Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films / Series, Winacties

“Van stel naar gezin in één nacht in Instant Family”

Ik ben dol op films en al helemaal op bepaalde acteurs, die in de films spelen. Geef mij een Channing Tatum en mijn dag is weer goed. Maar ook van een Hugh Jackman of een James McAvoy kan ik erg genieten. Er is ook een acteur waar ik soms wel fan van ben en soms weer niet, afhankelijk van de rol die hij speelt. In Fear bijvoorbeeld is Mark Wahlberg in eerste instantie heerlijk om te zien, maar daarna gewoon doodeng. De manier waarop hij uit zijn ogen kan kijken is echt creapy. Overigens vonden mijn ouders, dat mijn ex net zo uit zijn ogen kon kijken, dus na het zien van die film waren ze niet helemaal gerust meer op onze liefde. Ach ja, ik was nog heel jong en het is gelukkig voorbij. Maar over Mark Wahlberg dus, ook wel bekend als Marky Mark voor de wat oudere lezers onder ons. Als je naar zijn filmrepertoire kijkt, is die vrij divers. Het gaat van actie naar comedy naar thrillers. En in alles speelt hij geweldig (vind ik dan). Ik ben daarom ook zeer benieuwd naar zijn nieuwste film “Instant Family”.

Instant Family

Pete (Mark Wahlberg) en Ellie (Rose Byrne) vinden de tijd rijp om een familie te starten en begeven zich in de wondere wereld van adoptie. Zoals velen die aan dit traject beginnen, willen ze het liefst een schattig klein en jong kindje zonder verleden / bagage. Maar ja, zo werkt het nou eenmaal niet. In de plaats daarvoor mogen ze het leven verrijken van drie kinderen waarvan de oudste van 15 flink aan het puberen is. In éen nacht veranderen ze dus van een stel naar een gezin. Dat betekent voor Pete en Ellie ontdekken hoe het ouderschap werkt en welke regels er zijn. Dat moet haast gewoon fout gaan!

De film is geïnspireerd op echte gebeurtenissen uit het leven van de schrijver van de film Sean Anders en de acteurs Octavia Spencer, Tig Notaro en Margo Martindale.

Winnen

Ooit al eens willen weten hoe andere ouders de opvoeding van kinderen verpesten of oppakken? Dan is de film zeker een aanrader. En hoe leuk is het dat ik weer drie pakketjes ga weggeven? In elk pakket zitten twee vrijkaartjes, een teddybeer en een takenlijst (chorechart) om de huishoudelijke verplichtingen te delen. Lijkt het je leuk deze te winnen? Laat dan in een reactie weten wat jouw favoriete Mark Wahlberg film is. De winactie loopt tot en met 6 februari. Succes!

Facebook Comments

«

»

8 COMMENTS
 • Ingrid

  12 maanden ago

  Wat een gaaf pakket..ook de takenlijst..geweldig:-)
  Ik wil heel graag naar deze film!

 • Ingrid

  12 maanden ago

  Oh en favo films..daddy’s home!!

 • Eline

  12 maanden ago

  The Big Hit! Een van mijn all time favorite films

 • marion poeste thomas

  12 maanden ago

  Ted… maar deze zou mijn favoriet kunnen worden

 • Mieke Stam

  12 maanden ago

  Ik ben ook fan van hem! The Italian job vind ik geweldig 😀 Ik ben erg benieuwd naar deze film, lekker een chickflick in de bios, ik doe mee 😀

 • Marian B

  12 maanden ago

  Ik denk the Departed. Heel wat anders dan dit, maar ik vind ook erg veel leuk.

 • Sandy van der Kolk

  12 maanden ago

  Ik vind beide Transformers films erg leuk maar ook ‘Four Brothers’ vond ik een goede film.
  Deze film lijkt mij superleuk afgaande op de trailers die ik heb gezien. Ben er heel nieuwsgierig naar, dus loot ik heel graag mee.

 • Oma Will

  12 maanden ago

  Mijn favoriete films zijn: Daddy’s Home 1 en 2.
  Omdat wij ook een instant Family zijn, ben ik heel benieuwd naar deze film.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Complete surrender 😍
 • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • We mochten even knuffelen!
 • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
 • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
 • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
 • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Yes! We gaan naar Portugal dit jaar!

Jawel, de kogel is door de kerk en de eerste ...

Sluiten