Verhalen van een werkende moeder
TOP
Reviews, Uitstapjes, Winacties

“Betoverende werelden van en met Disney On Ice”

“It’s a small world after all”

Één klein zinnetje waarvan ik een warm tintelend gevoel van binnen krijg. Net zoals dat ene woord waar je alleen maar blij van kan worden; Disney! Hier thuis zijn we allemaal groot fan van de creaties van Walt en verheugen ons op elke nieuwe film, dat uit komt. Disney is gewoon tijdloos en zo ontzettend leuk voor zowel jong als oud. Ik ken eigenlijk niemand, die deze mening niet deelt. Daarom is het des te leuker, dat ik mag aankondigen dat ook dit jaar al je favoriete Disney figuren zullen schitteren op het ijs in Disney On Ice, de betoverende werelden.

Vanaf 15 december kan je terecht bij maar liefst 20 shows in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Misschien dus wel een ideaal kerstcadeau voor het gezin? En al helemaal als je eenmaal weet wie er dit jaar op het ijs zullen dansen:

Voor het eerst dit jaar zullen Bliksem McQueen en Takel het ijs onveilig maken. Houd je hart vast als ze hun superstunts uithalen. Als je nog geen fan was van de jongens, dan ben je dat geheid na hun stuntshow.

Één van de favorieten uit mijn eigen jeugd zal ook een dansje wagen met haar geliefde Erik. Ik heb het natuurlijk over Ariël, de kleine zeemeermin. Ze kan het water maar niet loslaten.

Toy Story was de eerste volledig computergeanimeerde film. Deze kan en mag dan ook niet ontbreken in een show als Disney On Ice. Buzz Lightyear en Woody  en Jessie en de hele bende uit de film, beleveneen spannend avontuur, als zij ontsnappen uit handen van de onstuimige peuters van het kinderdagverblijf.

Natuurlijk mogen Elsa en Anna niet ontbreken op het ijs. Immers zijn zij alles wat te maken heeft met de winter en dus ook bevroren water. En zoals het een goed sprookje betaamt, kan ook nu alleen de ware liefde een heel koninkrijk redden.

Wij gaan de 15e van deze geweldige show genieten en jij kan er ook bij zijn!!!

Winactie
Beleef de magie en de muziek van de tijdloze werelden van Cars, de Kleine Zeemeermin, Toy Story en Frozen! Maak kans op 4 Zilveren tickets voor Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden op vrijdag 15 december 2017 om 19.00 uur in Rotterdam Ahoy. Je doet mee door een reactie achter te laten. Voor elke persoon die je tagt, krijg je ook nog eens een extra winkans. En om je kansen nog meer te vergroten, vind je hieronder welke andere bloggers dezelfde winactie online zullen hebben en per wanneer.  Je kan meedoen tot en met 25 oktober. Uiterlijk 31 oktober ontvangt de winnaar een bericht van mij. Winnaars worden willekeurig geselecteerd. De tickets zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor een andere datum of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.

Lovely Charlotte vanaf 5 oktober
Mama’s liefste vanaf 6 oktober
Meisje Eigenwijsje vanaf 7 oktober
Lotus Writings vanaf 9 oktober
Go or No Go vanaf 12 oktober
Lisette Schrijft vanaf 21 oktober

 

Facebook Comments

«

»

45 COMMENTS
 • Erika van Koert

  2 jaar ago

  Heel gaaf ! Ik ben jaren terug eens met mijn man geweest en zou graag eens terug gaan met de kinderen erbij

 • elisabeth maria martina

  2 jaar ago

  mijn kleindochters zijn er nog nooit geweest
  dat word vast een groot FEEST

 • Linda Raaijmakers

  2 jaar ago

  Ik doe heel graag mee voor ons buurjongetje jason om hem de avond van zijn leven te bezorgen

 • Ingrid Hopster

  2 jaar ago

  Dat zou super zijn, wij willen er zo graag heen

 • John van den Booren

  2 jaar ago

  Pssst … *fluistertoon* hier wil ik dolgraag m’n gezin mee verrassen, dus mondje dicht hè als ik gewonnen heb

 • Saskia

  2 jaar ago

  Ohhh gaaaaaaaff!! Wat zal dit een verrassing voor mijn meiden zijn!
  En dan ook nog eens de kans om met ons hele gezin te gaan met Zilveren tickets!
  Ik ga heeeeeel hard duimen…
  Alle stapjes gevolgd!
  Liefs van Saskia

 • Marcia Kan

  2 jaar ago

  Jaaaaa, zou zo gaaf zijn! Elk jaar waag ik een kansje, wie weet nu eens geluk?! Alle stappen doorlopen in ieder geval!

