Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“De Bloggershop 2017: Oh You Pretty Plates”

Vorig jaar was het de eerste keer dat de bloggershop georganiseerd was en online kwam.  Er deden toen al behoorlijk wat bloggers mee en van de lezers heb ik begrepen dat het als een feestje voelde om alle bloggers langs te gaan en de winacties te bewonderen. En uiteraard ook mee te dingen voor de prijzen. Reden genoeg dus om nu weer een leuke bloggershop op touw te zetten. Ook dit keer is er vol enthousiasme gereageerd en zullen er maar liefst 64 deelnemers zijn. Elke blogger zal wat vertellen over haar voorganger en nakomer, maar ook wat de te winnen prijs is. Als je de linkjes goed volgt, kom je als het goed is weer bij mij uit als je ook bij mij begonnen bent. Mocht er ergens een kink in de kabel zitten hoor ik het graag.

Unicorns & Fairytales
Het kan zijn dat je bij mij terecht gekomen ben via Nathalie. Haar blog heet Unicorns & Fairytales en bestaat al wat langer dan de mijne ( en is ook wat groter). Nathalie heeft kinderen in ongeveer dezelfde leeftijd als de mijne, maar zij heeft alleen jongens. Dat is echt een totaal andere ervaring en als je dus niet zoveel hebt met roze en glitters is het zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen op haar site.

Lotus Writings
De blogger na mij is mijn lieve vriendinnetje Merel van Lotus Writings. Ik ken haar nu ruim een jaar en elke keer als ik haar weer zie, is het niet alleen gezellig, maar weet ze me weer te verbazen met haar lieve en zorgzame karakter. Ik ben blij dat ik haar steeds beter leer kennen. Merel is ook een meidenmama net als ik. Zij heeft al drie prachtige dochters met elk een eigen sterke willetje. Zouden ze dat soms van hun moeder hebben? Op haar site schrijft ze graag over haar belevenissen als mama, maar ook over producten en uitjes en winacties. Een beetje een mengelmoesje zoals bij mij. Het leest in ieder geval heerlijk weg.

Oh You Pretty Plates
De grote vraag is natuurlijk wat voor een geweldige winactie ik heb. Ik kan eerlijk zeggen dat ik dit de meest geweldige prijs vind dat ik in tijden heb mogen weggeven. Het is namelijk zo bijzonder en persoonlijk, dat iedereen er gewoon blij mee zal zijn. Enkele weken geleden werd ik hiervoor benaderd door Nikki. Ik kende haar via een pr-bureau waar ze gewerkt heeft en was verheugd weer van haar te horen. Al helemaal toen ze vertelde dat ze een nieuwe weg was ingeslagen en een online shop was gestart. En niet zomaar één! Zij verkoopt namelijk geïllustreerd servies op haar site Oh You Pretty Plates. En dit alles maakt ze gewoon zelf! Maar wat nou echt heel leuk is, is dat ze ook gepersonaliseerde bordjes maakt. Wat mij betreft het perfecte (kraam)cadeau, want wie wil er nou niet zoiets origineels en bijzonders hebben? Voor mijn meiden heb ik alvast bordjes gekregen met hun naam en geboortedatum erop. Ze zien er echt heel schattig en professioneel uit. We hebben ze echter nog (steeds) niet gebruikt, want ik zou er zo van balen als ze zouden sneuvelen. Misschien dat ik ze dus gewoon bewaar voor later, voor als de dames wat minder onhandig zijn.

Winactie
Het zal wel inmiddels duidelijk zijn, dat ik deze mamabloggershop een gepersonaliseerd bordje van Oh You Pretty Plates mag weggeven. Bijzonder he? Wil je kans maken op zo’n uniek cadeau, laat dan een reactie achter op facebook of onder dit bericht. Je kan mee doen tot en met 16 september.  De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing. Klik hier om deze te bekijken).

Facebook Comments

«

»

41 COMMENTS
 • Merel

  2 jaar ago

  <3 Heb eigenlijk helemaal geen tijd om nog iets te schrijven, maar wat lief! Echt, ben blij dat we elkaar hebben leren kennen. Je winactie vind ik zo leuk, doe graag mee.

 • Anna

  2 jaar ago

  ik doe heel graag mee.. super leuke winactie..

  Facebook: An Na

 • Denise hendrikse-groffen

  2 jaar ago

  Net wat ik nodig had met dit treurige weer, zo’n leuke bloggershop en wat leuk zeg, zo’n gepersonaliseerd bordje! Daar zou mijn kleine meisje vol trots van eten! ❤

 • Marjo

  2 jaar ago

  Leuke bloghop, ik doe niet mee, maar wilde even zeggen dat ik je blogs graag lees

 • Super leuk! Ik doe graag mee. Voor mijn zoontje hebben we al een bord maar die van mijn dochtertje ontbreekt nog. Zou super zijn deze toe te kunnen voegen.

 • Diana

  2 jaar ago

  Wat een gave actie! Die bordjes zijn supermooi, ik doe bij deze een poging er een te winnen, good luck everyone. Happy bloghop iedereen!

 • Jodi - liefthuis

  2 jaar ago

  Deze winactie vind ik misschien wel een van de leukste van de bloghop (en ik was al zo blij met de prijs die ik weg mag geven hahaha)
  Ik doe zeker mee…voor onze spruit, of misschien wel voor kleine broer die ieder moment kan komen.

 • Wendy v V

  2 jaar ago

  Leuk, ik doe mee. Gaaf persoonlijk cadeautje om te geven aan een kleintje.

 • Leonie

  2 jaar ago

  Wat supertof! Ik doe heel graag mee.

