Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Winacties

“Wie kent Peppa Pig nou niet?”

Sinds de komst van Netflix leer ik steeds meer kinderseries kennen waar ik eerder nog nooit van gehoord had. Één van die voor mij onbekende series is die over een klein roze varkentje genaamd Peppa. Zij woont samen met haar papa en mama en broertje George in een huis op een immens groene puntige heuvel. (Elke keer als ik hun autootje voor de deur zie staan heb ik het gevoel, dat het zo ervan af rijdt.) Ik heb werkelijk geen idee welke leeftijd Peppa moet voorstellen, maar ik gok een jaartje of vijf. George zal wel één of twee jaar zijn.

Wat vind ik van Peppa Pig?
De eerste vond ik het matig. De tweede keer kon ik het wel waarderen. De vijfentwintigste keer begon ik me lichtelijk te ergeren aan het eigenwijsje. De vijftigste keer hoorde ik al gewoon niet meer wat er gezegd werd en kon ik sommige zinnetjes op automatische piloot mee opdreunen. Inmiddels heb ik niet meer de extreme behoefte de serie te boycotten of Sanne ervan proberen te overtuigen dat Netflix het niet meer uitzend. Dat moment komt vanzelf wel.

Waarom ik het dan aan zet?
Omdat de kinderen het wel een leuk programma vinden. Wie ben ik om hun smaak of interesse te bepalen. Stiekem vind ik het ook soms best grappig als ik Sanne tegen haar vader “malle papa” hoor zeggen. Gelukkig heeft ze nog niet het voorbeeld van in de modderpoel springen of het omvallen als je moet lachen overgenomen. Ik moet eerlijk toegeven dat het ook wel een vrolijke serie is. Er wordt veel in gelachen en iedereen is bevriend met elkaar. Wat ook positief is aan de serie is dat het allemaal korte stukjes zijn. Het is dus heel makkelijk om na vijf minuten de televisie weer uit te zetten, want het verhaal is dan gewoon al klaar.

Lieve Netflix, in ons huis zal Peppa nog vaak genoeg gekeken worden. Doe mij één plezier? Zet eens wat nieuwe afleveringen er op, want deze kennen we onderhand wel uit ons hoofd;-).

25115

Winactie
Mijn kinderen zijn vast niet de enigen die idolaat zijn van dit roze varkentje. Speciaal voor de andere fans heb ik een leuke winactie samengesteld met een winkelwaarde van ruim €40! Je ontvangt de trein van Opa Pig inclusief miniatuurtjes van Opa, Peppa en George. Als je op het hoofd van Opa drukt komt er geluid uit! Daarnaast ontvang je een pluche knuffel van Peppa. Ook zij praat als je op haar buikje drukt. Het is wel allemaal in het Engels, maar dat hoeft de pret niet te drukken lijkt mij. Beide producten zijn overigens niet meer verkrijgbaar op dit moment, dus het is absoluut een uniek kado!

Hoe maak je kans? Door onder dit bericht een reactie achter te laten. Ik zou het overigens erg op prijs stellen als je het bericht op de facebookpagina een like geeft, deelt of een reactie achterlaat. Het is niet verplicht! De winnaar wordt daar ook over een week bekend gemaakt. Heb je geen facebook? Zet dat even in je reactie erbij, zodat ik je kan bereiken op een andere manier.

Facebook Comments

«

»

35 COMMENTS
 • Anke Boonen

  3 jaar ago

  Ow dat zou Cas erg tof vinden! Ik doe graag mee

 • Blossom Smith

  3 jaar ago

  Wat zou Calla dit GEWELDIG vinden! Zij is gek op Peppa, en zij is gek op ‘jumping in muddy cuddles like Peppa and George’, en als er geen plassen zijn, dan wil ze graag Peppa kijken!

 • Wilmaaa

  3 jaar ago

  Aah dit zou mijn dochtertje zo leuk vinden, ze is helemaal Peppa fan. Soms word ze wakker in de nacht en roept ze Peppa met een knor geluid er achteraan, haha!

 • Evelien

  3 jaar ago

  Victor is dol op treinen en op Peppa dus ideale combinatie!

 • Lenny

  3 jaar ago

  Peppa, Knorrrrrrr. Onze dochter kijkt het graag en pappa kijkt supergraag mee

 • elisabeth maria martina

  3 jaar ago

  mijn kleindochter is helemaal dol op peppa

 • Linda Raaijmakers

  3 jaar ago

  ik doe heel graag mee voor ons nichtje tess 😀 zij zou dit geweldig vinden 😀

 • Nicole

  3 jaar ago

  Wat leuk voor mijn kleine man die is weg van papa.

 • Mandy Ketelaar

  3 jaar ago

  DINOSAUWUS
  Mijn dochter begint altijd al meteen te lachen als dat deuntje afspeelt op de iPad. Ze heeft alle afleveringen van voor naar achteren en weer terug bekeken dus het begint lichtelijk te irriteren haha. hoe leuk zou het daarom zijn als ik het kan afwisselen met dit onwijs toffe speelgoed? Weet zeker dat vooral het treintje hier the bomb zou zijn!

  Op Facebook ook het berichtje geliked btw!

 • Marjo

  3 jaar ago

  Zelf ben ik niet zo van pappa maar dochterlief wel, dus doe graag voor haar mee! Ze vindt het altijd grappig!

