Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen

“Romantische cadeau’s voor elke dag (anti Valentijnsdag)”

Eigenlijk ben ik dol op alle feestdagen en al helemaal als ik die dagen ook nog eens vrij ben. Er is er echter eentje wat mij wel gestolen kan worden. Men noemt het een feestelijke dag, maar stiekem is het gewoon een commerciële ellendige dag. Het is natuurlijk hartstikke leuk als je net helemaal verliefd ben en je lover ook nog eens er aan denkt, maar hoe vaak komt dat nou voor? Het gros van de mensen krijgt niet de aandacht of attenties die zo gepromoot wordt door alle media. De keren dat ik iets gekregen heb voor Valentijnsdag zijn op één hand te tellen. En ben ik er rauwig om? Niet echt. Als puber had ik best nog wel wat extra aandacht gewild van het andere geslacht, maar nu als wijze (ahum) volwassene doe ik niet meer mee aan die zoetsappigheid.

Maar natuurlijk ben ik wel gewoon dol op cadeautjes. Daar heb ik Valentijnsdag niet voor nodig! Om toch een beetje in thema te blijven ben ik op zoek gegaan naar romantische cadeau’s. Ook zeker geschikt voor de hopeloos verliefde koppeltjes onder ons. Bij Radbag was ook al vaker leuke spulletjes voor een redelijke prijs tegengekomen, dus bracht ik eerst daar een bezoekje. De volgende drie items vielen mij op en wil ik graag met je delen:

De meeste vrouwen zijn dol op badderen. Wat is er dan romantischer dan in een bad te liggen, omringd door prachtige lichtjes. En het is niet alleen maar één lichtshow. Het apparaat biedt er gewoon vijf! Afhankelijk van je mood bepaald je dus welke lichtjes je om je heen wil hebben.  Kosten zijn slechts €7,95.

Met al die kassen in Nederland hebben we zelden een duidelijke sterrenhemel. En als het zichtbaar is, is het ook nog eens erg koud buiten. Hoe romantisch is het dus om in je eigen huis een prachtig universum weer te geven. Met de sterrenhemelprojector is dat allemaal mogelijk. Misschien leuk om een aanzoek onder de sterren te doen? De kosten hiervan zijn € 29,95.

Ben je niet zo van het romantische, maar vind je het wel leuk om aandacht te geven aan Valentijnsdag in de vorm van een grapje, dan zijn deze flacons misschien wel een idee. Deze RVS flacons komen in een zeer bijzondere verpakking, namelijk verstopt in een boek met de titel “how to survive a relationship”. Voor 24,95 kan je dit product aanschaffen.

Maar neem vooral zelf eens een kijkje op site om nog meer leuke romantische cadeau’s te ontdekken.

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
  • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!
  • Zie je deze gave race auto van @vtechspeelgoed ? Ik vertel meer over op mijn blog en over de racebaan. Bovendien geef ik ook nog eens een set weg. #LinkInBio #winactie @speelgoed_van_het_jaar #leukvoordesint #mamablogger
  • Vandaag de verjaardag van dit poppetje een beetje gevierd. De taart smaakte  haar heerlijk. Gefeliciteerd moppie 😍
  • Lekker in slaap vallen bij mama. Wat blijft het toch heerlijk. Zo samen op de bank. Ben zo blij dat mijn kindje zo van knuffelen houden. Deze mama ook hoor.
  • Met volle aandacht en luisteren naar de gids die ons van alles over Suriname aan het vertellen is. Zo leuk dat mijn meisjes zo dol zijn op het museum. Ze gaan er echt graag naar toe.
  • Vandaag met de meiden naar Amsterdam afgereisd voor de nieuwe tentoonstelling in het Tropenmuseum. Vooral de kleine Noor was er gefascineerd van alles wat ze om zich heen zag. Binnenkort zal ik er meer over vertellen, maar ik kan je nu al zeggen dat het zeker de moeite waard is om naar deze tentoonstelling te gaan. #tropenmuseum #suriname #mati #tentoonstelling #vakantietip #herfstvakantie
  • Ik vind haar zo goed gelukt 😍

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Liefde voor paarden, je hebt het of je hebt het niet

Hoe ouder ik word hoe meer ik merk hoeveel invloed ...

Sluiten