Verhalen van een werkende moeder
TOP
Winacties

“Bloghoppen voor 55 winacties op Mamablogger Dag 2016 – gesloten”

Jajajajaja, de eerste Mamablogger Dag is er dan eindelijk!!! Ik had het al enige tijd terug aangegeven, maar vandaag is het eindelijk zover. Wel liefst 55 mamabloggers hebben de handen ineen geslagen om een echt prijzenfestijn op touw te zetten. Dit betekent dus ook dat er gewoon 55 winacties zijn! En het is toegestaan om met alle acties mee te doen en deze ook allemaal te winnen.

De winactie van MeerVanMir

Zoals wellicht al bekend ben ik groot fan van SES Creative. Met hun producten stimuleren zij de creativiteit, behendigheid en kennis van (kleine) kinderen, hetgeen ik alleen maar kan aanmoedigen. Ook was SES Creative de allereerste die met mij een samenwerking wilde toen ik nog maar een klein bloggertje was. Voor mij was dit genoeg reden om hun te benaderen om mee te doen met deze speciale dag. Zoals ik niet anders van ze gewend ben, waren ze gelijk enthousiast. Ik zal dus iemand blij maken met de SES Mega Box Paarden.

img_8608

 

 

 

 

 

 

In dit pakket vind je onder andere een borduurset, strijkkralen, verf en gips. Alles om heerlijk lekker lang te kunnen knutselen. Mijn lieve nichtje Julia heeft de box al uitgeprobeerd en is erg te spreken over het borduren. Haar moeder vindt de rust ook wel fijn, denk ik ;-).

img_8607img_8606

 

Hoe doe je mee aan de bloghop?

Om kans te maken op de SES Mega Box Paarden hoef je alleen maar een reactie achter te laten onder dit bericht. Deze actie loopt tot en met de 24e en de winnaar ontvangt een persoonlijk bericht op 25 september.

De uitleg van bloghop van de Mamablogger Dag 2016 is vrij simpel. Alle bloggers zijn aaneen geschakeld. Dit betekent, dat er via mijn lieve collega Mamsatwork bezoekers zijn doorgelinkt naar dit artikel (welkom nog) en ik verwijs je weer door naar mamaABC “Appelmoes, Bruisballen & Chocolade”, voorheen Our Happily Ever After. In elk artikel vind je een link om je door te verwijzen naar de volgende blogger op de lijst. Als het goed is kom je dan uiteindelijk weer uit bij de blogger waar je begonnen ben. Het is niet verplicht alle bloggers af te gaan, maar wel leuk! Ik hoor het ook graag van je als je de volledige bloghop doorlopen hebt!

Uiteraard zou ik het erg leuk vinden als je wat langer en / of vaker een kijkje neemt op MeerVanMir.eu. Lees meer over ons chaotische leven met een dreumes en een peuter en help mee duimen dat er wellicht nog een kindje bij komt.

Facebook Comments

«

»

51 COMMENTS
 • Nicole

  4 jaar ago

  Veel plezier vandaag! Ik gun iemand anders dit leuke pakket maar wilde wel even een berichtje achterlaten

 • Marjo

  4 jaar ago

  Wat een leuke dag maken jullie. Ik ben benieuwd wie er allemaal mee doen. Van jou was ik al een trouwe volger. Doen graag mee voor het ses pakket, mijn meisje heeft haar pols op twee plekken gebroken en mag dus niet buiten fietsen, schommelen etc. En dat vind ze heel moeilijk. Daarom doe ik mee dit zal een goed afleiding zijn!

  • Marjo

   4 jaar ago

   Zo inmiddels ben ik rond gehopt, een aantal toegevoegd aan mijn lijstje! Leuke mooie winactie! En heerlijke gelezen alleen mijn huishouden Daar gaan wij nu aan beginnen, fijne bloedvat nog, super leuk georganiseerd en op naar volgend jaar!

   • Marjo

    4 jaar ago

    Bloghop was natuurlijk het woord, balen van automatisch corrigeren!

 • Bregje

  4 jaar ago

  Ja lekker hoppen! Leuke winactie heb je, ik sla wel even over, nog niet zo’n fanatieke knutselaar hier 😉

 • Marjon

  4 jaar ago

  Leuk voor mijn meisje welke bijna vier wordt en erg van strijkkralen en knutselen houdt!

