Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Winterklaar met de Dooky knitted star Hoody en voetenzak”

Het is zo ver. Ik begin beetje bij beetje al in baby modus te komen. De nesteldrang lijkt gearriveerd te zijn, maar dan wel nog in niet actieve modus. Dat betekent dat ik me verschrikkelijk erger aan de rotzooi om mij heen, maar er niet daadwerkelijk iets actiefs aan doe. Dat komt echt pas aan het eind van de zwangerschap. Zo ongeveer twee dagen voor de bevalling meestal ;-). Waar ik wel al mee bezig ben is het verzamelen van leuke spulletjes. Ja, ik weet het. Na drie meiden hebben we eigenlijk alles al, maar soms moet je weer nieuwe dingetjes in huis halen. Gewoon omdat het kan. En dat doe ik natuurlijk ook met mijn favoriete merken zoals Dooky.

Ieder haar eigen smaak

Toen mijn oudste geboren werd, waren er eigenlijk vrij weinig opties als het om de Hoody’s van Maxi Cosi’s ging. Geleidelijk aan zag je steeds meer verschillende kleurtjes en patroontjes verschijnen. En inmiddels kan je eigenlijk alles wat je maar bedenken kan wel vinden. Zo zag ik er laatst eentje met siersteentjes, gouden glitters en een bontje bedekt. Bovenop stond er in krulletters “our Princess” geschreven. Je begrijpt wel dat dat totaal niet mijn smaak is. Ik ben zeker niet vies van roze of wat decoratie, maar voor mij was dit over de top. Zulke bling bling vind je ook niet bij Dooky. Daar kan je wel terecht voor verschillende kleurtjes, patroontjes en tegenwoordig ook een knitted star versie met bijpassende voetenzak.

De knitted star Hoody en voetenzak

Dooky heeft sinds oktober een nieuwe Hoody in de winkel liggen en wel de knitted star variant. Wat er zo bijzonder aan is? Het doet me een beetje denken aan een sprei waar je lekker onder gaat liggen op de bank. En dat is eigenlijk ook wel de bedoeling geweest van Dooky. Deze Hoody met bijpassende voetenzak is namelijk echt iets voor de koude wintermaanden. Het houdt de kleine warm en beschermt tegen wind, regen en kou. Aangezien ons vierde meisje in januari verwacht wordt, is deze nieuwste aanwinst wel een echte uitkomst. Ik zie haar al helemaal voor me, heerlijk ingepakt in de voetenzak en uit de wind door de knitted star Hoody. Wij zullen in stijl het ziekenhuis verlaten! Nu nog een bijpassende sprei voor in de kinderwagen en deze mama is helemaal gelukkig. (Aan de slag dus Dooky).

Nog wat voordelen van de knitted star voetenzak

Wist je dat de voetenzak een opening aan de achterkant heeft waardoor het werkt met alle gordelsystemen. De voetenzak kan dus ook perfect in autostoelen met een 3- & 5-puntsgordels gebruikt worden. Of in de buggy! Verder heeft het zachte fleece aan de binnenkant en is de buitenkant waterafstotend en van wind werende stof gemaakt (wist ook niet dat dat bestond). En als het te warm is, kan je de hele voorkant er af ritsen. Maar het allerbelangrijkste is toch nog wel dat het in de wasmachine kan. Oh ja, er is ook een grotere variant beschikbaar voor als je kind niet de kleinste meer is. Klinkt goed toch?

Winactie

Van Dooky heb ik een leuk bericht ontvangen. Ik mag iemand blij maken met een knitted star Hoody met bijpassende voetenzak. Wat een mooie actie van ze! Om kans te maken hoef je alleen maar te laten weten welke kleur je zou willen: roze, blauw of grijs. Als je een ander attendeert op deze leuke winactie, krijg je een extra lootje van mij. Meedoen kan tot en met 9 november. Succes!

Facebook Comments

«

»

25 COMMENTS
 • Anna wienen

  4 maanden ago

  Ik doe mee voor de grijze

 • elisabeth maria martina

  4 maanden ago

  net gehoord dat ik weer tante word, weet nog niet wat het gaat worden, ga voor grijs dat kan altijd

 • Alicia Voshol

  4 maanden ago

  Oh ik vind de roze set wel heel gaaf voor ons kleine meisje!

