Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews

“Omdat je jezelf zo vaak over slaat”

De afgelopen tijd ben ik zo druk bezig geweest voor het gezin en dan met name de kinderen, dat ik het wel weer eens een me-time moment vond. Zeker nu ik geen dikke buik meer heb en me steeds meer beetje bij beetje weer vrouw begint te voelen, werd het tijd om mezelf eens lekker te verwennen. En hoe kan je dat het beste doen als vrouw? Juist! Door eens lekker te gaan shoppen! Binnenkort heb ik mijn eerste echte shopdate, maar omdat dit nog zo ver weg leek ben ik alvast kleding online bij Sans gaan bestellen. Ik had namelijk een mailtje ontvangen, dat ze sale hadden en als er iets niet te weerstaan is is het wel winkelen met korting!

In eerste instantie had ik bedacht dat ik iets comfortabels voor de komende winter wilde hebben. Bij Sans hebben ze genoeg vesten, dus keuze genoeg. Ik zag mezelf al zitten voor de open haard met een heerlijk warm kledingstuk aan. Manlief dacht er echter anders over. Hij vond dat als ik mezelf weer echt supervrouw wilde voelen ik mezelf ook moest kleden hoe ik mij op en top vrouw voelde. En hij heeft daar wel gelijk in. Hoewel een vest heel lekker zit en ook zeker een musthave is in de winter, verwen ik mezelf er niet echt mee. Dus ik surfde weer lekker verder.

Het gevaar van doelloos op een website rond surfen is, dat je allerlei spulletjes tegen komt die ongemerkt in je winkelwagentje belanden. Als je dan uiteindelijk bij de kassa bent, ben je blij dat in de sale geshopt hebt. Maar ook kan je je dan weer extra verheugen op dat pakketje dat een paar dagen daarna bij je bezorgd wordt. Het moment dat je deurbel gaat en je de zak aanneemt is al een klein feestje. Het volgende vreugdemomentje is als je alles aan mag passen. Dat is trouwens ook soms het angstige momentje, want heb je wel de juiste maat besteld (of ben je aangekomen?). Ik had in ieder geval de juiste kledingmaten uitgezocht. Wat vind je van mijn keuzes?

Facebook Comments

«

»

2 COMMENTS
  • Dagmar Freriks

    2 jaar ago

    Jaaaaa lekker shoppen! Toch ook nog een warme trui ;-), leuk!

  • Annick

    2 jaar ago

    Heel herkenbaar, en ik zeg goed geslaagd!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De nieuwe Baby Annabell en pony Sunny en veulen

Sinds de geboorte van Noor zijn Sanne en Veerle ineens ...

Sluiten