Verhalen van een werkende moeder
TOP
Mama, Zwangerschap

“Rinkelende eierstokken”

Veerle is morgen alweer 9 maandjes oud, dus ik ben dan ook al 9 maandjes niet zwanger meer. Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden, dat ik met mijn dikke buik rondliep en klaagde dat het zo zwaar was. De gedachte die toen vaak door mijn hoofd spookte was, dat ik al die “ellende” nog een keer zou moeten ervaren. Nee, zwanger zijn is niet mijn ding.

Maar oh, wat verlang ik daar nu naar! Elke keer als ik een klein babietje zie gaan mijn eierstokken klepperen en rinkelen. Misschien is  het mijn tikkende biologische klok, maar alle bellen lijken te luiden. Manlief kan ze op zijn werk zowat horen. Ik kan me niet herinneren dat ik dat voor Veerle ook zo sterk had, dat extreem hormonale. Gisteren zag ik een paar weken oude baby op tv en ik kon gelijk het verhaal niet meer volgen. Zo klein en zoet! Manlief heeft dat totaal niet. Hij wil ook heel graag nog een kind, maar zwijmelt niet bij elk minimensje zoals ik doe. Sterker nog, hij vindt baby’s niets. Pas als ze wat ouder zijn vindt hij ze leuk. Mijn pa heeft dat precies hetzelfde. Alhoewel ik daar bij hem en Veerle niet zoveel van gemerkt heb. Misschien komt dat, omdat hij bij haar bevalling erbij was. Hoeveel opa’s maken dat nu mee?

23122015.2Ik vind het dus wel weer tijd voor een nieuw kleintje. Mijn lichaam hopelijk ook. Als ik denk aan de theorie 9 maanden op en dan 9 maanden af moet dat geen probleem zijn toch? Nou, jullie merken het vanzelf wel als het zover is! In de tussentijd zal ik gewoon mijn verwachte neefje en verwachte nichtje extra knuffelen. Hint hint hint, eierstokken!

Facebook Comments

«

»

2 COMMENTS
 • Marguerita

  4 jaar ago

  Ik bleek zwanger van nummer twee toen de oudste 7 maanden was, ik kan je aanraden om nog even te wachten. Is erg zwaar zo dicht op elkaar de eerste jaren. Maar than again, nu is het ontzettend leuk dat ze zo weinig schelen 😉

  • Miriam

   4 jaar ago

   AUTHOR

   Precies! En ik word er ook niet jonger op

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
 • Weeeeeeeeeekend!
 • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
 • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
 • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!
 • Zie je deze gave race auto van @vtechspeelgoed ? Ik vertel meer over op mijn blog en over de racebaan. Bovendien geef ik ook nog eens een set weg. #LinkInBio #winactie @speelgoed_van_het_jaar #leukvoordesint #mamablogger
 • Vandaag de verjaardag van dit poppetje een beetje gevierd. De taart smaakte haar heerlijk. Gefeliciteerd moppie 😍
 • Lekker in slaap vallen bij mama. Wat blijft het toch heerlijk. Zo samen op de bank. Ben zo blij dat mijn kindje zo van knuffelen houden. Deze mama ook hoor.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Waanzinnige woensdag deel 7

Wat een enthousiasme voor het boek "wat een pech, mijn ...

Sluiten