TOP
Papa

“Vaderdagscadeau suggestie: Posters.nl”

Een jaar geleden zijn wij verhuisd van een appartement naar een heuse koopwoning. Inmiddels zijn er vele maanden verstreken en hebben we schandelijk nog bijna niets opgehangen aan de muren. De enige kamers waar wel alles opgehangen is, zijn die van de Muppets. Mijn lieve schoonvader heeft dat een tijdje terug gedaan. Voor mij is het dus geen optie een leuke foto of iets dergelijks aan manlief te geven voor Vaderdag, want dan ligt het volgend jaar nog steeds op de kast.

Op zich heel erg jammer, want als ik bij posters.nl kijk zie ik zoveel mogelijkheden om zijn man cave mee te versieren. Als ik bijvoorbeeld al kijk bij de categorie wandplaten vind ik de “I believe I’ll have another beer” erg grappig en deze zou ik best wel in huis willen hebben hangen. Of een prachtige zwart wit foto met de Brooklyn Bridge. Gelijk een toevoeging voor zijn bucket list, want dan moeten we het ook een keer in het echt gaan bekijken uiteraard. Wat mij persoonlijk ook wel leuk lijkt is om zo’n enorme wereldkaart.. Misschien dat mijn topografie er dan ook wat beter op zal worden. Er zijn eigenlijk zoveel mogelijkheden beschikbaar op posters.nl, dat kiezen lastig is. Zo is er ook bijvoorbeeld een uitgebreide selectie aan muurstickers. Er zijn zelfs muurstickers waar je op kan krijten! Als je man dus nog een muurtje over heeft is het zeker de moeite waard een kijkje te nemen op de website. Misschien dat je dan gelijk een leuk Vaderdagscadeau te pakken hebt.

Van Posters.nl mag ik iemand blij maken met een shoptegoed van € 25. Dat maakt het kiezen van een Vaderdagscadeau gelijk een stuk leuker, toch? Wil jij kans op maken op het shoptegoed? Laat dan een reactie achter onder dit bericht op Facebook op MeerVanMir zelf. Volgende week ga ik een winnaar kiezen.  Meedoen kan tot en met 11 juni. Succes!

sponsored story

«

»

3 COMMENTS
 • Anna

  4 jaar ago

  Ik doe graag mee!! Heel leuk

 • Vlijtig Liesje

  4 jaar ago

  Zo’n shoptegoed komt me goed van pas. Ik doe graag mee.

 • Miranda de Jong

  4 jaar ago

  Shoptegoed is altijd handig. Ofschoon vaderdag een zure vorm heeft gekregen na mijn scheiding maken we er nu Tommy-avond van, want dan zijn de kids weer lekker thuis en kan mijn vriend in de watten worden gelegd.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De ziekenhuiscontrole oftewel huh???

Ik ben helemaal gesloopt. Wat kan een mens veel emoties ...

Sluiten