Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Twee leuke pakketjes van Totum om cadeau te geven”

Mijn kinderen zijn dol op knutselen. Vooral de oudste kan uren doorbrengen met wat lijm, papier en stiften. Er worden dan boekjes, slingers en weet ik wat nog niet meer in elkaar geflanst. Eens in de zoveel tijd moet ik dan wat weggooien, want dan zijn de lades onder de bedden te vol. Maar dan is er uiteraard eerst een strenge selectie van dochterlief geweest, want oh wee dat ik iets zou uitkiezen wat ze toch liever nog wilde bewaren. Gelukkig vind ik het het allemaal waard. Ik vind het heerlijk als ze zo lekker aan het knutselen zijn en moedig hun creativiteit graag aan. Soms help ik daar een handje bij.

Shimmer & Shine Glitter Cards

Als ik mijn oudste blij wil maken dan zorg ik voor iets te knutselen met glitters. De glitterkaarten van Totum zijn daar een goed voorbeeld van. In zo’n pakketje zitten drie zelfklevende kaarten, die je kind kan versieren met steentjes en glitters. Het is niet veel, maar wel leuk om even creatief te zijn. De prijs van het pakketje glitterkaarten is ook zo aantrekkelijk dat het een ideaal cadeautje is om te geven voor een verjaardagspartijtje. Een echte aanrader voor elk meisje met een glittergen.

Paw Patrol Jewelley set

Voor de wat stoerdere meiden (en jongens) onder ons is er het Make Your Own Jewellery pakketje van Totum. Het is een leuke sieradenset voor de echte Paw Patrol fan. Zo draag je kind zijn uw helden altijd bij zich! In het pakketje vind je drie kleuren elastiekdraad, vier grote hartkralen, vier metalen botjeskralen, zilverkleurige kralen, diverse gekleurde kralen en natuurlijk stoere Paw Patrol Stickers. Ook dit setje kan je kopen voor een aantrekkelijk prijsje. Misschien leuk voor in de schoen?

Winactie

Vandaag kan je vast al raden wat ik weg ga geven. Je kan kans maken op beide pakketjes! Het enige wat je hoeft te doen is mij te laten weten welke van de twee je het meeste aanspreekt. De winnaar ontvangt allebei. Heb je gelijk een cadeautje voor het volgende verjaardagspartijtje! Je kan meedoen tot en met 14 september. Succes!

Facebook Comments

«

»

22 COMMENTS
 • Nele

  5 maanden ago

  Leuke cadeau-ideeën, de Paw Patrol Jewelley set spreekt ons het meeste aan.

 • Betti Scheringa

  5 maanden ago

  Wat super leuk
  De shimmer en shine zouden de meiden hier geweldig vinden

 • Anna wienen

  5 maanden ago

  De jewellery set

 • Oma Will

  5 maanden ago

  Ik heb hier twee Paw Patrol Fans, dus daarom ga ik graag voor de Paw Patrol Jewelley set.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag weer mee.

 • Trotsema fati

  5 maanden ago

  Make Your Own Jewellery zou mijn prinsesje hier geweldig vinden

 • Ina

  5 maanden ago

  Paw Patrol, lijkt me geweldig mooi voor mijn kleindochter.

 • Natasja

  5 maanden ago

  Oh moeten we nog kiezen ook…. dochtertje zou beide erg leuk vinden om te doen. Beide tekenfilms zijn leuk. Kies dan toch voor Shimmer en Shine… voor alle glitter.. haha.

 • elisabeth maria martina

  5 maanden ago

  dit kado zal mijn kleindochter heel erg waarderen

 • Simone

  5 maanden ago

  Onze dochter is groot fan van shimmer en shine en knutselen en glitters…. nou ja, dat is dus de perfecte combi!

 • Marian B

  5 maanden ago

  Ze zijn beide erg leuk. Glitters doen het altijd goed bij mijn dochter maar zelf sieraden maken vindt ze het leukst vermoed ik. Daarom doe ik graag mee voor make your own jewellery.

 • Iris Bakker

  5 maanden ago

  Glitters!!!! Mijn fav! Maar ik vind ze natuurlijk allebei leuk

 • Susan

  5 maanden ago

  Moeilijk kiezen, ze zijn beide superleuk!

 • S. Wolfswinkel

  5 maanden ago

  Wat een leuke winactie! Ik loot graag mee voor de Paw Patrol jewellery set!

 • wilmsen anita

  5 maanden ago

  Ik doe mee voor set glitter card

 • Lida

  5 maanden ago

  Het jewellerysetje is heel erg mooi . Daar kunnen we samen aan knutselen en mooie dingen maken .
  Heel graag doen we dus mee aan deze leuke winactie .

 • Shiv Chin

  5 maanden ago

  De Shimmer & Shine glitter cards zijn de favoriet hier!

 • Annelies van Hurne

  5 maanden ago

  Graag het jewellerysetje!

 • m chen

  5 maanden ago

  Ik doe mee, van de twee pakketjes zal de Paw Patrol Jewelley set de favoriet zijn!

 • Anneliese De Waal

  4 maanden ago

  Ik doe erg graag mee voor mijn dochter, Shimmer & Shine Glitter Cards, zal ze prachtig vinden

 • Bodil

  4 maanden ago

  Oh, wat leuk! Hier ook twee dames in huis die dol zijn op knutselen. Én op Paw Patrol en Shimmer en Shine! Heb eigenlijk geen voorkeur, al denk ik dat de dames de sieraden heel mooi zullen vinden!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Tropical Zoo, 3d pixel kralen zonder te strijken - MeerVanMir on september 7, 2019
 • Pingback: Totum Little Creators en Friends vriendschapssieraden - MeerVanMir on september 7, 2019
 • Instagram
  • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
  • Zo dol op dit meisje 😍
  • We mochten even knuffelen!
  • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
  • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
  • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
  • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio
  • Vandaag de grootste moeite mij van de bank af te krijgen. Nergens zin in. Moe. Klaar met de inwoning. Gewoon een offday denk ik.

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Gastblog oma Bobje: De kleine grappenmaker

  Onze kleinzoon van ruim drie jaar stuitert uit de auto ...

  Sluiten