Verhalen van een werkende moeder
TOP
Mama, Zwangerschap

“Nog maar één (heel lang) nachtje”

Morgen is het dan zover. Laat in de middag zullen manlief en ik het verlossende woord horen: ja of nee. Zit er een nieuw klein wondertje in mijn baarmoeder of is de natuur weer wreed geweest en moeten we weer opnieuw beginnen. Wat er morgen ook gezegd zal worden, ik zal vast wat traantje laten. Want wat was dit een lange week zeg!!!

Ik moet eerlijk bekennen dat, door alle reactie op mijn bericht over de echo, ik de week beter dan verwacht ben doorgekomen. Ik heb zo ontzettend veel steun gehad aan al die lieve berichten, maar ook de ervaringen die met mij werden gedeeld. Zo bijzonder om te lezen hoeveel vrouwen in dezelfde situatie hebben verkeerd als ik. Ik merkte dat het mij ook een soort troost gaf. Dit bevestigt voor mij alleen maar weer, dat het in een vroeg stadium vertellen over je zwangerschap echt niet zo’n slecht idee is.

Inmiddels is de lange week bijna om en ben ik me soort van aan het voorbereiden op morgen. In de afgelopen dagen merkte ik dat ik erg gefocust was op het zwanger voelen. Waar ik vorige week nog nergens last van had, was mijn reuk ineens een stuk intenser geworden. Ook werd ik vandaag geconfronteerd met een innige omhelzing met de wc-pot. Verder ben ik nog steeds moe, maar dat is op zich ook wel logisch met twee kleine kinderen. Mijn borsten zijn onveranderd gebleven en zijn niet gevoelig of iets dergelijks. Ik vraag me dus nu af of mijn lichaam me eindelijk gek heeft weten te maken of dat het toch de verlangde kwaaltjes zijn. In minder dan 24 uur zullen we het weten en wat later op de avond ook iedereen om ons heen.

Wat er morgen ook uit gaat komen, ik wil iedereen ontzettend bedanken voor de lieve berichten en medeleven de afgelopen week. Ik weet dat er behoorlijk wat kaarsjes zullen branden en ik hoop dat het het gewenste effect zal hebben. Nog maar één nachtje en dan weten we het…..

Facebook Comments

«

»

2 COMMENTS
 • Wilmaaa

  3 jaar ago

  Echt ontzettend veel succes! Ik hoop het zo voor je 🙂

 • Heleen

  3 jaar ago

  Succes morgen! We hopen allemaal op een klein wondertje

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
 • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
 • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
 • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger
 • Wist je dat deze week er nog allerlei winacties zijn op mijn blog? Alles in het teken van de @speelgoed_van_het_jaar verkiezing. Wat vind je bijvoorbeeld van het spel Crocs’ Socks van @bs.toys ?
 • Klaar voor Halloween! @carnavalskleding_nl #review #winactie #binnenkortmeer
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!
 • Een impressie van het @indewolkenfestival van @oudersvannu

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Mijn schuldbekentenis over iets van lang geleden

Lieve papa en mama, Ik moet iets bekennen. Ik heb ...

Sluiten