Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Welkom Chimp, de nieuwste Zoomer robot!”

Toen ik nog een klein meisje was, hadden mijn ouders een zwarte kat. Wampie heette onze trouwe viervoeter en ze was de meest kindvriendelijke poes die je je maar kan voorstellen. Met Wampie kon je echt bijna alles doen. Zo heeft zij vaak genoeg voor baby gespeeld in onze poppenwagen. Ook konden we haar rustig bij haar staart oppakken, het deerde haar allemaal niet zo. Poes, onze huidige kat, is absoluut niet zoals Wampie was. Van kinderen wil ze namelijk niets weten. Ik kan het haar ook niet echt kwalijk nemen, want de Muppets laten haar ook niet echt met rust. Als ze zit te eten gaat Veerle er het liefste naast zitten terwijl Sanne heel hard “kijk Poes eet!” roept. Als Poes net op de rugleuning van de bank een dutje probeert te doen komt geheid één van de twee draakjes op haar afgestormd om te “aaien”. Dat onze bejaarde kat er nog niet van door is gegaan vind ik soms een wonder.

Zou elk kind moeten opgroeien met een huisdier?

Tja, dat vind ik nou lastig. Ik vind het wel belangrijk dat kinderen leren hoe ze met dieren moeten omgaan, maar ik kan me heel goed voorstellen dat een huisdier ook niet altijd kan of wenselijk is. Mijn vader bijvoorbeeld was eigenlijk stiekem allergisch voor Wampie en hij heeft er vroeger best veel last van gehad. Ook is het financieel niet voor iedereen weggelegd om een dier in huis te nemen. Hoe je het wendt of keert, een huisdier kost nou eenmaal geld.

En toch zou elk kind moeten kunnen genieten van een huisdier. Jaren geleden werd daarom ook het eerste digitale huisdier geboren. Het was een heel klein beestje, dat gevoerd, verschoon en mee gespeeld moest worden. Dit populaire virtuele huisdier kreeg de naam Tamagotchi. Het werd een enorme rage en kinderen leerden een vorm van verantwoordelijkheid kennen. Hoe beter de Tamagotchi verzorgt werd hoe meer het opgroeide. Op een gegeven moment werd het een verboden speelgoed, want de zorg ervoor ging de hele dag door. Dus ook tijdens schooluren.

dsc_0675

Tegenwoordig is het niet meer een eitje, dat verzorgd moet worden, maar kan je je lief en leed delen met een echte robot. Wellicht dat je je de Zoomer robot hond kan herinneren? Het brein achter deze robothond is nu met een nieuwe creatie gekomen, namelijk Chimp. Net als je denkt dat speelgoed niet interactiever of meer hightech kan worden, wordt het tegendeel bewezen. Zo heeft Chimp zes verschillende bewegingsmotoren en kan hij bijvoorbeeld zich ook op twee in plaats van vier poten voortbewegen. Zijn ogen zijn ledlampen, die meerdere kleuren aannemen afhankelijk van zijn bui. Ze veranderen trouwens ook van kleur als je een commando geeft. Ja inderdaad, het luistert naar maar liefst tien verschillende stem commando’s! En net als je denkt dat je alles gehad hebt zie je zijn mimiek veranderen precies zoals bij een echte aap. Chimp kan namelijk zijn hele gezicht, dus mond, lippen, tanden en wenkbrauwen bewegen. Maak hem dus maar niet boos, want dan trekt hij een lelijke apenkop.

Ik denk dat je het maar zelf moet zien om het te kunnen geloven!

Winactie is gesloten

Deze Chimp heeft nog een broertje! Beide robots zijn op zoek naar een lief baasje en Mamaliefde en ik helpen daar een handje bij. Er zullen dus twee kindjes (groot of klein) blij gemaakt worden met deze nieuwe innovatieve robotaap. Hoe gaaf is dat? En het is toegestaan om bij beiden een kansje te wagen. Meedoen kan door onder dit bericht een reactie achter te laten. We zouden het overigens erg op prijs stellen als je op onder het bericht op de facebookpagina van Mamaliefde en MeervanMir een like geeft, deelt of een reactie achterlaat. De winnaars ontvangen over twee weken een mailtje.

dsc_0687

Voor meer winacties klik je hier.

Facebook Comments

«

»

56 COMMENTS
 • Marjo

  4 jaar ago

  Wauw zo gaaf! Dit wil dochterlief van vijf erg graag ! Dus doe voor haar mee! Mama vind het stiekum ook erg leuk!