 • Astrid

  4 jaar ago

  Ja leuk zeg! Dochterlief houd wel van paardjes en van strijkkralen

 • Manon van Leijenhorst

  4 jaar ago

  Ik doe graag mee voor de meiden! Leuk initiatief!

 • Marian Zw.

  4 jaar ago

  O wow knutselen met paarden! Dat zal mn meisje echt heel erg leuk vinden!

 • Nathalie

  4 jaar ago

  Leuk hoor! SES is inderdaad super. Fijne dag!

 • elisabeth maria martina

  4 jaar ago

  voor een creabea kleindochter een tof kado

 • Laura

  4 jaar ago

  Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee voor mijn dochter die paarden geweldig vindt en het fantastisch vindt om creatief bezig te zijn. 🙂

 • Anna

  4 jaar ago

  Super leuk… ik doe graag mee
  facebook: An Na

 • Yvonne

  4 jaar ago

  Wat een leuk pakket. Straks tijdens de herfstige dagen lekker knutselen. Doe graag mee.

 • Bianca

  4 jaar ago

  Wat hartstikke leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje x

 • Barbara

  4 jaar ago

  Leuke dag zoIk doe ook graag mee met je winactie! Voor mijn twee meiden en de dagen dat we weer wat meer binnenzitten…veel plezier vandaag!

 • Cindy - levenalsmama.nl

  4 jaar ago

  Leuk dat je ook mee doet. En een leuke winactie! Mijn dochtertje is er nog te jong voor, dus ik sla even over. Wordt iemand anders vast heel blij mee 🙂

 • ellen

  4 jaar ago

  Wat een gave prijs! Hier een creatieve dochter die dol is op paarden dus ik doe graag mee!
  veel plezier vandaag!

 • brants harry

  4 jaar ago

  leuke actie, doe graag mee voor mijn kleindochter , knutselt graag

 • kempenaers anita

  4 jaar ago

  leuk pakketje, mijn kleindochter knutselt graag, dus zeer welkom

 • Joyce

  4 jaar ago

  Wat leuk dat je ook meedoet aan de bloghop! Ik doe niet mee met je winactie, mijn kleine jongen houdt meer van auto’s dan van paarden 😉

 • marjon

  4 jaar ago

  Erg leuk voor mijn dochter.
  Ik doe graag mee en leuke blog. Zo leer je ze eens allemaal kennen 🙂

 • Pleun

  4 jaar ago

  Wat een leuke mamablogs zijn er eigenlijk. Dankzij dat bloghoppen kom ik veel leuke nieuwe dingen tegen.
  En nog met een leuke winactie ook, top! Mijn dochter is dol op paarden!

 • Ingrid

  4 jaar ago

  Wat een feest!
  Net verhuist naar een dorp, met allemaal paarden om ons heen! Dit pakket komt als geroepen voor onze meiden 😉

 • MetMirjam

  4 jaar ago

  Ik kom de laatste al vaker bij je langs, nu ook gezellig via de bloghop! 🙂 Ik sla de winactie even over, ik denk dat het nog iets te lastig is voor mijn meisje 🙂

 • Linda Meester

  4 jaar ago

  Heel leuk voor onze drie dochters, voor ieder wat wils

 • Tamara

  4 jaar ago

  superleuke actie, zeker voor moeders met een paardenmeisje :)!

 • Margot

  4 jaar ago

  Leuk! Ik doe mee 🙂

 • Gera

  4 jaar ago

  Leuke set! Ik doe mee!

 • Bodil

  4 jaar ago

  Ses is super voor fijne knutselmomentjes samen. Ik doe graag mee, leuk!

 • Corinne

  4 jaar ago

  Leuk voor mijn dochter.Is gek op knutselen.

 • Marguerita

  4 jaar ago

  Oeh leuk, een creatieve prijs 🙂 Lijkt me erg leuk voor mijn dochters, dus ik maak graag kans. Gezellige mamabloggerdag/week gewenst!

 • Marian

  4 jaar ago

  Was alweer een tijdje geleden dat ik op je site was, maar fijn dat ik er weer aan herinnerd ben. Kom zeker nog eens terug! Mijn nichtje is dol op knutselen en begint al een aardig paardenmeisje te worden. Ze zal deze prijs zeker leuk vinden en het lijkt met top om haar hier mee te mogen verrassen.

