Verhalen van een werkende moeder
TOP
Winacties

“Vaderdagcadeau suggestie: Radbag”

Vaderdag loert alweer om de hoek. Een dag om alle papa’s in het zonnetje te zetten. Vorig jaar heeft manlief niets van mij gekregen, maar dit jaar kom ik daar niet onder uit. Ik zal je eerlijk zeggen, dat ik het oprecht moeilijk vind om een leuk cadeau te verzinnen voor de papa. Bij mijn eigen vader was het vroeger ook al zo moeilijk. Op de een of andere manier zijn de mannen in mijn leven lastig materieel te plezieren. Het zou niet de eerste keer zijn, dat ik denk een leuk cadeau te hebben en dat het vervolgens voorgoed in de kast verdwijnt.

Dit jaar moet ik weer eens wat origineels gaan bedenken. Ik kan natuurlijk weer een fles whiskey kopen, maar dat heb ik zo vaak gedaan dat hij er niet tegen op drinken kan. Ik wil een cadeau dat echt mannelijk is, maar op ook wel weer grappig. Toen Radbag mij benaderde voor een artikel was ik dan ook blij verrast, dat er gewoon een hele website is vol met dit soort cadeaus. Van de nieuwste gagdets tot echte mannenproducten, er is volop keuze op Radbag. Als je dus net als ik gewoon niet meer weet wat je wil geven aan de papa, raad ik je aan om een kijkje te nemen op hun site. Het enige probleem is, dat je daarna niet meer weet welke je moet kiezen. Om het je enigszins makkelijker te maken is er een selectie gemaakt van leuke vaderdagcadeau’s. Deze kan je hier vinden. Toch raad ik je aan de website in het geheel te bekijken, omdat er echt zoveel leuke producten op staan.

04061

Ik heb bijvoorbeeld een paar leuke glazen gezien waar ik over twijfel, maar ook de snijplanken vind ik erg stoer. Manlief kookt elke dag, dus het zou wel goed besteed zijn. Aan de andere kant lijkt een goeie grap mij ook wel wat. Ik denk dan aan de ketchup en mosterdpistool of de snijmachinepizzasnijder. Ik ben er dus nog niet over uit en heb hulp nodig. Wat zou jij kiezen van de producten van Radbag? Laat het me weten in een reactie onder dit artikel. Onder de inzendingen verloot ik een waardebon van €20 (meedoen kan tot en met 11 juni). Ik ben benieuwd naar je suggestie!

 

Facebook Comments

«

»

9 COMMENTS
 • Viv

  3 jaar ago

  Haha wat een ontzettend leuke site!! Ik heb meerdere leuke items gezien en ook met een grappige gedachte erachter ;-).

  De Elpee onderzetters vind ik erg gaaf (mijn man en papa van onze kanjer is gek op muziek). Maar ook de USB gloeilamp vind ik echt een gadget voor hem! Hij houdt wel van die snufjes die net weer iemand anders niet heeft. Aangezien hij vaak te “lui” is om op te staan en het licht aan te doen als het begint te schemeren is dit gelijk ook een heel nuttig cadeau. De pizzaschaar met serveervlak vind ik ook geinig en zo kan ik nog wel even doorgaan!

  Hele leuke actie dit…zowel nuttige als grappige dingen te vinden.

 • Anna

  3 jaar ago

  Ik zou gaan voor de mini slotmachine .. Vind die zeker leuk

 • Gabi

  3 jaar ago

  Whisky glas on the rocks geen twijfel over mogelijk.

 • Tamara

  3 jaar ago

  star wars eet stokjes. Dan maak ik er zelf de sushi bij 😉

 • Mieke Stam

  3 jaar ago

  Mijn man is echt een enorme bierliefhebber dus het omgekeerde flesje als glas gaat hij denk ik waanzinnig leuk vinden 🙂 https://www.radbag.nl/media/extendware/ewimageopt/media/inline/33/c/bierglas-hopside-down-c71.jpg

  Ik zie zelf de sushi bazooka wel zitten, ik rol nog niet zo goed sushi 😉

 • Ricardo

  3 jaar ago

  De set van 6 whiskey glazen zou een erg leuk cadeau zijn ! Zulke leuke spullen hebben ze!

 • Natasja Smit

  3 jaar ago

  De Candy Grabber snoepmachine of het Interactief Glow T-shirt. Het eerst omdat hij dan kan oefenen voor het grijpen wat zou zoonlief blij zijn als papa op de kermis dan eindelijk eens er iets uit haalt bij de grijpers, en natuurlijk omdat hij een snoepkont. het shirt zou hij ook geweldig vinden hij houd wel van aparte dingen en zo kan en mag zoonlief op papa’s shirt tekenen 🙂

 • Gea

  3 jaar ago

  Leuk! ik zou van Rad Bag: voor deze super trotse vader, iets verkoelends kiezen nl de opblaasbare bierkoeler gemakkelijk mee te nemen in zijn boot.
  Misschien ook nog een bierhouder of een badhanddoek Reserved!
  1 ding is zeker: Rad Bag tovert een glimlach op zijn gezicht en wie weet jij straks ook…

 • Liesbeth

  3 jaar ago

  Hihihihihi wat een grappige dingen! Ik zou de olie douchegel uitkiezen!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Wat ben ik toch dol op deze draakjes. Vanochtend deden ze een show voor hun zusje. Natuurlijk wilden ze ook in kostuum naar school. Die blikken onderweg waren geniaal. Ik vind het heerlijk dat het mijn meiden niet kan deren en zij gewoon hun eigen weg gaan.
 • Yup!
 • Nog eentje dan. Zo stond ze op vanmorgen. @theprfactory
 • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
 • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
 • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
 • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De ziekenhuiscontrole oftewel huh???

Ik ben helemaal gesloopt. Wat kan een mens veel emoties ...

Sluiten