 • kempenaers

  4 jaar ago

  een leuk speeltje voor mijn kleinzoontje

 • brants

  4 jaar ago

  doe graag mee voor dit leuke aapje voor mijn kleinzoontje die soms ook het aapje kan uithangen

 • Monique

  4 jaar ago

  Smelt…. Wat lief!! Ik doe graag mee voor mijn kleintjes. Ze willen dolgraag een huisdier maar door een allergie kan dat helaas niet. Dit aapje zou daarom een fantastische oplossing zijn! 🙂

 • Patricia Okker

  4 jaar ago

  Ook hier waag ik een kansje! Zou zo leuk zijn voor mijn 2 aapjes (en ook voor mij want dan is er gelukkig nog een iemand die naar mij luistert )

 • Fleur

  4 jaar ago

  Wat een gave aap! Ik doe zeker mee voor mijn meiden.

 • Elise Lankester

  4 jaar ago

  Wat een super coole aap en wat een gaaf speelgoed! Wat wil ik graag die coole stoere moeder zijn die deze gave aap wint voor mijn 2 zonen van 4 en 5 (en later voor mijn dochter van bijna 1). Wat een gave winactie en wat een innovatief speelgoed! Ik ga m’n duimen ervan af duimen!

 • Kelly

  4 jaar ago

  Wwwaaahhh Die willen mijn kinderen wel (en mama stiekem ook 😉 )
  Mijn man wil geen huisdieren in huis maar ik weet zeker dat deze wel mag en dat hij daar stiekem zelf ook blij van wordt 🙂

 • jolein koolske

  4 jaar ago

  Zoooo gaaf is die !!! Ik doe dolgraag mee want mijn dochters willen die aap dolgraag adopteren en er heeeeel goed voor zorgen 🙂

 • Marijke

  4 jaar ago

  Superleuk. Dan zou A een furby hebben en T een aap. T was al enthousiaster over de furby, maar dit zou helemaal een leuk vriendje vinden.

 • janelle

  4 jaar ago

  ik doe graag mee met deze actie. ik denk dat mijn dochter dit geweldig vind en dat ‘mijn’ bso kids dit ook helemaal super gaan vinden!

 • Femke

  4 jaar ago

  Ik doe graag mee voor onze drie jongens!
  De oudste wilde vorig jaar heel graag de zoomer hond (dat werden goudvissen ) en heeft al gelezen over de chimpansee, dus deze staat nu op zijn wensenlijstje.
  Ik denk dat onze kat er ook wel blij mee is, kunnen de jongens achter de aap aan ipv achter hem

 • Kimberley van Ravenswaaij

  4 jaar ago

  Zou willen dat deze er zo een 15 jaar geleden was haha. Maar wat ik net zei bij mamaliefde ik zou m aan mijn ouders willen geven. Ze zijn dit jaar 40 jaar getrouwd, hebben 4 dochters en kleinzoon nr 8 is onderweg. Ben benieuwd of ze ook een klein aapje aan kunnen; )

 • Linda Raaijmakers

  4 jaar ago

  gaaf voor onze tweeling Lucas & Eva die 5 december jarig zijn 😀 ik heb wederom alles uit de kast getrokken voor ze haha
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: https://instagram.com/lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

 • elisabeth maria martina

  4 jaar ago

  kleinzoon tije gaat helemaal uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 • Kelly Aarts

  4 jaar ago

  Deze gave aap wil ik wel winnen voor mijn 2 kleine aapjes!
  De oudste heeft nu steeds meer het idee dat een huisdier erg leuk zou zijn, maar wij zijn daar een stuk minder van overtuigd…
  Dit huisdier zal door mijn dochters dus zeker met open armen worden ontvangen!

 • Oma Will

  4 jaar ago

  Dit is een leuk Sint cadeautje voor mijn kleindochter van 5 jaar.
  Voor haar doe ik graag mee en misschien kan ik haar blij maken op 5 december.

 • Anne

  4 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn dierenvriend! We hebben geen huisdier maar zijn 2 broden gaan voeren bij de beestjes. Ik zou deze aap graag meeverpakken bij zijn kerstcadeau, de kaarten voor de freek vonk show. Heb lang getwijfeld of hij dat gaat begrijpen met kerst dat hij dan alleen 2 blaadjes krijgt maar hij wil het zo graag. Dus ik zou deze aap graag aam mijn monkane geven.

 • Christa lindhout

  4 jaar ago

  Hoi ik zag de actie op mama liefde. En doe hier ook mee. Ook om je blog te volgen en een kansje te wagen voor mijn dochter van 7. Ik de video review straalt de pret ervan af met de aap. Ik denk dat die hier ook goed zal bevallen dan.

 • Anna

  4 jaar ago

  Oooh wat grappig.. heel leuk ik doe graag mee voor mijn nichtje..

