laatste jaar is dat mijn jongste zoon gelooft in sinterklaas, zou leuk zijn om af te sluiten met een video <3

 • Iris

  2 jaar ago

  Ik doe heel graag mee om mijn sinterklaasjournaal kijkende kids te verassen

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Een leuk geboortekaartje hoeft niet duurt te zijn

Ik liet al eerder weten hoe we op zoek waren ...

Sluiten