 • kevin gizzie

  2 jaar ago

  superleuke actie! Onze 2 kids zijn echt enorme disney fans. Onze kleine man is echt gek op Toy Story, zijn favoriet is Buzz Lightyear. Onze kleine meid is fan van Anna en Elsa (en Olaf), maar haar all time favoriet is toch echt de kleine zeemeermin. Wanneer we met zijn vieren naar de Disney on Ice show zouden mogen, weet ik zeker dat onze kids een enorm gat in de lucht zouden springen. Wat zou dat genieten zijn… de show en de lach op het gezicht van de kids.

 • Anna

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee…!

  Facebook: An Na

 • natasja keuter

  2 jaar ago

  Dit is een grote wens van mijn dochtertje en mijzelf.. normaal vieren we altijd kerst samen, maar dit jaar werk ik met kerst. Onze disney ballen boom met zelfgemaakte hangers en slingers zullen we wel plaatsen, maar met kerst zelf zal ik er niet bij zijn.. daarom zou het super zijn om toch met haar een magisch kerstgevoel te kunnen beleven samen met een vriendje etc v dr .. Disney on ice.. wauwww . … doe graag mee ..

 • Iris

  2 jaar ago

  Zo leuk! Vroeger gingen we met ons gezin ook om het jaar, mooie herinneringen! Dus ik wil met ons gezin ook wel gaan!

 • Lyn

  2 jaar ago

  Wat leuk, ik doe graag mee!

 • Meryll

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn kindjes!

 • Mara Jasmijn

  2 jaar ago

  Hier wordt je toch helemaal uitzinnig van? Nou mijn gezin èn ik iig wel!

 • Debby van de Ven

  2 jaar ago

  Dit zullen de kids geweldig vinden (en ik ook!)

 • Alicia Hofman

  2 jaar ago

  Ìk doe graag mee! Afgelopen zomer met mijn meiden in disney geweest en sindsdien hebben ze het over niets anders meer! Hoe gaaf is het om het nog eens over te doen met Disney on Ice!

 • Diny Frijters

  2 jaar ago

  Wat ontzettend leuk! Ik doe graag mee zodat we met het hele gezin kunnen gaan genieten van deze show.

 • Jolein koolske

  2 jaar ago

  Oh woooowww dat zou echt zooooooo gaaf zijn voor ons gezinnetje. Heerlijk even quality time met mijn man en onze dochters !! Mijn dochters springen echt een gat in de lucht als we de gelukkige zijn 🙂

 • Marloes

  2 jaar ago

  Vorig jaar waren ze nog wat te klein, maar dit keer zou ik graag met mijn gezin naar deze leuke familieshow gaan!

 • Lieke van Veen

  2 jaar ago

  Heel erg leuk ik doe graag mee!

 • Gwenda van aalst

  2 jaar ago

  Doe graag mee met de winactie om een leuke avond uit te winnen samen met mijn gezin

 • Roosje Berg

  2 jaar ago

  heel graag doe ik mee om mijn neefjes mee te kunnen nemen naar deze show, dat lijkt me super stoer! steel ik als tante ook de show als ik met dit vette cadeau aan kom!

 • Daan L.

  2 jaar ago

  Leuk zeg! Ik zou graag mee doen

 • Patricia de. Crom

  2 jaar ago

  gaaf met ons gezinnetje chantalamber chantalvisser stephaniedecrom monique Capello

 • Els Timmers

  2 jaar ago

  Wat een leuke avond zou het worden met al onze favoriete Disneyfiguren! Echt een hele leuke actie.

 • Esther Dana

  2 jaar ago

  Wow wat een leuke actie!
  Dit is helemaal geweldig! Ik zou héél graag kaartjes voor Disney On Ice winnen! Ik zou graag gezellig samen met mijn zus en nichtjes gaan. Ze zijn fan van FROZEN! Zou heel leuk zijn om ze in het echt te ontmoeten. Deze actie krijgt van mij natuurlijk een Ik ga het meteen delen, zodat mijn vrienden die nu op facebook kijken ook een kans kunnen maken. Nu maar heel hard duimen dat wij de gelukkigen mogen zijn.