 • Marijke

  4 jaar ago

  Leuke prijs! Ik doe niet mee, want A heeft genoeg om de komende 100 jaar nog te knutselen… Maar wilde wel graag even een reactie bij je achterlaten voor ik verder hop.

 • Jolanda

  4 jaar ago

  Wat een leuke actie, mijn 2 kinderen knutselen graag, dus dit pakket zullen ze zeker leuk vinden!

 • Liesbeth

  4 jaar ago

  Leuk, leuk, leuk! Ik doe heel graag mee!

 • Kelly Aarts

  4 jaar ago

  Superleuk deze bloghop! Doe het op mijn gemak, ben nu al de 3e avond bezig 😉
  Ik doe mee voor mijn oudste dochter, die enorm van knutselen houdt!

 • Raaf Klein

  4 jaar ago

  Wat een leuk initiatief! Ik doe graag mee.

 • Ilse Brinkhuis

  4 jaar ago

  Zo leuk voor mijn nichtje Silje, die zo gek is van paarden. 🙂

 • Jessica

  4 jaar ago

  Heel leuk om zo op je blog te komen. Ik kom zeker vaker langs om te lezen.
  En ik doe graag mee met de winactie.

 • Frans Jurriens

  4 jaar ago

  Dit lijkt mij super leuk voor m’n kleine meid 😀 Dus als papa doe ik graag mee 😛

 • Linda Raaijmakers

  4 jaar ago

  graag voor onze tweeling Lucas & Eva die dol zijn op dieren en op knutselen 🙂

 • Esmée

  4 jaar ago

  Hier een dochter die knutselen super vindt en ik ook, want dan speelt ze tenminste minder Minecraft 😉 Dus ik doe graag mee met je winactie.

 • Heleen

  4 jaar ago

  Leuk! Er wordt hier graag geknutseld, dus zo’n mooi pakket zou erg van pas komen! Ik vind deze mamabloggerdag trouwens superleuk, jou volgde ik al langer, maar ik kom allerlei nieuwe blogs tegen, al doe ik er wel even om de ruim 50 blogs door te klikken!

 • Bibi Hensens

  4 jaar ago

  Mijn dochter is dol op paarden, en deze mama is ook een grote fan van SES Creative 🙂
  Een leuke combi dus, ik maak heel graag een kansje!!

 • Marieke

  4 jaar ago

  Wow, hier ook dol op pakketje van Ses Creative! Gaat mijn dochter geweldig vinden!

 • Fleur

  4 jaar ago

  Eindelijk ben ik dan ook bij jou aan gekomen 😉 Met 2 knutsel-meiden in huis, doe ik ook graag mee met jouw winactie. En dan ga ik nu snel het rondje afmaken!

 • Shanna

  4 jaar ago

  Oh zo leuk! Dochter v m’n collega is gek VAn paarden! Mijn zoontje krijgt vaak iets v haar dus ik doe mee

 • Iris

  4 jaar ago

  Oei, dat knutselpakket zou hier goed in de smaak vallen, ik doe graag mee

 • Rory

  4 jaar ago

  En ik wilde ook nog even gedag zeggen:) Fijne zondag. Ik heb de bloghop niet kunnen rondbreien voor de 25ste, maar beter laat dan nooit toch?

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Mama Blogger Dag, meer dan 50 bloggers en winacties – Appelmoes, Bruisballen & Chocolade on september 10, 2016
 • Instagram
  • Me and minime
  • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
  • Mijn heerlijke bollie 😍
  • Even tussendoor wat uitwaaien
  • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht
  • Was een heerlijke middag met @mamasliefste en @lisetteschrijft bij @dekoperenkat in #Delft.
  • Lekker in dromenland 😍. Mijn mooie dochter. En ja, ze heeft berg op haar hoofdje en een ooievaarsbeet op haar ogen, maar ik vind haar nog steeds prachtig.
  • Kind nummer vier en dan toch aan de draagdoek gegaan. Wie had dat ooit verwacht? Het knopen was even een behendigheidje, maar het gaat steeds sneller. Dankjewel @jesuisbaby en @with_a_touch_of_rose voor de spoedcursus. Mama en ik kind zijn blij!

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Uit het leven van een nanny

  Perine werkt al jaren als nanny en maakt de meest ...

  Sluiten