Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films / Series, Reviews, Winacties

“Verschrikkelijke ikke 3, een mustsee voor iedereen”

Al sinds kind af aan heb ik vierkante oogjes. Wat ben ik toch dol op het televisiescherm! Ik kan er niets aan doen, het is gewoon echt een hobby van mij. Sinds de komst van Netflix is het alleen maar erger geworden, want ik heb het bingewatchen ontdekt. Aangezien ik zo’n scherm expert ben, ben ik ook zeer kritisch over naar waar ik kijk. Zo kan ik mij dus echt ergeren aan series die eindeloos lijken te duren. Je weet wel, zo’n serie dat je na één aflevering van een uur nog steeds niet verder bent gekomen in het verhaal. Een andere ergernis van mij is het uitmelken van successen. Het lijkt wel alsof op elk kassucces een sequel wordt gemaakt om nogmaals te kunnen profiteren van de eerste hit. De meeste opvolgende delen halen het niet bij het eerste deel. Daarom is het des te leuker als je zo nu en dan aangenaam verrast wordt.

Despicable me
“Verschrikkelijke ikke”  heb ik inmiddels zo vaak heb gezien, dat het niet meer op twee handen te tellen is. Ik heb hardop gelachen tijdens het zien van deze film. Het is vooral Agnes, die in eerste instantie mijn hart wist te veroveren met haar “It’s so fluffy”. Deze uitspraak werd eindeloos herhaald op het werk door meerdere collega’s. Volgens mij is sindsdien ook de eenhoorn rage gestart. Zelfs ik heb een pyama waar Agnes met haar knuffelbeest op staat. Ik kon me dus ook niet voorstellen dat een derde deel van deze geniale film weer leuk kon zijn. Eerlijk gezegd vond ik deel twee namelijk een tikkie tegenvallen. Je kan je dus voorstellen dat ik dan ook heel erg verbaasd was, dat het derde deel weer bijzonder leuk was. Het was niet alleen de introductie van de opmerkelijke tweelingbroer Dru, maar ook de vijand Balthazar Bratt, die van deze film een mustsee maken. Ik heb weer heerlijk hardop kunnen lachen en verheug me er op het binnenkort nog een keertje te kunnen zien. Ik verwacht dat de grappen in de originele vertolking nog leuker zullen zijn dan in de Nederlandse vertaling. Aangezien ik daar al heel hard van moest lachen, heb ik hoge verwachtingen van het origineel.

Het verhaal
Nadat Gru wordt ontslagen bij de Anti-Schurken Vereniging omdat hij Balthazar Bratt heeft laten ontsnappen krijgt Gru last van een identiteitscrisis. Tot er op een dag een mysterieuze vreemdeling voor de deur staat om hem te vertellen dat hij een tweelingbroer heeft. Een broer die er alles voor over heeft om net zo een verschrikkelijke superschurk te worden als zijn tweelingbroer. Gru zal opnieuw ontdekken hoe goed het voelt om slecht te zijn.

Winactie
Verschrikkelijke ikke 3 is wat mij betreft een absolute aanrader voor jong en oud. Wil jij deze film zelf ook eens bekijken? Dan heb ik goed nieuws, want je kan kans maken op een dvd.  Laat een reactie achter om mee te dingen naar deze hilarische film.  De winactie loopt tot en met 30 november. De winnaar maak ik zoals altijd bekend op facebook.  (Klik hier voor de winactievoorwaarden)

Hier kan je de film kopen.

Facebook Comments

«

»

6 COMMENTS
 • Anna

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Julia en stiekem ook voor mezelf..!

  Facebook: An Na

 • Oma Will

  2 jaar ago

  De verschrikkelijke Ikke is een film die mijn kleinkinderen graag willen zien.
  Dus voor hen doe ik mijn best.
  Graag doe ik mee en volg op Bloglovin.
  Ik heb alleen geen Facebook.

 • Gerlindeij

  2 jaar ago

  Ik maak graag kans voor mijn jongens

 • Femke Dekker

  2 jaar ago

  Wij doen graag mee voor de dvd … heerlijk tijdens deze koude maanden samen op de bank onder een dekentje tv kijken!

 • Linda Smeets

  2 jaar ago

  Ohhh die willen wij graag zien tijdens de kerstvakantie onder het genot van wat lekkere versnaperingen en een warm dekentje op de bank.
  Kortom, ik doe graag mee

 • Marian B

  2 jaar ago

  Die hebben we nog niet gezien! Doe graag mee, lijkt ons erg leuk.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Af en toe vind ik nog een ontbrekende sok. We geven niet op!
 • Wat een uitzicht 😍
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
 • Me and minime
 • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
 • Mijn heerlijke bollie 😍
 • Even tussendoor wat uitwaaien

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Verfrissende lol met Toilet Pret van Hasbro Gaming

Het is inmiddels overduidelijk! Er zijn heel veel spelletjes fanaten ...

Sluiten