  Facebook: An Na

 • Erika van Koert

  4 jaar ago

  Wauw wat een gaaf ding.
  Mijn zoontje had vorig jaar de dino versie op zijn verlanglijstje staan ( niet gekregen ) dus ik doe graag mee voor deze

 • Marijke

  4 jaar ago

  Leuk! Ik doe graag mee! Leuk ding om cadeau te doen!

 • Tamara

  4 jaar ago

  Deze is aaptastisch!

 • Maartje

  4 jaar ago

  Super actie, heb je gevonden via mamaliefde :-))
  Ik doe heel graag mee voor mijn Engelse neefje William, een heerlijke dondersteen van bijna zes. Eigenlijk ben ik de Lego tante ( als zijn moeder zegt dat er een pakje uit Nederland is dan roept hij Lego!), maar ik weet heel zeker dat dit aapje een super Sinterklaas cadeautje zou zijn!

 • Marange

  4 jaar ago

  Oehh oehhh ahh ahh ik doe graag mee voor mijn aapje!! Heel hard duimen!!

 • Sonja Hubregtse

  4 jaar ago

  Voor je broer hetzelfde gedicht,
  maar ook voor jou ben ik gezwicht.
  Deze aap loopt op armen en poten,
  Hij rent rond zonder z’n hoofd te stoten.
  Hij houdt van echte apestreken,
  Maar zonder ook maar iets te breken.
  Hij luistert als je hem wat zegt,
  Hij kan buigen, maar staat ook zo weer recht.
  Zijn ogen veranderen van kleur,
  Dat is afhankelijk van zijn humeur.
  Hij beweegt zelfs z’n lippen en mond,
  Zo rond hij de hele kamer rond.
  Hij heeft ook zo’n leuke, aanstekelijk lach.
  Die horen we graag meerdere malen per dag.
  Hij zal ons zeker niet gaan vervelen,
  En hier in huis zal hij de show gaan stelen.
  Nu maar hopen dat we mogen winnen,
  Dan kan het lachen en genieten gaan beginnen.

 • Albertine van Veldhuizen - van Pluuren

  4 jaar ago

  Mijn meiden halen graag apenstreken uit…met een “echte” aap is dat natuurlijk nog veel leuker!
  Een extra vriendje erbij is altijd welkom….

 • Mieke Stam

  4 jaar ago

  Oh wat een supergaaf aapje! dat gaan de jongens echt geweldig vinden! ze willen graag een huisdier want onze 2 oude katten vinden ze niet leuk omdat ze bang zijn en pas tevoorschijn komen als de jongens naar bed zijn. En zolang de katten er zijn kan er ook niet anders komen, zo’n robotaapje lijkt me geweldig voor ze! ik waag een kansje voor Timo en Xander!

 • Marian

  4 jaar ago

  Echt een leuke prijs die je weg mag geven. Mijn zoontje heeft best veel vriendjes maar een apenvriendje ontbreekt nog! Ben zelf ook erg nieuwsgierig naar deze leuke en veelzijdige apenkop! Zou een geweldig cadeau zijn voor de toch al dure decembermaand! Wij duimen in ieder geval.

 • Jolanda

  4 jaar ago

  Lijkt me fantastisch voor mijn zoon en dochter om deze aap te winnen. Zo’n fantastisch stuk techniek dat het wel op een echt huisdier lijkt. Ik ga hard duimen de komende 2 week!

 • Peggy Elizen

  4 jaar ago

  Ideaal voor de kids, een huisdier wat geen verzorging nodig heeft ! Deze wil mijn dochter Kimi vast graag verzorgen.

 • Susan Z

  4 jaar ago

  Vorig jaar hadden mijn meisje de Zoomer Pup al op haar lijstje voor kerst staan. Helaas toen niet kunnen kopen voor haar..
  Wat zou dit een super verrassing zijn voor haar! Apen zijn haar favoriete dieren ook nog eens!!

 • Ingrid Dijk-Hopster

  4 jaar ago

  Mijn aapje Quinten is al jaren dol op apen, zijn lievelingsdier is een ringstaartmaki en sinds kort zijn de doodshoofdaapjes er bij gekomen als favoriet. Waar een dagje apenheul wel niet goed voor is en hij zou dolgraag een eigen aapje hebben om te verzorgen en gelukkig voor mama blijft chimp thuis als Quinten op school zit hihi.

