Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films / Series, Reviews, Winacties

“Spider-Man: Into the Spider-Verse”

Eigenlijk ben ik van binnen stiekem een beetje een nerd. Ik word namelijk dol gelukkig van films zoals Star Wars, ken bijna alle sci-fi series (niet allemaal gezien hoor) en word echt razend enthousiast van alles van Marvel. Vooral als de superhelden samen zijn in één film kan mijn geluk niet op. En geef nou toe, Thor mag er ook best wel zijn. Dat maakt de avonturen net wat specialer. Als kind keek ik natuurlijk op een andere manier naar de superhelden. Mijn broertje en ik verdeelden dan de rollen en hoe meer bijzonder de krachten hoe aantrekkelijker de figuur werd. Batman bijvoorbeeld deed mij niet zoveel. Het was meer een man in een thermo ondergoed outfit met gadgets.Wat kon hij nou extra? Superman was mijn held met zijn enorme krachten, laserogen en vliegkunstjes. Op een goede tweede plek kwam Spiderman met zijn spinnenzintuig, web schietmogelijkheden en klimkunstjes. Bovendien was hij ooit net zo normaal als ik waar Superman weer van een andere planeet kwam. Dat was in mijn ogen minder realistisch. Kinderen 😉

Nu in de bioscoop

Spiderman is trouwens weer helemaal op zijn retour. Deze week komt namelijk de nieuwste animatie film van hem uit. Mijn collegabloggers hebben deze al bekeken en waren laaiend enthousiast. Er zaten wel wat spannende momenten in waardoor het voor de jonge kinderen wat minder geschikt is, maar daarentegen schijnt de film voor volwassenen echt zeer vermakelijk te zijn. Dit is de beschrijving die ik er bij vond:

Into the Spider-Verse introduceert Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en laat de eindeloze mogelijkheden zien van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen

Winactie

Het klinkt in mijn oren als een spannende film en een aanrader om naar toe te gaan. Een leuke winactie hoort daar natuurlijk dan ook bij. Wil jij één van de twee filmpakketten winnen met daarin 2 vrijkaartjes, een ‘desk buddy’, een polsband, een rugzak en een oplader? Laat dan aan mij weten wie jouw favoriete Marvel held is. Meedoen kan tot en met 26 december en de winnaar maak ik op Facebook bekend.

Facebook Comments

«

»

16 COMMENTS
 • Anna

  1 jaar ago

  yeaaaah ik doe mee voor mijn neefje Mees… he loves it!

  Facebook: An Na

 • Marian B

  1 jaar ago

  Een leuk pakket! Hier zal ik mijn zoon wel blij mee kunnen maken.

 • sylvia

  1 jaar ago

  favoriete marvel held is hier in huis toch spiderman! onze oudste is er helemaal weg van, tot en met zijn ondergoed aan toe, op alles moet spiderman staan hij zou dit pakket helemaal geweldig vinden!

 • Nele

  1 jaar ago

  Mijn favoriete marvel held is Wolverine, maar die van mijn zoon is toch wel spiderman!

 • elisabeth maria martina

  1 jaar ago

  mijn favoriet is superman
  mijn kleinzoon zal dit pakket zeker weten te waarderen

 • Jacqueline Van de Manakker

  1 jaar ago

  Hier toch ook wel spiderman favoriet, dus waag graag een kansje

 • Oma Will

  1 jaar ago

  Ik heb hier een kleine Super man en Spiderman fan, genaamd, kleinzoon.
  Hem maak ik vast heel blij met dit fantastische pakket van Spiderman.
  Ik heb geen facebook, maar volg Bloglovin en doe graag mee.

 • Ingrid Hopster

  1 jaar ago

  De favoriete superheld hier thuis is de hulk, want die heeft van die spieren op zijn buik die wil ik later ook hebben haha. Dus ik doe graag mee voor Quinten de film lijkt hem geweldig

 • Corinne de Graaf

  1 jaar ago

  Spiderman is favoriet bij mijn zoon van 9 jaar.Dus dit pakket zou een verrassing voor hem zijn.Leuk kerstcadeau.

 • Stephanie

  1 jaar ago

  Mijn dochter zou hier onwijs blij mee zijn!! Haar favoriete held is natuurlijk spiderman!!!!

 • Emmy

  1 jaar ago

  Zoonlief is helemaal into spiderman en ik vind the wolverine toch leuker
  Maar ik doe graag mee voor hem ☺️

 • Kimberly Houweling

  1 jaar ago

  Yes, ik doe graag mee! Zelf vind ik the X-Men heel tof, maar Spider-Man is ook erg leuk. M’n man gaat graag met onze dochter naar de nieuwe film. Ze vind superhelden ineens heel erg leuk dus het ideale uitje voor tijdens de kerstvakantie.

 • Claudia Diependaal

  1 jaar ago

  Wauw ik doe heel erg graag mee! Dat wordt nog vechten wie wat mag haha, mocht ik de gelukkige zijn. Mijn kleindochter vindt dit nl ook heel erg leuk!

 • Lynn Brekelmans

  1 jaar ago

  Hier thuis is de favoriete Marvel held onbetwist Spiderman en wat zouden wij graag naar deze film gaan!

 • anita kempenaers

  1 jaar ago

  doe graag mee voor mijn kleinzoon voor dit mooie pakketje, ken zijn marvel held niet maar hier zal hij wel heel blij mee zijn

 • harry brants

  1 jaar ago

  met dit leuke pakket zal mijn kleinzoon zeer blij zijn

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • We mochten even knuffelen!
 • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
 • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
 • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
 • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio
 • Vandaag de grootste moeite mij van de bank af te krijgen. Nergens zin in. Moe. Klaar met de inwoning. Gewoon een offday denk ik.
 • #tipvanflip

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Eindejaarscheck zorgverzekering: loop gewoon eens alles na

Het einde van het jaar komt steeds meer in zicht. ...

Sluiten