 • Linda

  3 jaar ago

  Super leuk voor mijn lieve Fenna! 🙂

 • Anna

  3 jaar ago

  Oooh geweldig!! Ik doe mee voor mijn dochtertje van bijna 10 maanden
  Facebook: An Na

 • Sanne van der Meer

  3 jaar ago

  Hier ook nog even reageren… 2 grote fans van Peppa in de familie.. hoewel het niet onwijs leerzaam is idd, maar ach, komt later wel goed haha. En idd, nieuwe afleveringen zijn welkom

  En het pakket is hier ook zeer welkom

  • Linda

   2 jaar ago

   Welke leeftijd is peppa ook voor kinderen van 5 jaar of zijn die te oud

   • miriam

    2 jaar ago

    AUTHOR

    Ik denk dat het best nog leuk is voor die leeftijd. Vrienden van ons waren mee met oudere kinderen en die vermaakten zich ook prima.

 • Nicole

  3 jaar ago

  Ons zoontje is helemaal weg van peppa pig dus ik doe heel graag mee!!! Hartstikke leuke winactie!

 • Dike vandere Leeuwen

  3 jaar ago

  Herkenbaar! Vooral de stem van George kon ik eerder slecht verdragen, maar de twee dochters zijn er dol op! Dus ik doe graag mee!

 • Kelly Aarts

  3 jaar ago

  Oh, leuk dit voor mijn jongste dochter! Die is ook helemaal gek van Peppa. Ik ben nog niet gek geworden van de stemmetjes, dus kom maar op met dat pratende speelgoed haha.

 • Femke Dekker

  3 jaar ago

  Hier in huis ook Peppa fans! Sara en Gijs zouden graag met de trein spelen. De knuffel is dan leuk voor kleine Teun… iedereen blij!

 • Jolanda

  3 jaar ago

  Oh, wat leuk. Mijn dochtertje vindt Peppa heel leuk, dus dit zal ook zeker bij haar in de smaak vallen.

 • Liesbeth

  3 jaar ago

  Leuk, leuk, leuk! Ik doe graag mee!

 • Linda Smeets

  3 jaar ago

  Geweldig! Ik doe heel graag mee voor onze kleine meid die dol is op Peppa. Ben ervan overtuigd dat ze dit ontzettend leuk zou vinden!

 • Diana

  3 jaar ago

  Oooooo hier doe ik supergraag aan mee…!!! Mijn meisje is weg van Peppa en alles erom heen..!! Te gekke actie ❤️

 • Claudia Diependaal

  3 jaar ago

  Wat een geweldig pakket daar moeten we wel aan meedoen uiteraard.

 • Bodil

  3 jaar ago

  Geweldig! Onze beide meiden zijn dol op Peppa! Ze vinden het vooral leuk als iedereen knorrend lacht en in de modder rolt. Onze jongste kan zelfs het liedje al een beetje ‘meezingen.’
  Heel graag maak ik kans om hen te verblijden met dit vrolijke biggetje en haar familie! (heb geen facebook 🙂 )

 • Lieke van Veen

  3 jaar ago

  Leuk ik doe graag mee voor als mijn kleine neefje wat groter is. Peppa pig ziet er leuk uit.

 • Petra Spaans-Kroon

  3 jaar ago

  Wat een leuke actie. Hier een kleine soon to be addict . Zoontje Max kijkt nog geen tv, maar ik voorspel dat hij binnenkort fan is. Alles beter dan bumba.

 • Nicole van Dongen-monsieurs

  3 jaar ago

  Wat een superleuke giveaway van peppa pig. Ik waag graag een kansje voor mijn dochtertje Lilly. Lilly is helemaal gek van peppa pig. Wat zou dat een superleuk cadeau voor haar zijn voor onder de kerstboom

 • manuela

  3 jaar ago

  Zou leuk zijn voor de kids

 • Jolein koolske

  3 jaar ago

  Oh heel leuk zeg !! Ik waag dolgraag een kansje voor mijn knappe dochters

 • Krystle

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Brent van 10 maand.

 • Baukje

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee voor Iris ze viert in Januari haar eerste verjaardag en daar hoort peppa natuurlijk bij!
  Je maakt haar hiermee dan ook heel erg blij

 • ilsiee prins

  3 jaar ago

  Echt een hele leuke actie, helemaal super dat je dit organiseert voor de lezers van je blog!! Mijn kleine meid is groot fan, dus Ik maak zeker heel erg graag een kansje, en alle verplichte stapjes doorlopen! Groetje van Ilsiee

 • Liesbeth

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn lieve petekindje! Zij zou dit geweldig vinden!

 • Maureen

  3 jaar ago

  Het moest zo zijn… dit op de valreep lezen! Dit zou mn dochtertje zooooo gaaf vinden. En deze mama kan ook echt wel wat Sinterpower gebruiken.. Dus duim duim duim…

  Laat de hekkensluiter eens winnen

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!
 • Een impressie van het @indewolkenfestival van @oudersvannu
 • Even de kussens testen in @ikeanederland 😂
 • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
 • Weeeeeeeeeekend!
 • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
 • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
 • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Review van de Robosapien X Chrome van WowWee

Had ik al eens verteld hoe dol ik ben op ...

Sluiten