 • Lisanne Boem

  4 jaar ago

  Een echt dier is voor ons niet mogelijk jammer genoeg, maar wat vind ik dit een leuk en mooi alternatief. Ik ga heel hard duimen want hier zouden we heel blij mee zijn 🙂

 • Michael noo

  4 jaar ago

  Zou heel gaaf zijn om deze te mogen winnen voor mijn dochter… ze is over een maand jarig zou een super cadeau zijn.. Doe heel graag mee

 • anica aarts

  4 jaar ago

  Heeeeel leuk!! Mijn stiefdochtertje zal deze helemaal geweldig vinden.. doe heel graag mee

 • melissa van stipdonk

  4 jaar ago

  Wat een topprijs. Dit staat (echt waar!) bovenaan het verlanglijstje van zowel zoon als dochter. ik moet zeggen dat ik deze ook wel heel grappig vind!

 • Aniek

  4 jaar ago

  Ik loot graag mee. Dit wordt mijn nieuwe huisdier!

 • Liesbeth

  3 jaar ago

  Leuk!!! Ik doe graag mee! Wat een heerlijk aapje!

 • Saskia van de L.

  3 jaar ago

  Wat een ontzettend leuke aap! Daar doe ik graag voor mee!

 • Alyt van der Heide

  3 jaar ago

  Heb het filmpje laten zien aan mijn dochters van 4 en 6. Ja ze zijn razend enthousiast. Net als mama trouwens. Vooral het trucje salto willen ze ook graag eens proberen.
  Ben benieuwd wat voor apenstreken Chimp nog meer kan. Hij zal in ieder geval goed verzorgd worden door mijn dames.

 • Natasja

  3 jaar ago

  Wat een oeh oeh oeh toffe winactie!
  Natuurlijk maak ik als mama erg graag kans voor die 3 aapjes van ons
  We wachten vol spanning af en ondertussen eten we nog een banaantje.
  Oeh oeh oeh ah ah ah!

 • Linda

  3 jaar ago

  Hééél gaaf!! Vooral dat hij commando’s herkent vind ik echt heel tof. Een echt huisdiertje eigenlijk, haha.
  Ik denk dat Daan en Jesse er op slag verliefd op zullen zijn.

 • Simone

  3 jaar ago

  Wat een leuke aap. Door de interactie denk ik dat onze zoon er heel blij mee zal zijn.

 • Mandy Goede

  3 jaar ago

  Het is een beetje mindervoormandy deze dagen, en dat geld voor het hele gezin. Dolgraag zou ik de onmogelijke wensen van mijn jongste dochter vervullen… En deze winactie kan ‘onmogelijk’ in ‘mogelijk’ veranderen…

 • Suus D

  3 jaar ago

  Wauw, wat zou dit een geweldig sinterklaas cadeau zijn voor mijn lieve schat!
  ik doe graag mee..!!

 • Cindy Dahmen

  3 jaar ago

  Dit zou geweldig zijn voor mijn dochters. Ze werden al enthousiast van het plaatje! Duimen maar!

 • Nicole

  3 jaar ago

  Oh dat zou nina geweldig vinden zeker naar het drama van vorig jaar….. eindelijk de hond en binnen een dag moest hij helaas retour. Overal gebeld en uitverkocht natuurlijk. Dit zou een super vervanger zijn.

 • Manon

  3 jaar ago

  Aap is hier meer dan welkom, we zullen goed voor hem zorgen.

 • Brenda

  3 jaar ago

  Leuk!! Dan wordt misschien mijn kat van 15 met rust gelaten !

 • Nienke

  3 jaar ago

  Wat een schatje. Zo hebben mijn meiden toch een huisdier waar mama niet allergisch voor is. Wat zullen ze goed voor hem zorgen en apetrots zijn..

 • Kim

  3 jaar ago

  Waaauw dit is echt een TE gave winactie. Helaas om financiele redenen geen huisdiertje voor onze kleine man. Hoe geweldig zou dit zijn! Wij gaan duimen!ik denk dat de gastouderkindjes hem stiekem ook TE lief zouden vinden!

 • Linda Meester

  3 jaar ago

  Wat leuk voor onze dochters, kennis maken met robots. Aapies kenden ze al

 • Nadia

  3 jaar ago

  Super gaf! Herinnert mij aan de oude Sony Aibo hondjes. Ik doe graag mee voor mijn kids. Ik volg je op Facebook en heb deze leuke actie gedeeld.

 • Anita H.

  3 jaar ago

  Dit schattige aapje wil ik graag in de wacht slepen.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Review Zoomer Chimp Spin Masters - Mamaliefde.nl on oktober 4, 2016
 • Instagram
  • Af en toe vind ik nog een ontbrekende sok. We geven niet op!
  • Wat een uitzicht 😍
  • Zo dol op dit meisje 😍
  • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
  • Me and minime
  • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
  • Mijn heerlijke bollie 😍
  • Even tussendoor wat uitwaaien

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Mijn 5 tips voor als je kind uit logeren gaat

  Vorige week was het weekend dat Sanne uit logeren ging. ...

  Sluiten