 • Lieke van Veen

  4 maanden ago

  Leuk ik maak graag kans op de blauwe voor mijn neefje
  Ik heb ook iemand getagd op facebook(lieke van veen)

 • Oma Will

  4 maanden ago

  Heel graag doe ik mee voor de blauwe.
  Hier maak ik mijn vriendin heel blij mee.
  Haar kleindochter komt hiermee lekker warm de winter door.
  Ik volg op Bloglovin en loot graag mee.

 • Alma

  4 maanden ago

  Grijs

 • Nadia Elbaroudi

  4 maanden ago

  Mijn jongste zusje bevalt over twee weken
  Haar eerste kind! Spannend!!
  Ik wordt voor de 20 ste keer TANTE.

  Wat ben ik een trotse tante
  Ik kan hier mijn lieve jongste zusje heel erg blij van maken, kleur in grijs ze krijgt een jongen!

  Groetjes Nadia

 • Nadia

  4 maanden ago

  Mijn jongste zusje bevalt over twee weken
  Haar eerste kind! Spannend!!
  Ik wordt voor de 20 ste keer TANTE.

  Wat ben ik een trotse tante
  Ik kan hier mijn lieve jongste zusje heel erg blij van maken, kleur in grijs ze krijgt een jongen!

  Groetjes Nadia

 • L. van B.

  4 maanden ago

  Hele leuke set zo bij elkaar!
  Ik zou de grijze heel graag willen!
  Wel spannend om hierop te reageren, ben zwanger van de derde, maar nog langgg niet iedereen weet het hihi.

 • Tamara Jongkees

  4 maanden ago

  Wat ziet dit er lekker warm uit, heerlijk voor die kleintjes. Ik ga voor grijs voor mijn zoon. De oude wikkeldoek kan dan gebruikt worden voor de fietskar, zodat hij daar ook lekker warm in kan zitten.

 • Lynn Mahieu

  4 maanden ago

  Dat zou leuk zijn als ik op mijn verjaardag (9/11) zou horen dat ik iets win voor mijn zoontje ik doe graag mee voor de grijze.

 • Marian B

  4 maanden ago

  Ik doe mee voor mijn zusje en lieve kleine nichtje. Zij kunnen dit goed gebruiken. De grijze kleur heeft de voorkeur.
  Mijn zusje zal ik ook meteen op de hoogte brengen van deze mooie actie.

 • Floor Verseveldt

  4 maanden ago

  Wat leuk! Wij horen 13 november wat ons 3e wondertje gaat worden maar voor nu kies ik veilig grijs.

 • wilmsen anita

  4 maanden ago

  Ik kies blauw

 • Nelly

  4 maanden ago

  Ik ga voor de grijze.

 • Marianne van den Hoek

  4 maanden ago

  Wat leuk, dat zou een prachtige set zijn voor mijn nieuwe kleinkind, liefst in de grijze kleur 🙂

 • Erika Panjer

  4 maanden ago

  ik zou graag kans maken op een grijze set zodat ons dochtertje warm de winter door gaat

 • m chen

  4 maanden ago

  Ik doe mee, voorkeur kleur: grijs!

 • Gea Jager

  4 maanden ago

  Ik doe graag mee voor de blauwe. Die is echt heel gaaf

 • biancadew@outlook.com

  4 maanden ago

  Graag zou ik mee willen doen voor de kleur grijs.

 • Ilse

  4 maanden ago

  De grijze kleur hoop ik te winnen voor mijn schatje.

 • Elle W

  3 maanden ago

  Ideaal, deze Dooky set en ze worden ook steeds mooier. De grijze kleur vind ik prachtig

 • Sevda

  3 maanden ago

  Wat leuk en handig!
  Ik doe heel graag mee voor de grijze Dooky 🙂

 • A. den Besten

  3 maanden ago

  Heerlijk, dan zit onze kleine boy van 7 maanden oud er ook weer warmpjes bij.
  De grijze is wel stoer

 • oma bakkernes

  3 maanden ago

  Kleur grijs

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Even de winacties wat verduidelijken

De komende weken zullen er weer veel winacties online komen ...

Sluiten