Betoverende werelden van en met Disney On Ice


“It’s a small world after all”

Één klein zinnetje waarvan ik een warm tintelend gevoel van binnen krijg. Net zoals dat ene woord waar je alleen maar blij van kan worden; Disney! Hier thuis zijn we allemaal groot fan van de creaties van Walt en verheugen ons op elke nieuwe film, dat uit komt. Disney is gewoon tijdloos en zo ontzettend leuk voor zowel jong als oud. Ik ken eigenlijk niemand, die deze mening niet deelt. Daarom is het des te leuker, dat ik mag aankondigen dat ook dit jaar al je favoriete Disney figuren zullen schitteren op het ijs in Disney On Ice, de betoverende werelden.

Vanaf 15 december kan je terecht bij maar liefst 20 shows in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Misschien dus wel een ideaal kerstcadeau voor het gezin? En al helemaal als je eenmaal weet wie er dit jaar op het ijs zullen dansen:

Voor het eerst dit jaar zullen Bliksem McQueen en Takel het ijs onveilig maken. Houd je hart vast als ze hun superstunts uithalen. Als je nog geen fan was van de jongens, dan ben je dat geheid na hun stuntshow.

Één van de favorieten uit mijn eigen jeugd zal ook een dansje wagen met haar geliefde Erik. Ik heb het natuurlijk over Ariël, de kleine zeemeermin. Ze kan het water maar niet loslaten.

Toy Story was de eerste volledig computergeanimeerde film. Deze kan en mag dan ook niet ontbreken in een show als Disney On Ice. Buzz Lightyear en Woody  en Jessie en de hele bende uit de film, beleveneen spannend avontuur, als zij ontsnappen uit handen van de onstuimige peuters van het kinderdagverblijf.

Natuurlijk mogen Elsa en Anna niet ontbreken op het ijs. Immers zijn zij alles wat te maken heeft met de winter en dus ook bevroren water. En zoals het een goed sprookje betaamt, kan ook nu alleen de ware liefde een heel koninkrijk redden.

Wij gaan de 15e van deze geweldige show genieten en jij kan er ook bij zijn!!!

Winactie
Beleef de magie en de muziek van de tijdloze werelden van Cars, de Kleine Zeemeermin, Toy Story en Frozen! Maak kans op 4 Zilveren tickets voor Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden op vrijdag 15 december 2017 om 19.00 uur in Rotterdam Ahoy. Je doet mee door een reactie achter te laten. Voor elke persoon die je tagt, krijg je ook nog eens een extra winkans. En om je kansen nog meer te vergroten, vind je hieronder welke andere bloggers dezelfde winactie online zullen hebben en per wanneer.  Je kan meedoen tot en met 25 oktober. Uiterlijk 31 oktober ontvangt de winnaar een bericht van mij. Winnaars worden willekeurig geselecteerd. De tickets zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor een andere datum of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.

Lovely Charlotte vanaf 5 oktober
Mama’s liefste vanaf 6 oktober
Meisje Eigenwijsje vanaf 7 oktober
Lotus Writings vanaf 9 oktober
Go or No Go vanaf 12 oktober
Lisette Schrijft vanaf 21 oktober

 

Facebook Comments