Vaderdagcadeau suggestie: Radbag


Vaderdag loert alweer om de hoek. Een dag om alle papa’s in het zonnetje te zetten. Vorig jaar heeft manlief niets van mij gekregen, maar dit jaar kom ik daar niet onder uit. Ik zal je eerlijk zeggen, dat ik het oprecht moeilijk vind om een leuk cadeau te verzinnen voor de papa. Bij mijn eigen vader was het vroeger ook al zo moeilijk. Op de een of andere manier zijn de mannen in mijn leven lastig materieel te plezieren. Het zou niet de eerste keer zijn, dat ik denk een leuk cadeau te hebben en dat het vervolgens voorgoed in de kast verdwijnt.

Dit jaar moet ik weer eens wat origineels gaan bedenken. Ik kan natuurlijk weer een fles whiskey kopen, maar dat heb ik zo vaak gedaan dat hij er niet tegen op drinken kan. Ik wil een cadeau dat echt mannelijk is, maar op ook wel weer grappig. Toen Radbag mij benaderde voor een artikel was ik dan ook blij verrast, dat er gewoon een hele website is vol met dit soort cadeaus. Van de nieuwste gagdets tot echte mannenproducten, er is volop keuze op Radbag. Als je dus net als ik gewoon niet meer weet wat je wil geven aan de papa, raad ik je aan om een kijkje te nemen op hun site. Het enige probleem is, dat je daarna niet meer weet welke je moet kiezen. Om het je enigszins makkelijker te maken is er een selectie gemaakt van leuke vaderdagcadeau’s. Deze kan je hier vinden. Toch raad ik je aan de website in het geheel te bekijken, omdat er echt zoveel leuke producten op staan.

04061

Ik heb bijvoorbeeld een paar leuke glazen gezien waar ik over twijfel, maar ook de snijplanken vind ik erg stoer. Manlief kookt elke dag, dus het zou wel goed besteed zijn. Aan de andere kant lijkt een goeie grap mij ook wel wat. Ik denk dan aan de ketchup en mosterdpistool of de snijmachinepizzasnijder. Ik ben er dus nog niet over uit en heb hulp nodig. Wat zou jij kiezen van de producten van Radbag? Laat het me weten in een reactie onder dit artikel. Onder de inzendingen verloot ik een waardebon van €20 (meedoen kan tot en met 11 juni). Ik ben benieuwd naar je suggestie!

 

Facebook Comments