 • Marian Zw

  2 jaar ago

  Leuk zo’n prachtig bordje te mogen maken, ik loot mee. Binnenkort wordt ons beefje geboren, ik denk, als ik de winaar ben dat ik dit bordje voor hem maak

 • Joyce

  2 jaar ago

  Ah wat lief je woorden over Merel!
  Leuk dat je ook meedoet met de bloghop!
  Ik sla de winactie over, maar vind ‘m wel heel erg tof!

 • Ariaene

  2 jaar ago

  wat lees je weer lekker weg…. ik zou graag een bordje voor de kleine broer, kick willen winnen, grote zus heeft er al gekregen toen zei geboren was, alleen niet via oh you pretty plates en nu ga ik door naar de eerste blogger na jou; tot later

 • Liesbeth Barto

  2 jaar ago

  Wat zou dit een perfect kraamcadeau zijn voor onze kleinzoon die in oktober geboren gaat worden. Ik doe daarom ook heel graag mee aan deze superleuke bloghop-actie 🙂

 • Jikke

  2 jaar ago

  Oh wat een te gekke prijs! Ik doe graag mee.

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)

  2 jaar ago

  Wat kan een mens gelukkig worden van een avondje hoppen :). Ook hier weer een geweldige prijs. Ik zou heel graag zo;n leuk (geboorte) bordje willen voor mijn meiden. Ik zou hem ook niet durven te gebruiken, want veel te zonde als hij beschadigd natuurlijk. Maar wel super leuk om in hun slaapkamer op te hangen.

 • Gera

  2 jaar ago

  Weer zo’n leuke prijs! Doe heel graag mee!

 • Lyn

  2 jaar ago

  Erg leuk, ik doe graag mee

 • Daniek

  2 jaar ago

  Ik zou dit heel graag willen winnen

 • Saskia

  2 jaar ago

  Fijne bloggersdag!

 • Tamara

  2 jaar ago

  Wat leuk! Ik doe graag mee!

 • Marian B

  2 jaar ago

  Hopelijk heb je gisteren een gezellige bloggersdag gehad. Ik hop weer graag mee en heb weer een paar nieuwe blogs ontdekt, leuk! Je gaat zeker een geweldige prijs weggeven. Mak graag een kansje.

 • Marijkehorjus

  2 jaar ago

  Wat leuk!! Ik doe graag mee want 6/9 is ons zoontje Arvin geboren en hoe leuk zou een bordje met zijn naam zijn en geboorte datum van Oh You Pretty Plates

  Ik vind het bloghoppen zo leuk!omdat ik nu weer een nieuwe blogger tegen kom,vind het namelijk erg leuk om bloggers te volgen

 • Farah

  2 jaar ago

  Ik hop even langs en wil iedereen veel succes wensen bij het winnen!

 • Patricia de crom

  2 jaar ago

  Ik
  Doe
  Graag
  Mee

 • Monique GB

  2 jaar ago

  Wat origineel en gaaf!! Doe heel graag mee voor één van mijn kinderen 🙂

 • Marjolein

  2 jaar ago

  Heel leuk,zo’n bordje. Inderdaad leuk als kraamkado, maar voor mijn dochtertje ook super! Ik doe graag mee!

 • Iris

  2 jaar ago

  Wat een leukies! Ik doe graag mee

 • Chantal

  2 jaar ago

  Oooo wat gaaf!!! Zou zo gaaf zijn dat mijn zoontje Jayden zijn eigen bordje gaat krijgen!! Ik duim heel hard mee

 • Linda Smeets

  2 jaar ago

  Wat mooi en bijzonder! Ik zou zoiets graag willen laten maken voor onze dochter maar ik waag eerst even een kansje!

 • Sharon de Ridder

  2 jaar ago

  Leuke bordjes! Die van een van mijn dochters is spontaan van de muur af komen zeilen… Deze bordjes zijn natuurlijk heel anders, maar zou een lieve vervanger zijn.

 • Jessica

  2 jaar ago

  Wat een leuke prijs. Ik doe graag mee.

 • Claudia Diependaal

  2 jaar ago

  Ik doe erg graag mee!

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Weer zo’n leuke winactie op deze bloghop.
  Graag doe ik mee om dit prachtige bordje met eigen naam voor mijn jongste kleindochter te winnen.
  Ik heb om privéredenen geen Facebook meer, maar hoop wel mee te mogen doen. Ik volg je wel op bloglovin en hop nu weer door naar Merel van Lotus Writings. Dag!

 • Andy E

  2 jaar ago

  Wat leuk! Ik doe graag mee. Dit zou een top cadeau zijn!

 • Goele H

  2 jaar ago

  Wat een leuke bordjes! Erg leuk om als kraamcadeau te geven ook. Ik doe graag mee.

 • Evi Huys

  2 jaar ago

  Dit is nog eens een origineel cadeau! Ik doe graag mee, zou mijn dochter geweldig blij mee zijn.

 • erika panjer

  2 jaar ago

  echt super leuk
  ik doe mee voor mijn schoonzus die op 01-01-2018 uitgerekend is

 • Irma

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee!

 • Marion Poeste Thomas

  2 jaar ago

  super gaaf <3 ik maak heel graag kans zou leuk zijn om een echt ''geboorte''bord straks te kunnen laten maken.

 • Kelly Aarts

  2 jaar ago

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn pasgeboren nichtje Tess!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Bloggersdag 2017: maak kans op een waardebon van Hema t.w.v. € 15,00! - Lotus Writings on september 9, 2017
 • Instagram
  Instagram has returned invalid data.

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Van compleet platzak naar een spaarpotje achter de hand

  In mijn studententijd leefde ik als een koningin. Geld moest ...

  Sluiten