Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen

“Weer zo’n geweldig uniek product van CRE8”

De afgelopen jaren heb ik veel leuke nieuwe mensen ontmoet en samenwerkingen mee gehad. Zo ook met Maria van Cre8. Ik weet dat op elke beurs die ik bezoek, zij ook zal staan. Ik breng dan ook altijd een bezoekje aan haar stand en dan kletsen we even bij. Meestal heeft ze ook een nieuw product dat ze aan mij kan showen en aangezien ik groot fan van Cre8 ben is het des te leuker als daar weer een samenwerking uit voortvloeit.

Het bedrijf CRE8

Allereerst is het bedrijf CRE8 op zich al het noemen waard. Het is namelijk niet zomaar een bedrijf dat leuke spulletjes verkoopt. Nee, het is eveneens een onderneming dat kansen biedt aan (werkloze) jongeren. Samen met stichting Streetcornerwerk biedt CRE8 Amsterdamse jongeren een leertraject aan om zich uiteindelijk op de arbeidsmarkt te kunnen begeven. Naast het leren van de praktische dingen zoals apparatuur kunnen ze ook gelijk ervaren hoe het is om een werknemer te zijn. Bovendien moedigt CRE8 de creativiteit van de jongeren aan door ze hiervoor de ruimte te bieden. Eigenlijk biedt CRE8   gewoon de mogelijkheid, met name aan de jongeren in achterstandsposities, om hun interesses te ontdekken en onder begeleiding de kans om zich te ontwikkelen. Een goed initiatief van CRE8 dus om mee te helpen aan de toekomst van deze groep en de maatschappij.

De producten van CRE8

Ik heb CRE8 twee jaar geleden leren kennen door haar geweldige naampuzzels. Het is een houten bord waar je met stukjes glas je naam in kan puzzelen. Mijn drie meiden hebben elk zo’n puzzel en kunnen er uren mee spelen, want de stukjes heb je er niet zo één-twee-drie ingelegd. En als je er eentje kwijt raakt, stuur je een mail naar het bedrijf en dan weet ik vrij zeker dat ze met alle liefde nog een stukje naar je opsturen.

Naast de naampuzzels kan je bij CRE8 ook terecht voor onder andere gepersonaliseerde lampen, geboortetegels en geboortekettingen. Als je dus nog een origineel kraamcadeautje zoekt raad ik je aan eens kijkje te nemen op haar site. Alle namen zijn namelijk mogelijk! En met die creatieve namen van tegenwoordig is dat wel handig.

De lamp

Als derde dochter krijg je vaak alles doorgeschoven van je oudere zussen. Het is juist daarom dat ik voor Noor iets helemaal speciaal alleen voor haar zelf wilde. En dan bieden de producten van CRE8 echt een uitkomst, want er is maar één dame met die naam hier in huis. Dat het dan voor haar is kan geen misverstand over ontstaan.  

Sinds kort heeft CRE8 een dierenlamp in haar assortiment in de vorm van een hertje, everzwijn, egel, eekhoorn of slak. Daarin wordt de gewenste naam gebrand en als je het lampje er achter plaatst geeft dat een prachtig effect. De lampen komen in noten- en eikenhout. Ik zelf heb voor noten gekozen, omdat het wat warmer oogt. Nu moet ik het alleen nog even ophangen, maar dat komt vast ook wel goed.

Winactie

Van CRE8 mag ik nog iemand blij maken met een dierenlamp naar keuze. Om kans te maken op dit geweldige product hoef je mij alleen te laten weten welke dier je dan graag zou willen. Donderdagavond eindigt de Kerst winweek en maak ik alle winnaars bekend. Succes!

Facebook Comments

«

»

15 COMMENTS
 • Cindy Framke

  6 maanden ago

  Het hertje! Zo lief! Voor mijn pasgeboren meisje

 • Femke Dekker

  6 maanden ago

  Wat een leuke lampen. Wij zouden de egel wel erg leuk vinden!

 • Liline Erdmann

  6 maanden ago

  Wauw, tof! Het meisje in mijn buik zal ook veel doorgeschoven krijgen van haar zus, dus ik zou voor haar zo’n schattig herthe kiezen, suoerlief voor op de babykamer!

 • Djotie

  6 maanden ago

  Graag in de vorm van een hert voor de kleine.

 • Anna

  6 maanden ago

  Super!! Ik zou graag mee willen doen voor het egeltje!

  Facebook: An Na

 • Nele

  6 maanden ago

  Zo mooi, het hertje vind ik super leuk voor in de kamer van mijn meisje.

 • Andy E

  6 maanden ago

  Oh wat leuk. Mijn dochtertje heeft als symbooltje de slak op school en het is zo een beetje haar lievelingsdier geworden. Volgende week verhuizen we en een nachtlamp heeft ze nog niet. Dit zou ze wel een geweldige verrassing vinden.

 • Iris

  6 maanden ago

  Wat is die leuk zeg! Ik vind ook het hertje het leukst, ik doe graag mee voor Lotte

 • Simone

  6 maanden ago

  Ik maak graag kans op een eekhoornlampje met de naam Lotte erin.

 • elisabeth maria martina

  6 maanden ago

  de eekhoorn voor kleinzoon quinn, wat een plaatje

 • Marian B

  6 maanden ago

  Die is echt heel leuk voor mijn dochtertje! Het hertje (met naam Sanne) is favoriet.

 • Julia Mulder

  6 maanden ago

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Luka, de egel vind ik het leukst

 • Noortje

  6 maanden ago

  Graag het hertje voor in de babykamer.

 • trotsema fati

  6 maanden ago

  Ik doe graag mee voor een eekhoorn voor mijn prinsesje ❤ enige meisje tussen 3 broers verdient eens iets spiciaals voor haar met eigen naam!

 • Oma Will

  6 maanden ago

  Die met het schattige hertje, die vind ik de leukste en dan ook die met de naam Sophie er in.
  Want zo heet mijn oudste kleindochter ook. Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Even aan al mijn kritische volgers de vraag: staand of alleen hoofd?
 • Wat hebben we genoten vandaag! Dankjewel @playmobil en @2twintig_pr
 • Klaar voor de dansvoorstelling
 • Tijdens de dansvoorstelling van haar zussen 😂
 • Ze heeft de @lego ontdekt!
 • Vier jaar geleden alweer. Zo mini nog
 • De nieuwe K3 is opgestaan hoor 😂
 • Wat een deprimerende gedachte

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De nieuwe Baby Born Soft Touch

Toen ik klein was kregen we altijd een Intertoys blaadje ...

Sluiten