Verhalen van een werkende moeder
TOP
Rikkie de Ooievaar
Films en series

“Rikkie de Ooievaar in de Julianatoren”

Er is weer een nieuwe leuke kinderfilm in de bioscoop, namelijk Rikkie de Ooievaar. Misschien heb je de trailer al voorbij zien komen en word je net zo enthousiast van de voorstukjes als ik. Misschien heb je geen flauw idee waar ik het over heb. Voor de onwetenden onder jullie hierbij in een notendop het verhaal van Rikkie:

Het hoofdpersoontje Rikkie is dus gewoon eigenlijk een mus. Maar omdat hij is grootgebracht door ooievaars, is hij er van overtuigd dat hij er zelf ook eentje is. Zijn ooievaar familie vertrekt echter zonder hem naar Afrika. Rikkie laat zich niet tegenhouden en poogt met ze mee te gaan. Immers is hij toch ook net zoals de rest van zijn familie een ooievaar? Op zijn heldhaftige reis ontmoet hij Olga het dwerguiltje en Kiki de parkiet, die hem uiteraard verder zullen vergezellen. Ondertussen denkt Rikkie wel nog altijd dat hij een ooievaar is. Of komt hij nog achter de waarheid?

Eerlijk is eerlijk, ik heb de film nog niet gezien. Gelukkig hoef ik er niet lang op te wachten, want komende zaterdag 31 maart ga ik samen met mijn oudste twee dametjes op een wel hele speciale locatie het avontuur van Rikkie aanschouwen. Er is namelijk een exclusieve vertoning van dit avontuur bij, niemand minder dan Jul en Julia, de leuke muizen van de Julianatoren. Wij verheugen ons er echt ontzettend op. Niet alleen om deze leuke film te zien, maar ook om weer eens het park zelf te mogen bezoeken. De vorige keer was het erg goed bevallen en hebben de meiden wekenlang over niets anders dan Julia de Muis kunnen praten. De oudste heeft zelfs eindeloos het programmaboekje van de Julianatoren doorgebladerd. Tot het van ellende uit elkaar viel. Tijd dus om een nieuwe te halen.

Maar wat nou nog leuker is, is dat ik nog eens vier kaarten mag weggeven voor komende zaterdag. Er is dus nog een gezin, die deze screening bij mag wonen en het park daarna onveilig maken. Wie wil er graag kans maken op dit dagje uit (en de kans om mij te ontmoeten ;-))?  Laat dan een reactie achter onder dit bericht. Omdat de voorstelling volgende week al is, wordt dit echt een super snelle winactie en eindigt deze zondag om middernacht. Maandag zal ik dan ook al de winnaar bekend maken.

Facebook Comments

«

»

4 COMMENTS
 • Femke Dekker

  2 jaar ago

  Gaaf … wij kunnen en willen wel! Wij zijn heel benieuwd naar de nieuwe film .. hij lijkt ons leuk. De kinderen zijn ook nog nooit in de Julianatoren geweest, dus het zou helemaal een feestdag voor ze worden!

 • Femke van den Boogerd

  2 jaar ago

  Cool!,

 • Jessica

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee, nog even eruit met zn vieren. Voordat de hektiek begint.

 • Tamara

  2 jaar ago

  Wat cool dat ik dit berichtje nog zie, net op tijd. Wij wonen vlakbij de Julianatoren, maar nog nooit geweest. Hoogste tijd om daar verandering in te brengen, en leuk om jou te ontmoeten!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Die voetjes 😍
 • Borstvoeding! Het blijft iets bijzonders. Ik wil het weer minimaal een half jaar geven. Zo mooi dat dat kan. #normalizebreastfeeding #borstvoeding #moedermelk #vloeibaargoud #mamaslagroom #metmijntietinjefeed
 • Zusterliefde 😍
 • Mijn rijkdom 😍
 • Dit zijn mijn oudste boefjes. Vanavond komt er een artikel online over hun bekentenissen 😂
 • Even een selfie in het zonnetje, want dat doe ik niet zo vaak. Ik maak liever foto’s van anderen. Vooral omdat ik bijna nooit een foto van mezelf echt leuk vind. @rvgpr vroeg mij wat over mijzelf te vertellen na hun eerste online paneldag met producten van @karchernl @zoedt_nl @dutchdeluxes @asmodeenl en Cobi. Ik vond het wel een leuk idee. Leren jullie ook gelijk wat meer over mij.
.
Ik ben dus Miriam en mama van vier heerlijke meiden. In het dagelijkse leven werk ik als juriste en blog ik op meervanmir.eu. Samen met manlief woon ik in de omgeving van Den Haag. Ik ben dol op gezelligheid met mijn familie en vriendinnen. Op mijn site vertel ik over alles wat ik als moeder van 4 tegenkom qua opvoeding en producten. Ik voer een Jan Steen huishouden, dus je zal geen picture perfect aantreffen. Wel gewoon eerlijkheid. Ik heb toch geen tijd voor Photoshop en filtertjes? Dus als je een kijkje in mijn hectische leventje wil, weet je waar je zijn moet.
.
Nu ben ik ook nieuwsgierig naar jullie leven, dus...
 • She’s rockin’ it 😂
 • Samen kijken we naar de blogpanelvideo van @rvgpr . Sofieke vond het erg rustgevend 😂. Ik ben vooral weer enthousiast geworden!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog oma: mijn eerste brieven aan Veerle

1. Hoi lieve kleine, Veerle. Vandaag ben je precies een ...

Sluiten