Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen

“Zo mis je nooit meer een artikel van mij”

Zoals je weet ben ik een werkende vrouw en zit ik 32 uur per week op een kantoor om mensen bij te staan in juridische kwesties. In mijn avonduurtjes besteed ik mijn tijd aan mijn tweede baan, zoals ik het noem, namelijk de blog. Toen ik twee jaar geleden ermee begon wist ik echt nog niet hoeveel tijd het zou kosten om de site enigszins up and running te houden, maar ook om de lezers te laten terugkomen. Ik wist ook nog niet hoeveel frustraties dit ook met zich teweeg zou kunnen brengen.

De grootste ergernis komt eigenlijk denk ik wel van Facebook. Net als ik denk dat ik een beetje door heb, hoe dit social medium werkt, veranderen ze weer het algoritme. Als blogger weet je precies wanneer er iets is aangepast, want je bezoekersaantallen veranderen er drastisch door. De laatste keer dat Facebook iets aanpaste, kreeg ik dit ook te horen van mijn lezers. Mijn berichten verschenen niet meer in hun tijdslijn. Pas als ze weer even op mijn pagina geweest waren, werden ze weer op de hoogte gesteld. Heel erg jammer uiteraard, want in de tussentijd hebben ze veel interessante artikelen en / of leuke winacties gemist. Dit moet toch anders kunnen?

Ik heb er vaak over nagedacht hoe ik mijn lezers beter kan bereiken en ook kan attenderen op de eerder gepubliceerde artikelen. Op mijn website heb ik al ooit een optie geplaatst, dat mensen een mail kunnen ontvangen zodra er een nieuw artikel is. Er zijn er een paar, die van deze optie gebruik hebben gemaakt, maar eigenlijk was het verspilde moeite. Nu ben ik geattendeerd op een andere methode waar ik niet onwelwillend tegenover sta. Ik zou een wekelijkse nieuwsbrief kunnen maken waar ik beknopt de artikelen van de week ervoor weergeef. Ik heb al een beetje uitgezocht hoe een mailinglist werkt. Gelukkig was dit niet lastig, want het hele stappenplan is te downloaden op Newsletter2go.  De verdere invulling van de nieuwsbrief zal uiteraard wel tijd gaan kosten, dus vandaar dat ik  nu eerst een beetje aan het inventariseren ben onder mijn lezers wil weten of er überhaupt animo is voor een dergelijke berichtgeving. Dus wie weet zal binnenkort mijn eerste nieuwsbrief verschijnen!

 

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Complete surrender 😍
  • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
  • Zo dol op dit meisje 😍
  • We mochten even knuffelen!
  • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
  • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
  • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
  • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Dit weekend is de Comic Con Amsterdam 2017

Morgen barst het spektakel Comic Con Amsterdam weer los. Ik ...

Sluiten