Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen

“Zo hoef je niets meer te missen van mij”

Facebook is het afgelopen jaar niet echt heel positief in het nieuws geweest. Het schijnt dat zij niet geheel zuiver is omgegaan met de persoonlijke gegevens van haar gebruikers. De eigenaar van Facebook heeft zich ook moeten verantwoorden. Of het nou helemaal opgelost is en het nooit meer gebeurt is mij niet geheel duidelijk. De angst voor misbruik is in ieder geval flink aanwezig bij alle Facebook gebruikers. Het helpt ook niet dat Lubach deze angst vervolgens nog even extra heeft aangewakkerd. Ook hoor ik om mij heen dat men zich ergert aan de vervuiling op hun tijdslijn. Er zou veel reclame op staan en onnozel (deel) berichten van hun vrienden. Het maakt het scrollen in ieder geval er niet leuker op. Maar wat nou het allerergste is dat ik soms niet eens meer verschijn op de tijdlijn!

Natuurlijk wil niemand mijn prachtige artikelen missen. Ik kan niet zeggen “kom dan dagelijks rond negen uur op mijn website”, want het tijdstip dat iets online komt verschilt per dag. Het is afhankelijk van mijn kinderen, mijn bloginspiratie, mijn zin en mijn avondinvulling. Soms sla ik dus ook gewoon over. Maar ja, dit betekent dus helaas ook dat het voor mijn lezers onduidelijk is wanneer ik iets online heb gezet. Ik kan me voorstellen dat je ook geen zin hebt om elk uur op Facebook te kijken of er iets gepubliceerd is. En het is al helemaal lastig als je geen social media account meer hebt!

Van een paar lezers had ik al vernomen, dat zij graag geïnformeerd zouden willen worden zodra ik iets online zet. Dit leek mij nou een goed idee, dus heb ik een extra optie toegevoegd aan mijn website. Rechtsboven zie je een knopje. Als je daar je e-mailadres achter laat en op de knop drukt, krijg je voortaan een melding in je inbox zodra ik iets gepubliceerd heb. Verder gebeurt er niets met je e-mailadres. Er zullen dus ook geen nieuwsbrieven of iets dergelijks verzonden worden.

Ik hoop dat jullie zo blij hier mee zijn, dat er massaal op de knop gedrukt gaat worden. In ieder geval weet je dan ook zeker, dat je geen enkele winactie van mij zal missen. Dat zou toch zonde zijn!

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Complete surrender 😍
  • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
  • Zo dol op dit meisje 😍
  • We mochten even knuffelen!
  • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
  • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
  • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
  • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Een verfrissende collectie zwangerschapskleding bij Gebe Maternity,

Ik weet nog goed dat toen we aan het proberen ...

Sluiten