Vandaag, terwijl ik dit schrijf, komt de meest bekende bejaarde van Nederland in ons kikkerlandje aan. Ik heb het natuurlijk over de enige Sinterklaas! Het was wel nog even spannend natuurlijk, want alle kinderen in Nederland hebben een paar dagen eerder Pakjesboot 12 de Titanic zien imiteren. Het drama van huilende kinderen ging als een lopend vuurtje door social media land. Mijn eigen kinderen hadden geen verdriet. Ze waren ervan overtuigd dat het wel weer goed zou komen. Zoals elk jaar!!!!

De vertrouwde Video van Sint

Wat ook elk jaar wel weer goed komt, is de Video van Sint. Dit wordt alweer de vierde keer dat ik de kinderen ga verblijden met een boodschap van hun favoriete man in jurk (aldus de jongste). En ook dit jaar heeft het weer volop nieuwe items om in de video te verwerken:

  • Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van “Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond”
  • Ruimte voor 10 personen per bestelling 
  • Keuze uit ruim 450 onderwerpen, waaronder 150 splinternieuwe onderwerpen. Ook voor volwassenen is er een ruime keuze
  • Alle onderwerpen zijn vooraf te beluisteren voordat je besteld
  • Je kan 2 verschillende persoonlijke foto’s uploaden per persoon voor in het Grote boek
  • Je kan 3 algemene foto’s uploaden (zoals bv. een vakantie foto, foto huisdier, gezinsfoto
  • Dit jaar weer nieuwe verstopplekken toegevoegd, ook grappige, zoals bv ‘in de koelkast’ (leuk om te gebruiken in combinatie met de Pakjes Puzzel Speurtocht)
  • Dans en zing mee met het populaire Sinterklaasliedje “Pieten feesten op de daken”

Het blijft leuk

Terwijl ik het programma invulde voor de kinderen, merkte ik dat het nog meer inclusie bevat dan vorig jaar. Toen moest ik nog wel een beetje zoeken naar passende opties voor Noor, maar dit jaar was ik vrij snel klaar. Ook de foto’s erbij zoeken ging vrij gemakkelijk doordat je aardig kan inzoomen. Zo kan je een foto waar iedereen op staat naar één persoon omvormen. Het ging eigenlijk allemaal vrij gemakkelijk. En moet je nagaan, ik ben dit artikel aan het schrijven en ik zie dat de download al gewoon binnen is. Het gaat dus ook nog eens bijzonder snel!

De kinderen vinden de Video van Sint altijd prachtig en willen het keer op keer zien. Voor deze mama is het een mooie herinnering aan deze magische tijd waar helaas ooit een einde aan zal komen. Voor nu gaan we volop genieten van onze grote vriend Sinterklaas en onze jaarlijkse Video van Sint.

Video van Sint

Deze winacties staan nog open op MeerVanMir:
https://meervanmir.eu/kawaii-tekenen-leren-voorbeeld/
https://meervanmir.eu/pokemon-leren-tekenen/