Sinterklaas is in het land en dat betekent natuurlijk ook dat veel gezinnen weer cadeautjes moeten regelen voor de oh zo bekende pakjesavond. Traditiegetrouw willen de bloggers in Nederland wel een handje helpen qua inspiratie en geweldige witacties. In de zogeheten Sinterklaas bloghop ga je kennis maken met maar liefst 21 bloggers. En als je ze allemaal doorloopt kom je weer uit waar je gestart bent en heb je wellicht meegedaan met 21 winacties. Je bent nu op mijn blog. Mocht je mij nog niet kennen, dan hierbij een kleine introductie.

Dit ben ik!

Mijn naam is Miriam, de persoon achter MeerVanMir. Mijn website ben ik begonnen toen mijn tweede dochter net zes maanden was. Inmiddels heb ik vier dochters, waarvan de jongste bijna drie is. Ik schrijf over vanalles op mijn website. Een beetje een chaos dus, hetgeen mijn leven ook wel is. Wij zijn namelijk geen doorsnee gezin. Mijn derde dochter is namelijk meervoudig beperkt (het syndroom van Kleefstra). Ons leven is daardoor net wat anders dan gemiddeld (voor zover dat überhaupt bestaat). Enfin, op mijn website vertel ik daar dus ook meer over. Naast de blog heb ik ook een aardig lopende TikTok, waarover we vaker in de krant hebben gestaan, en een net gestart YouTube kanaal. Kortom, genoeg te lezen en te zien over ons gezin.

Dit geef ik weg!

Van Megableu heb ik het spel “Raad wat ik denk” om weg te geven. Een leuke manier om elkaar echt te leren kennen. Kan jij inschatten in hoeveel pogingen een woord geraden wordt? En gaat het ook de spelers daadwerkelijk lukken in dat aantal of hebben ze meer beurten nodig? Hoe het werkt? De denker verzint een woord in het thema op het kaartje en schat in hoelang het duurt voordat het geraden wordt. Dit noteert hij op het daarvoor bestemde blokje. De andere spelers zien dit uiteraard niet. Vervolgens mogen de spelers om de beurt een gokje wagen wat het woord kan zijn. Afhankelijk van wanneer het geraden wordt, wordt de pion van een speler verplaatst. Degene die als eerste de finish bereikt heeft gewonnen!

raad wat ik denk Megableu

Hier ga je nu naar toe!

Je kwam wellicht al van Ellen vandaan, dus al goed bezig met hoppen. Mijn lieve vriendinnetje Amanda, van Kiddowz, volgt nu na mij. Ik ken haar inmiddels al jaren en draag haar een heel warm hart toe. Haar website is natuurlijk ook gewoon erg leuk om te volgen. Van het nieuwste speelgoed tot de meest praktische tips als het om het opvoeden gaat. En haar schrijfstijl leest ook makkelijk weg. Kortom, de moeite waard om even naar haar door te hoppen, nadat je eerst alles bij mij uitgebreid bekeken hebt uiteraard. Veel bloghop plezier nog verder!

Dit zijn winacties op MeerVanMir die nog open staan
Color by number
Hoe wat waar waarom?
Wondermooie dierenverhalen voor het slapen gaan