Verhalen van een werkende moeder
TOP
Boeken, Producten, Reviews, Winacties

“Tip voor regenachtige dagen: Denksport Junior voor Meiden!”

Had ik al eens verteld dat ik dol ben op puzzelen? Vooral als ik er echt bij moet nadenken zoals bij Sudoku en Kruiswoordpuzzels en dergelijke. Ik vind het heerlijk om er soms even helemaal in weg te duiken. Tenzij ik de puzzel niet kan oplossen. Dan raak ik gefrustreerd en verdwijnt het boekje weer voor lange tijd in de kast. Deze fascinatie voor puzzels heb ik denk ik van mijn opa’s geërfd. Beide heren waren erg fan van cryptogrammen. De logica die daar achter zit was net altijd iets teveel voor mij. Alhoewel ik er ooit eentje goed heb gehad: een zingende atleet (= Tina Turner).

Als je aan kruiswoordpuzzels denkt, denk je al snel aan Denksport. Als er eentje een enorm aanbod aan puzzels heeft is het Denksport wel. Maar wist je dat ze tegenwoordig ook puzzelboekjes hebben speciaal voor jonge meiden (vanaf een jaar of acht)? Onder de naam Denksport Junior kan je verschillende varianten boekjes vinden voor urenlang puzzelplezier. De dochter van Dana mocht testen of deze inderdaad de beloofde uitdaging verzorgden:

Aangezien mijn dochter erg leergierig is en van een uitdaging houd is denksport een leuke bezigheid voor haar. Dus toen wij aangeboden kregen om 2 producten van Denksport te testen waren wij enthousiast. Wij mochten Puzzelblok voor meiden en mijn modefabriek (kleurblok voor meiden)testen. Het puzzelblok is een leuke variatie van puzzels, teken of kleur opdrachten en zet de meiden lekker actief aan het denken. Alles is in het thema kleding, make up en sieraden echt wat de meiden prikkelt. Wat mijn dochter vooral leuk vond waren de sudoku met stickers.

De modefabriek prikkelt weer de creativiteit met alle kledingstukken of sieraden zo te kleuren zoals zij zelf mooi vinden. Het Kleurblok is groot, voldoende platen en leuk gevarieerd. Mijn dochter vind het leuke gevarieerde blokken en vind de afwisseling tussen beide blokken erg leuk. Wij konden de junior producten van Denksport nog niet en zijn door het testen van het puzzelblok voor meiden en mijn modefabriek ook nieuwsgierig geworden naar: logisch kleuren en tekenen, doeboek, speelboek, mijn eerste sudoku enz.

Denksport Junior voor meiden is dus absoluut geslaagd! En succesjes mogen gevierd worden, dus ga ik iemand blij maken met een pakketje puzzelboekjes uit deze nieuwe serie. Wil je een kansje wagen op dit pakket? Laat dan een reactie achter en like het bericht op Facebook.  Je kan mee doen tot en met 7 oktober . De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

 

Facebook Comments

«

»

8 COMMENTS
 • Anna

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee..!

  Facebook: An Na

 • Marian Zw

  2 jaar ago

  Echt iets voor de zak van Sint! Leuk voor mijn nieuwsgierige meisje, volwassen puzzels zijn vaak nog zo moeilijk maar de maakt wel graag al de rebus of de woordzoeker. Dit is natuurlijk veel leuker echte puzzelboekjes voor meiden

 • elisabeth maria martina

  2 jaar ago

  denk dat kleindochter arwen dat wel heel gaaf vind

 • Wil Visser

  2 jaar ago

  ohhh ik heb hier ook een hele leergierige. gek op puzzelboekjes! Dus ik zou haar erg gelukkig maken met dit pakket!

 • Jolanda

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee met deze winactie. Hier zijn ze dol op vakantiedoeboeken, dus dit zal mijn dochter vast ook heel leuk gaan vinden.

 • Linda Raaijmakers

  2 jaar ago

  Dit is erg gaaf voor Eva 😀

 • Lyn

  2 jaar ago

  Erg leuk voor mijn nichtje, ik doe graag mee!

 • Larissa

  2 jaar ago

  Doe graag mee.
  Oooh dit zouden me nichtjes super leuk vinden en suoer leuk evtw. voor mee op vakantie 

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Het leed dat kolven heet #earlybird #moedermelk #allesvoordekleine #borstvoeding #kolven #ziekenhuis #neonatologie
 • Dit vandaag met de post gekregen. Zo ontzettend attent!
 • Het waren best heftige dagen met de kleine dame. Op mijn blog vertel ik waarom.
 • Complete surrender 😍
 • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • We mochten even knuffelen!
 • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Na bijna drie jaar kunnen we eindelijk zien wat er op ons bord ligt

In november is het alweer drie jaar geleden, dat we ...

Sluiten