Verhalen van een werkende moeder
TOP
leeftijd 4 tot 6 jaar

“Suikerzoete schattigheid van Num Noms”

En toen waren we alweer aangekomen bij de laatste winactie voor Moederdag. Ik heb er zo ontzettend van genoten om dit op touw te zetten voor mijn lezers en gezien de vele enthousiaste reacties is het voor iedereen een geslaagd feestje geweest. Misschien dat ik voor Vaderdag ook maar iets moet bedenken.

Vandaag zijn het hele kleine schattige wezentjes, die centraal staan. Ooit gehoord van de Num Noms? Het zijn kleine verschillende figuurtjes met elk een eigen geurtje. Door ze op elkaar te stapelen kan je zelf nieuwe geurtjes maken. Ik dacht dus zelf dat alle poppetjes Num Noms heten, maar het blijkt dus dat de zachtere figuurtjes de Num s zijn en dat je deze kan stapelen op de Noms, de dus wat hardere figuurtjes. Inmiddels zijn de poppetjes verkrijgbaar in heel veel verschillende en betaalbare sets. Sinds kort zijn er twee nieuwe creaties op de markt gekomen, namelijk de Surprise in a Jar en de Lunchbox (van de nieuwe serie).

Surprise in a Jar

Laat je verrassen door de Num Noms in deze Suprise Jar. De heerlijk geurende pluche Connie Confetti in de binnenzijde is klaar om te knuffelen! In de bijgeleverde beker van stevig kunststof bewaar je de Connie Confetti of je verzameling mini Num Noms.

Eigenschappen Lunchbox:

 • Maak je eigen geurtjes met deze Num Noms-set.
 • De figuurtjes worden geleverd in een lunchbox.
 • De set bevat tien geurige Nums in allerlei smaken, twee geurige Noms, een gum en een stempel.
 • Inclusief verzamelmenu.
 • Met de Num Noms ben je uren lekker creatief bezig.
 • Num Noms zijn een mix van schattigheid en een snufje verrassing.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik ze wel stuk voor stuk heel schattig vind en mij heel goed kan voorstellen dat kleine meisjes er graag mee willen spelen. Tja, dan zit er maar één ding op en dat is zowel de Surprise in a Jar als de Lunchbox in een winactie weggeven. Wil je een kansje wagen? Vertel mij welke geur jij het liefst zou willen dat één van de figuurtjes zou hebben. Laat het in een reactie onder dit bericht of op facebook achter. Vergeet niet het bericht ook een like te geven. Delen wordt gewaardeerd, maar is geen verplichting. De actie loopt tot en met 13 mei 2017. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

Facebook Comments

«

»

12 COMMENTS
 • elisabeth maria martina

  3 jaar ago

  vanille

 • Marian Zw

  3 jaar ago

  Wat super schattig, ik weet zeler dat mn meisje dat leuk vind. Ik zou wel mango of annanas als geur willen hebben

 • Cindy Jerphanion

  3 jaar ago

  Wow superleuk leukleukleuk voor mijn allerliefste dochtertje!♡ dit staat op haar wishlist. Voor haar verjaardag!

 • Linda Raaijmakers

  3 jaar ago

  Ik denk dat Eva de geur van kersen heel lekker zou vinden 😀 Daarnaast vinden ze lavendel en rozemarijn ook altijd lekker in onze tuin haha.

 • Oma Will

  3 jaar ago

  Wat een schattig speelgoed en ook nog met een lekkere geur er aan.
  Een lekkere zoete snoepjes geur, daar houden kinderen toch van.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.
  Graag doe ik mee.

 • Helma Keijzer

  3 jaar ago

  Ooooo dit laat ik maar niet aan mijn dochter zien. Wat een super leuke surprise box. Ik vind pioenrozen de mooiste bloemen. Die geur in een knal donker roze num nom dat lijkt me super uniek. Nu maar genieten van de pioenrozen die langzaam de bloemenwinkel weer in komt. Ik doe graag mee.

 • Anja huydts

  3 jaar ago

  O wat leuk. Mango of aardbeien vind ik lekker ruiken. Ze zijn super schattig. Echt iets voor mn dochter.

 • Marian B

  3 jaar ago

  Mooie afsluiter! Erg leuk dat je het Moederdag Win Feestje op touw hebt gezet, dankjewel! Deze prijs lijkt me wel wat voor mijn nichtje! Iets met vanille, kokos of aardbeien vind ik wel lekker ruiken.

 • Goele H

  3 jaar ago

  Een heerlijke combinatie lijkt me chocolade met appelsien, daar ben ik gek op!

 • Liesbeth

  3 jaar ago

  Mijn lievelingsgeur is natuurlijk ice cream! Of chocolade! Allebei niet te weerstaan! Ik doe graag mee voor mijn nichtjes, ze zijn dol op NumNoms!

 • Femke Dekker

  3 jaar ago

  Wauw …. dit zou Sara leuk vinden. Zij hoopt dat ze bananenvla ruikt. Hopelijk mag ik haar blij verrassen met deze leuke prijs!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: De uitslag van het Moederdag Win Feestje - MeerVanMir on mei 12, 2017
 • Instagram
  • Samen kijken we naar de blogpanelvideo van @rvgpr . Sofieke vond het erg rustgevend 😂. Ik ben vooral weer enthousiast geworden!
  • Zelf ondertekenen voor je identiteitskaart. We hebben even soort van geoefend. De “e” is lastig en in Veerle zitten er maar liefst 3! Maar in één keer geslaagd! We kunnen weer op vakantie dus.
  • Ze gaat nog net niet in de bak Duplo zitten
  • Dankjewel @bijdas voor de prachtige bloemen!
  • Ook deze dame is fan van je outfit @kellycaresse en @noppiesofficial Komt er weer een nieuwe lijn binnenkort?
  • Jeej, een sprongetje! #alleenmaarbijmamawillenzijn #negentienwekensprong #pittig #oeiikgroei #teamnosleep
  • Ik kreeg haar al met moeite erin, maar het jurkje van @ca uit doen bleek echt onmogelijk. Dus hebben we letterlijk de schaar er in gezet. 1x gedragen maar! #mamageeftslagroom #borstvoeding #ietsmetdikkearmpjes #hollandswelvaren
  • Sofieke heeft nu al een mening

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Eindelijk een huisdier voor iedereen!

  Nog een paar maanden en dan is het zo ver. ...

  Sluiten