Verhalen van een werkende moeder
TOP
Winacties

“Waanzinnige woensdag deel 8”

Vorige week is de prijs niet geclaimd, dus is deze vandaag opnieuw de verloting in gegaan. De winnaar van het boek is:

3012151

Ook het theepakket is vandaag verloot. De gelukkige winnaar hiervan is:

3012152

Dames, sturen jullie mij een berichtje met jullie gegevens? Mocht ik niet voor waanzinnige woensdag deel 9 (dus 6 januari 2016) wat gehoord hebben, worden de prijzen opnieuw verloot.

Wat is dan de prijs van deze week? Tja, dat weet ik zelf ook nog niet. Ik was zo enthousiast over het maken van een pakket voor de mamablogswap, dat ik er nu eentje voor mijn lezers wil maken. Hoe doe je mee?

Like de facebookpagina van MeerVanMir en laat een berichtje achter met voor wie (jezelf, partner en/of kind) je een verrassingspakket zou willen winnen. Op 6 januari maak ik de winnaar bekend.

3012153

Facebook Comments

«

»

2 COMMENTS
 • Marleen

  4 jaar ago

  Oe..Ja…heerlijk voor mezelf! Lijkt me hartstikke leuk!

 • Marian Zw.

  4 jaar ago

  Ik zou wel graag een verrassing willen winnen voor mn twee oudste dochters van 18 en 21 jaar. Een druk jaar wacht op ze in 2016. Propedeuse halen, diploma halen, wennen in Nederland na een half jaar stage in Malta…..genoeg uitdagingen waar je best een leuk pakketje bij kunt gebruiken. Als steuntje in de rug of als schop onder je kont:). En uiteindelijk natuurlijk als beloning voor het harde werken.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Wat ben ik toch dol op deze draakjes. Vanochtend deden ze een show voor hun zusje. Natuurlijk wilden ze ook in kostuum naar school. Die blikken onderweg waren geniaal. Ik vind het heerlijk dat het mijn meiden niet kan deren en zij gewoon hun eigen weg gaan.
 • Yup!
 • Nog eentje dan. Zo stond ze op vanmorgen. @theprfactory
 • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
 • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
 • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
 • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De Muppets hebben het Adeno virus…wattes?

Wat ontzettend veel lieve en meelevende reacties heb ik mogen ...

Sluiten