Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten

“Veilig onderweg op de motor”

Yes, eindelijk lijkt de lente dan echt aangebroken! De tijd om weer met zijn allen naar buiten te gaan en van het weer te genieten. Dat betekent, dat het op zondagen weer een stuk drukker op straat gaat worden. Ik merkte het al bij de eerste zonnige dag. Het aantal wielrenners was aanzienlijk toegenomen, maar ook het aantal motorrijders. Dat kan ik mij overigens helemaal voorstellen!

Eigenlijk heb ik stiekem al jaren de stille wens een keer een ritje op een motor te maken. Ik durft het alleen niet zo goed. Ik heb namelijk ooit eens een ritje op een scooter proberen te maken, maar reed linea recta de bosjes in. Ik wist me zelf er wel nog uit te manoeuvreren en door te rijden. Pas na een kilometer verder kwam ik erachter dat mijn achterpassagier niet meer mee was. Hij was er vanaf gesprongen toen we de bosjes naderden. De held. Ik kan dus oprecht zeggen, dat ik niet echt handig ben met gemotoriseerde tweewielers. Ik vrees daarom ook dat een motor iets teveel voor mij zal zijn. En toch kriebelt het…

Mijn schoonvader heeft namelijk een motor en als ik hem zo hoor praten is het rijden er op een gevoel van vrijheid. Al jaren neem ik me voor een keer een ritje achterop mee te gaan, maar ik durf het nog steeds niet. Zijn kleinzoon is wel al achter op de motor geweest.

IMG_6872 IMG_6870

Ik kan me voorstellen, dat de Muppets ooit wel eens ritje willen maken of misschien een eigen brommer of iets dergelijks willen. Ik zal een extreem strenge moeder zijn wat betreft veiligheid. Ze hebben echt een probleem als ze zonder helm op gaan rijden. Ik begrijp werkelijk waar niet waarom er überhaupt nog mensen zijn die dat doen. Als je valt op je hoofd is het toch einde oefening? Soms zie ik ook ouders rijden met achterop kinderen zonder helmpje op. Het is bijna een vorm van nalatigheid.

Dus voor alle papa’s en mama’s die de hort op willen of voor de pubers die op hun scooter willen rijden: draag een helm!!! Heb je er geen? Neem dan eens een kijkje bij de helmen van helmonline.nl. Daar vind je een uitgebreid assortiment aan helmen in allerlei maten. Voor de hoofdjes van de kleine kinderen is er ook bescherming beschikbaar. Enne…is je puber zijn of haar helm ergens ‘vergeten’? Geen nood, want op werkdagen kan de scooterhelm de volgende dag nog geleverd worden indien er voor elf uur ‘s-avonds besteld is. Trouwens, ze hebben nu flinke acties op de site, dus heb je een helm nodig weet je nu waar je moet zijn.

Enjoy the ride!!!

 

sponsored story

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT
 • Vlijtig Liesje

  4 jaar ago

  Wauw, wat een stoere bink. Geweldige foto. Daar kun je zo een kaart van maken vind ik.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • 35 weken en 3 dagen en kleine is groter dan gemiddeld. Waar verbergt ze zich dan?
 • De kamer van Veerle is deels “early dew”. Heeft ze helemaal zelf uitgezocht. Nu nog wat bloesemwit erbij en dan kan de interne verhuizing starten. Voordat er paniek komt: nee, niet zelf geverfd!
 • Verlof betekent ook extra dutjes doen. Het moet ook wel, want het begint nu gewoon al te rommelen. Veel en pijnlijke harde buiken. Wil haar wel nog twee weken binnen houden, dus wat meer rust nemen nu.
 • Eh.........really?
 • Dit blijf ik zo schattig vinden 😍
 • Mijn rijkdom 😍
 • Het nieuwe vriendje van de kleine. Het is gelijk dikke mik. Dank u @mylittleponybenelux en @theprfactory !!!
 • Op naar een beter ijzergehalte en dus ook meer energie!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Ik heet geen Scheetebeetje!

Voor iedere hond/ieder kind dat NIET SCHATTIG is! In het ...

Sluiten