Verhalen van een werkende moeder
TOP
Huis Interieur

“Wat ik echt nodig heb in en van een huis”

Het is alweer vijf jaar geleden dat manlief en ik op huizenjacht gingen. Wat een relatietester is dat! We hebben al die tijd namelijk in huurhuizen gewoond waar je niet veel aan te sleutelen of wensen hebt. Als er iets aan de hand was, dan belde je gewoon de huurbaas. Met een eigen woning moet je er ineens zelf voor opdraaien. Dat betekent eigenlijk dat je een potje moet maken voor onderhoud. Zelfs als je aan kant en klaar huis hebt gekocht. Een cv ketel kan ook al na een jaar kapot gaan en zonder wil je echt niet teveel dagen doorbrengen. Als je niet van teveel rompslomp houdt, is het aan te raden om sowieso een huis te kopen, waar je niet teveel aan hoeft te veranderen.

Het moet klaar zijn

Jawel, als het om huizenkoop gaat ben ik een soort Housezilla. Het moet eigenlijk kant en klaar zijn. Een likje verf hier en daar is geen probleem, maar dat is het dan wel. Er moeten geen muren doorgebroken hoeven te worden of dakkapellen opgezet te worden of iets dergelijks. Nou ja, althans niet als ik er in wil trekken. Dan dient het huis al af te zijn. Eerlijkheidshalve moet ik wel zeggen dat in onze huidige woning we wel nog wat hebben aangepast. Het had namelijk alleen maar een douche en je weet hoe ik van mijn momentje badderen houd. Dus hebben we een dagje badkamers uitzoeken gedaan. Heb je trouwens enig idee hoeveel verschillende soorten baden er zijn?

Verdrinken in de opties

Er zijn hoekbaden, vrijstaande baden, zitbaden, whirlpool baden, bubbelbaden en de klassieke ligbaden. Eerlijk waar, het is gewoon lastig te kiezen met zoveel mogelijkheden. Ik zag mezelf stiekem al urenlang dobberen tussen de bubbels, maar daar hangt natuurlijk ook een prijskaartje aan. Het fenomeen zitbad kende ik al en ik weet dat ik daar lang niet zo van geniet als dan wanneer ik languit omgeven door water lig. Dat is pas mijn moment van ontspanning. En zo geschiedde het dan ook. De douche werd vervangen door een ligbad en ik heb er nooit spijt van gehad.

Je zou denken dat alles nu klaar is in huis, toch? Nou, manlief liet me dit weekend weten toch de wc’s te willen vervangen. Het liefst door zo’n variant, die je achterkant schoon spuit. Ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken, maar heb hem beloofd het te overwegen. Dus gaan we binnenkort op zoek naar leuke nieuwe toiletten. Echt een leuk uitje om naar uit te kijken. Toch?

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Geen protest op de Dam, want ik vind dat weer te ver gaan ten opzichte van alles wat we de afgelopen weken hebben doorgemaakt en richting de zorgverleners. Maar aandacht voor de strijd tegen racisme kan natuurlijk altijd. Op een stille manier in dit geval. #blackouttuesday #blacklivesmatter
  • Die voetjes 😍
  • Borstvoeding! Het blijft iets bijzonders. Ik wil het weer minimaal een half jaar geven. Zo mooi dat dat kan. #normalizebreastfeeding #borstvoeding #moedermelk #vloeibaargoud #mamaslagroom #metmijntietinjefeed
  • Zusterliefde 😍
  • Mijn rijkdom 😍
  • Dit zijn mijn oudste boefjes. Vanavond komt er een artikel online over hun bekentenissen 😂
  • Even een selfie in het zonnetje, want dat doe ik niet zo vaak. Ik maak liever foto’s van anderen. Vooral omdat ik bijna nooit een foto van mezelf echt leuk vind. @rvgpr vroeg mij wat over mijzelf te vertellen na hun eerste online paneldag met producten van @karchernl @zoedt_nl @dutchdeluxes @asmodeenl en Cobi. Ik vond het wel een leuk idee. Leren jullie ook gelijk wat meer over mij.
.
Ik ben dus Miriam en mama van vier heerlijke meiden. In het dagelijkse leven werk ik als juriste en blog ik op meervanmir.eu. Samen met manlief woon ik in de omgeving van Den Haag. Ik ben dol op gezelligheid met mijn familie en vriendinnen. Op mijn site vertel ik over alles wat ik als moeder van 4 tegenkom qua opvoeding en producten. Ik voer een Jan Steen huishouden, dus je zal geen picture perfect aantreffen. Wel gewoon eerlijkheid. Ik heb toch geen tijd voor Photoshop en filtertjes? Dus als je een kijkje in mijn hectische leventje wil, weet je waar je zijn moet.
.
Nu ben ik ook nieuwsgierig naar jullie leven, dus...
  • She’s rockin’ it 😂

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog oma Bobje: de discussie met de kleuter

Zoals ik al diverse keren heb geschreven, houd ik ontzettend ...

Sluiten