Verhalen van een werkende moeder
TOP
Uitjes

“Voor het eerst naar de kleuterbios: Disney Junior Party in Kinepolis”

Gastblogger Martijn (jawel, een man!) ging vorige week voor mij naar de kleuterbios voorstelling van Kinepolis. Misschien heb je de aankondigingen van deze soort voorstelling al eens voorbij zien komen? Martijn wilde wel voor mij uitzoeken wat een kleuterbios inhoudt en of het de leuk / de moeite waard is om naar toe te gaan. Lees over zijn bevindingen.

Mijn zoon Chuck en ik gingen afgelopen zondag naar de film ‘Disney Junior Party’ in Kinepolis in Zoetermeer. We waren allebei nog niet eerder in deze bioscoop geweest, maar het was een fantastische ervaring. Na even gewacht te hebben in de foyer mochten we naar boven. Even een paar trappen opklimmen en we kwamen aan op de bovenste verdieping, die helemaal gereserveerd was voor de kinderfilm. Het zag er erg feestelijk uit! Er was van alles te zien, maar Chucks aandacht ging vooral uit naar het welkomstdrankje, naar de muur met snoep, naar de popcorn en naar de zakjes chips die er te krijgen waren. Het gaf een ouderwets gevoel van ‘gezellig naar de bioscoop gaan’, wat je mist bij sommige megabioscopen.

De kinderen konden zich laten schminken; Chuck ging voor de groene-vlinderschmink. Mocht je wat later binnen gekomen zijn, dan kon je terecht in de pauze en na afloop. Ook waren er kleurplaten om de tijd tot het begin van de film zo leuk mogelijk te maken. Het personeel was ook erg vriendelijk. Beetje bij beetje werd het steeds drukker. Na een half uur waren we bijna vergeten waar we voor gekomen waren: de film! Met stoelverhoger en een flinke portie popcorn in de handen zochten we onze stoelnummers op in de grote zaal.

Na een korte introductie begon de film. ‘Disney Junior Party’ is een film die bestaat uit meerdere korte films, aan elkaar gepraat door Mickey Mouse. Tussen de filmpjes door kon gezongen en gedanst worden. De eerste keer gebeurde er weinig, maar bij het laatste liedje stond de halve bioscoop mee te dansen. De korte films waren gemaakt voor kinderen rond de kleuterleeftijd. We zagen een autorace met Mickey, Donald en Goofy, er waren superheldenfilmpjes met Belgische voice-over en tot slot een leuk verhaal over schatkist die gevonden werd door samen te werken.

Speciaal voor de jonge kinderen ging het licht ging niet volledig uit en was het volume van het geluid wat lager. Tussendoor was er een pauze die erg handig was om wat extra popcorn in te slaan, of in ons geval een ijsje te halen. Het was enorm gezellig. Niet alleen was de film erg leuk, de hele opzet waarbij de bovenverdieping aanvoelt als een kinderfeestje – zonder de zorgen! – maakte het erg feestelijk. Na aflloop hebben we uitgebreid geluncht in het centrum van Zoetermeer. Kinepolis zit op korte afstand van een paar gezellige terrassen. Chuck wilde graag een broodje met ei, die we hebben genuttigd op het terras van “So So” (aanrader!). Al met al hebben we het enorm leuk gehad.

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT
 • Carolien

  2 jaar ago

  Mijn oudste vond het super eng, maar wel heel spannend, de eerste keer naar de bios.. Een prima initiatief, die kleuterbios, vind ik.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Die voetjes 😍
 • Borstvoeding! Het blijft iets bijzonders. Ik wil het weer minimaal een half jaar geven. Zo mooi dat dat kan. #normalizebreastfeeding #borstvoeding #moedermelk #vloeibaargoud #mamaslagroom #metmijntietinjefeed
 • Zusterliefde 😍
 • Mijn rijkdom 😍
 • Dit zijn mijn oudste boefjes. Vanavond komt er een artikel online over hun bekentenissen 😂
 • Even een selfie in het zonnetje, want dat doe ik niet zo vaak. Ik maak liever foto’s van anderen. Vooral omdat ik bijna nooit een foto van mezelf echt leuk vind. @rvgpr vroeg mij wat over mijzelf te vertellen na hun eerste online paneldag met producten van @karchernl @zoedt_nl @dutchdeluxes @asmodeenl en Cobi. Ik vond het wel een leuk idee. Leren jullie ook gelijk wat meer over mij.
.
Ik ben dus Miriam en mama van vier heerlijke meiden. In het dagelijkse leven werk ik als juriste en blog ik op meervanmir.eu. Samen met manlief woon ik in de omgeving van Den Haag. Ik ben dol op gezelligheid met mijn familie en vriendinnen. Op mijn site vertel ik over alles wat ik als moeder van 4 tegenkom qua opvoeding en producten. Ik voer een Jan Steen huishouden, dus je zal geen picture perfect aantreffen. Wel gewoon eerlijkheid. Ik heb toch geen tijd voor Photoshop en filtertjes? Dus als je een kijkje in mijn hectische leventje wil, weet je waar je zijn moet.
.
Nu ben ik ook nieuwsgierig naar jullie leven, dus...
 • She’s rockin’ it 😂
 • Samen kijken we naar de blogpanelvideo van @rvgpr . Sofieke vond het erg rustgevend 😂. Ik ben vooral weer enthousiast geworden!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Een bezoekje aan SEA LIFE en Legoland in Oberhausen

Ooit gewoon een middagje Duitsland gedaan? Voor ons was het ...

Sluiten