 • Milou

  2 jaar ago

  Wat een superrrr gave actie!! Hier zou ik graag met mijn mannen naar toe willen gaan! Duimen dus!!! ☺️

 • Ria goedee

  2 jaar ago

  Super leuk zou Disney on ice graag is willen bezoeken met mijn nichtjes mijn favoriete is de kleine zeemeermin

 • Cynthia

  2 jaar ago

  Super actie ikzelf vind kleine zeemeermin super leuk mijn dochtertje vind Belle en het beest leuk en Minnie mouse

 • Diana de Geus

  2 jaar ago

  Hier doe ik heel graag aan mee, want het lijkt mij een geweldig uitstapje voor ons gezin! We zijn alle vier enorme Disneyfans. Welk kind wil nu niet zijn favoriete Disneyfiguren in actie zien op de schaats? Dan wordt je toch zelf ook weer een beetje kind 🙂 😉

 • Heleen

  2 jaar ago

  Wij dingen heel graag mee! Ik denk dat mijn jongens het heel leuk zouden vinden. Vooral nu Cars ook mee gaan doen :-D!

 • lisanne bons

  2 jaar ago

  Het Disney virus heb ik echt van mijn grote neef en zijn partner. Ze hebben mij en mijn neefjes bijna jaarlijks meegenomen naar Euro Disney en voor onze verjaardag kregen we Disney video’s en later dvds. We hebben nu thuis ook alle 60 Classic’s in de kast en kijken er zo graag naar. Ik weet ook wel wie we meenemen als we mochten winnen.

 • Iris

  2 jaar ago

  ik doe heeeeel graag mee om hier samen met mijn man en kinderen naar toe te kunnen

 • Eline honders

  2 jaar ago

  Wat een toffe actie! Onze dochter van bijna 4 is helemaal gek van disney, vooral ariël! Zou haar iig heel graag meenemen. Hier waag ik graag een kansje voor.

 • Alyt van der Heide

  2 jaar ago

  Wauwie ja Disney on Ice. Dit lijkt mijn meiden en mij te COOL ❄❄ om naar toe te gaan. Wel helemaal in Rotterdam, maar zo’n COOL uitje is dat dubbel en dwars waard. Mijn meiden zijn fan van de Frozen figuren, maar zijn ook helemaal gek van de Kleine Zeemeermin, deze willen ze dan ook graag zien! Doe heel graag mee!

 • Tamara

  2 jaar ago

  Hele fijne actie, leuk om met onze dochters heen te gaan in de kerstvakantie!

 • Femke Dekker

  2 jaar ago

  Wauw … hier zou ik graag naartoe gaan met mijn man en twee oudste kinderen … wij doen dus graag mee!

 • Marissie de Bruijn

  2 jaar ago

  Hoe gaaf is dit! Vorig jaar konden wij door omstandigheden helaas niet gaan. Wij hadden al silver tickets, maar soms gaan andere dingen net even voor. Wij hebben vrienden heel gelukkig kunnen maken met deze kaarten, maar dat neemt niet weg dat we het heel jammer vonden niet te kunnen. Maar hoe gaaf zijn het dan zijn om dit jaar toch met mijn man en onze 2 kids naar dit magische feestje op het ijs te mogen.

 • Wendy Keuter

  2 jaar ago

  Dit lijkt mij zo’n geweldige show! Ik zou heel erg graag mijn twee zoontjes (4 en 6) willen verrassen met dit leuke uitstapje!

 • Leyla

  2 jaar ago

  de kinderen wilden hier vorig jaar ook al heen ,maar dit jaar wilen dus wel heel graag gaan! Ahoy is beter dan Amsterdam en Utrecht, dichterbij voor ons.

 • Ebru

  2 jaar ago

  ik wil graag met mijn beste vriendin Necla Yalcin en 2 kids deze onvergetelijke show bijwonen!

 • Corinne de Graaf

  2 jaar ago

  Lijkt mij een leuke show.
  Ik doe mee voor een leuk gezinsuitje.

 • J Lee

  2 jaar ago

  Wat een enorm leuke actie! Ik doe super graag mee om gezellig met mn nichtje en neefjes heen te gaan! Lijkt me enorm tof!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Disney on Ice | Betoverend avondje uit met het hele gezin! (WINACTIE) - Lotus Writings on oktober 7, 2017
 • Pingback: Winnen: 4 tickets voor Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden - Go or No Go on oktober 7, 2017
 • Instagram
  • Complete surrender 😍
  • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
  • Zo dol op dit meisje 😍
  • We mochten even knuffelen!
  • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
  • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
  • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
  • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Gastblog Oma: vakantie en heimwee naar de kleinkinderen

  We vertrokken voor vier weken naar China. Dat betekende een ...

  Sluiten